![]() |
Cytuj:
Edit: Cytuj:
|
Cytuj:
teraz juz 70 knightem nie pojdziesz na mint (bez pacca ofc) bo bedziesz bil z gfb po...30? a nowe spelle sa tylko dla pacc ;) wiec teraz facce juz nie maja nic prucz troszke lepszego dmg... |
Przestancie sie zalic, ze facc nie dostaje, bo to tak, jakbyscie mieli pretensje do kogos, ze w sklepach musicie placic. I tak macie dobrze - macie mozliwosc gry za free i to stosunkowo niezlej gry. Np taki WoW - nie dosc, ze placisz 200 zl na starcie, to pozniej jeszcze 50zl miesiecznie. Life is brutal and full of zasadzkas - chcesz miec dostep do nowych terenow, promocji, domkow itd = placisz. Nie placisz = nie masz ograniczenia np do 50 lvlu, po prostu nie masz tych ciekawostek. A to, ze Cipsoft na tym zarabia? To normalne, przeciez utrzymanie zalogi, serwerow itd kosztuje, a to ich praca, wiec zarobic tez musza.
|
Cytuj:
|
@Xerionis_Family
Demce zabrał, bo kiedyś były dla wszystkich ;) (a na pewno przez jakiś okres czasu-Ferubras) |
Cytuj:
@FunMN Ja ci cos powiedzialem, najwyrazniej za bardzo trudnego do zrozumienia dla ciebie, a ty odrazu jedziesz po starych po wszystkim jak sie da. Hail PL. Dno. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
oh znawcy nad znawcami. Update ZAWSZE odbywał się pod koniec lipca/poczatek sierpnia.
|
Cytuj:
Pacca kupujesz bo chcesz sobie poexpić, a nie dlatego że musisz... czy cipsoft ci mówi - musisz kupić pacc, bo ci zablokujemy konto/usuniemy postać/bo cie sterroryzujemy etc? Zastanów się! Nawet nie musisz w tą gre grać za darmo więc już tym bardziej kupić pacc nie musisz. |
Cytuj:
|
Dłużej przeciągać Update już się chyba nie da. Powinno nastąpić lada chwila. Ja od razu kupię Pacc. Też już się doczekać nie mogę xD
|
wspaniale
wspaniale tak sie ciesze ze az strach
|
Przestancie wreszcie biadolic jak stare baby -.-
Update bedzie to bedzie, teraz jest dobrze a puzniej bedzie lepiej ( jestem knightem wiec z mojego punkty widzenia bedzie ), Sorce TYMBARDZIEJ powinni liczyc na wbicie kilka lvli dopóki bija wiecej z visów. @ Edit zróbcie jak ja, póki nie ma update podszlifujcie skille bo potem moze byc krucho z treinieniem jak beda te wieksze obrazenia... |
Poczułem bezlitosny uchwyt Mrozu i Chłodu! I co dalej? Ahh czekać na Up... Ale ile? Dość owijania w bawełnę...
A co do tego, że ktoś powiedział "dadzą wcześniej, bo dużo ludzi kupi pacc". Prawda jest taka, że teraz dużo ludzi kupi pacc, a up wyjdzie pod koniec Sierpnia (co oczywiście niemożliwe), a więc kupią drugiego pacca, czyli podwójny zarobek dla Cipów. Edit: A ja se Druida zrobię :P Już widzę te pieniążki wchodzące do depo za ukończone Deserty, i oferty kupna ode mnie Bp-ów Uhów :] |
Cytuj:
|
Idiota
@Wielce_Oswiecony_KrecikX, Weź poprostu zamknij ten PYSK! Już pieprzysz przez pare postów!!!!! Jak coś Ci się w Tibii nie podoba TO NIE GRAJ I NIE ZAWRACAJ DUPY NA FORUM SZMATO! Won Grać w Diablo geju i pozdrów frajerów z rodziny bo muszą być z ciebie dumni. Poprostu ŻAL, Dzieci NEO RuleZZZ!!:baby:
|
Idiota, Gej
To widzę że nie tylko ja po tobie jade. Pozdro Dla Siostry i współczucia że ma takiego Brata Gejasa. Żal mi też twojego starego że takie dziecko na świat sprowadził.
P.S. - Jesteś jak te dziecko NEO w czerwonej koszulce na obrazku w moim podpisie niżej \/. |
Cytuj:
rotfl, na mint z gfb.. gz pomyslu tam malo co mf idzie na exury, czysty zysk, a ty tam gfb chcesz uzywac.. great ! |
Nie obrażajmy się na wzajem bo i tak nic to nie zmienia a i tak huja wiemy :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:23. |