Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Poczuj bezlitosny uchwyt Mrozu i Chłodu! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=135237)

Xerionis_Family 23-06-2007 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _*FunMN*_ (Post 1504992)
Zobaczcie ile oni już na tym zarobili, grube miliony i jeszcze im mało, a to jak jadą po FACCu to normalnie żenada, niedługo żeby wbić lvl będzie odejmowany 1 dzień pacca buahahahahahahahaha a facce będą tylko runki za bp sd 2k robić.

Ludzie chcą promocje to płacą, a cipsoft na tym zarabia. Muszą utrzymać pracowników, grafików, reklamy, serwery, programistów. Grube miliony? Możliwe bo wielu ludzi w to gra. Ale odkąd pamiętam cipsoft nigdy nic nie odebrał faccom więc raczej granie na facc nie ulegnie zmianie...

Edit:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _*FunMN*_ (Post 1504992)
i jeszcze im mało

To nie cipsoftowi jest mało bo oni nie zmuszają do kupowania promocji. To graczom jest mało dlatego cipsoft dodaje coraz więcej możliwości dla ludzi którzy im płacą... można by powiedzieć, że ilość "bonusów" które się kupuje jest coraz większa, dlatego to cipsoft coraz mniej zarabia dając coraz więcej - tak żeby było prościej: mimo że światy się powiększają i jest coraz więcej możliwości, przedmiotów, questów i mnie błędów cena pacc jest taka sama i na ten sam czas. To nie cipsoftowi jest mało lecz wymagającym graczom.

Ametystowec 23-06-2007 14:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xerionis_Family (Post 1505104)
Ludzie chcą promocje to płacą, a cipsoft na tym zarabia. Muszą utrzymać pracowników, grafików, reklamy, serwery, programistów. Grube miliony? Możliwe bo wielu ludzi w to gra. Ale odkąd pamiętam cipsoft nigdy nic nie odebrał faccom więc raczej granie na facc nie ulegnie zmianie...

a wlasnie ze ulegnie:o
teraz juz 70 knightem nie pojdziesz na mint (bez pacca ofc) bo bedziesz bil z gfb po...30? a nowe spelle sa tylko dla pacc ;) wiec teraz facce juz nie maja nic prucz troszke lepszego dmg...

Ashlon 23-06-2007 15:14

Przestancie sie zalic, ze facc nie dostaje, bo to tak, jakbyscie mieli pretensje do kogos, ze w sklepach musicie placic. I tak macie dobrze - macie mozliwosc gry za free i to stosunkowo niezlej gry. Np taki WoW - nie dosc, ze placisz 200 zl na starcie, to pozniej jeszcze 50zl miesiecznie. Life is brutal and full of zasadzkas - chcesz miec dostep do nowych terenow, promocji, domkow itd = placisz. Nie placisz = nie masz ograniczenia np do 50 lvlu, po prostu nie masz tych ciekawostek. A to, ze Cipsoft na tym zarabia? To normalne, przeciez utrzymanie zalogi, serwerow itd kosztuje, a to ich praca, wiec zarobic tez musza.

Tore 23-06-2007 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lordvatt (Post 1503278)
MAM KUR** NADZIEJE ŻE TIBIA W OGÓLE BĘDZIE PŁATNA i NIE BĘDZIECIE MOGLI GRAĆ I TAK ZAKOŃCZY SIĘ WASZE MARUDZENIE CO DO PREMIMUM ACCOUNTS X(

Jak chcesz grać z ludźmi którzy mają pacc to idź na server Premia A po za tym nudna by była gra gdzie grali by tylko pacc ponieważ nikt by nie kupował itemków bo poco skoro mogą sami sobie wylotować :baby:

Michoss 23-06-2007 15:38

@Xerionis_Family
Demce zabrał, bo kiedyś były dla wszystkich ;) (a na pewno przez jakiś okres czasu-Ferubras)

Tensz-in 23-06-2007 15:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evil-Mateo (Post 1505096)
Hah a co ja powiedziałem że jestem biedny i głodujący ?
Poprostu nie będę odkładał złotówki dziennie której na taką gre za te pieniądze można kupić wiele innych przydatnych rzeczy(np bluza buty itd) -.- (złotówki dziennie której i tak brakuje :])

Chyba mnie nie zrozumiales, ja nie mowie ze ty jestes biedny i glodujacy. Ale denerwuje mnie takie gadanie och zlotowka ile to pieniedzy. Jezeli nie bedziesz odkladal zlotowki dziennie , no to po chuj sie wypowiadasz i klucisz ze masz zle na facc i ze pacc za drogi. Proste ze lepiej sobie kupic bluze, ale to twoj wybor, mozna takze kupic bluze i odlozyc zlotowke, nie widze w tym zadnego problemu, ale to juz twoja sprawa.

@FunMN
Ja ci cos powiedzialem, najwyrazniej za bardzo trudnego do zrozumienia dla ciebie, a ty odrazu jedziesz po starych po wszystkim jak sie da. Hail PL. Dno.

Evil-Mateo 23-06-2007 15:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tensz-in (Post 1505278)
Chyba mnie nie zrozumiales, ja nie mowie ze ty jestes biedny i glodujacy. Ale denerwuje mnie takie gadanie och zlotowka ile to pieniedzy. Jezeli nie bedziesz odkladal zlotowki dziennie , no to po chuj sie wypowiadasz i klucisz ze masz zle na facc i ze pacc za drogi. Proste ze lepiej sobie kupic bluze, ale to twoj wybor, mozna takze kupic bluze i odlozyc zlotowke, nie widze w tym zadnego problemu, ale to juz twoja sprawa.

sorki sorki nie zrozumieliśmy się ja nic nie napisałem że mi na facc źle mi jest dobrze ;> bo gram za free nie muszą nic dawać faccą ale też niech nie zabierają tych run ;p

Kermitozol 23-06-2007 16:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ametystowec (Post 1505129)
teraz juz 70 knightem nie pojdziesz na mint (bez pacca ofc) bo bedziesz bil z gfb po...30? a nowe spelle sa tylko dla pacc ;) wiec teraz facce juz nie maja nic prucz troszke lepszego dmg...

Tam 70 kina obejdzie sie bez gfb, moze jedynie na wejsciu w bramie pojdzie ci jedna runka, ale jak sie uprzesz to i bez tego wejdziesz. Sam tam lazilem 74 knightem nie raz. Ale fakt faktem ze teraz bedzie gorzej <pod tym wzgledem> bo sa miejsca gdzie to gfb czy hmm sie przydaje :/ Mam nadzieje ze wieksza sila ciosow zrekompensuje to.

Etoric 23-06-2007 16:27

oh znawcy nad znawcami. Update ZAWSZE odbywał się pod koniec lipca/poczatek sierpnia.

Xerionis_Family 23-06-2007 17:05

Cytuj:

Pacca kupujesz bo chcesz sobie poexpić, a nie dlatego że musisz... czy cipsoft ci mówi - musisz kupić pacc, bo ci zablokujemy konto/usuniemy postać/bo cie sterroryzujemy etc? Zastanów się! Nawet nie musisz w tą gre grać za darmo więc już tym bardziej kupić pacc nie musisz.

Tore 23-06-2007 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etoric (Post 1505367)
oh znawcy nad znawcami. Update ZAWSZE odbywał się pod koniec lipca/poczatek sierpnia.

ale teraz zapowiedzi update są wcześniej czyli update też będzie wcześniej lol noob

Astro'noon 23-06-2007 17:12

Dłużej przeciągać Update już się chyba nie da. Powinno nastąpić lada chwila. Ja od razu kupię Pacc. Też już się doczekać nie mogę xD

MortaroDelToro666 23-06-2007 17:32

wspaniale

wspaniale tak sie ciesze ze az strach

Ganci. 23-06-2007 18:18

Przestancie wreszcie biadolic jak stare baby -.-
Update bedzie to bedzie, teraz jest dobrze a puzniej bedzie lepiej ( jestem knightem wiec z mojego punkty widzenia bedzie ), Sorce TYMBARDZIEJ powinni liczyc na wbicie kilka lvli dopóki bija wiecej z visów.

@ Edit

zróbcie jak ja, póki nie ma update podszlifujcie skille bo potem moze byc krucho z treinieniem jak beda te wieksze obrazenia...

Kejmilo 23-06-2007 19:38

Poczułem bezlitosny uchwyt Mrozu i Chłodu! I co dalej? Ahh czekać na Up... Ale ile? Dość owijania w bawełnę...

A co do tego, że ktoś powiedział "dadzą wcześniej, bo dużo ludzi kupi pacc".
Prawda jest taka, że teraz dużo ludzi kupi pacc, a up wyjdzie pod koniec Sierpnia (co oczywiście niemożliwe), a więc kupią drugiego pacca, czyli podwójny zarobek dla Cipów.

Edit: A ja se Druida zrobię :P Już widzę te pieniążki wchodzące do depo za ukończone Deserty, i oferty kupna ode mnie Bp-ów Uhów :]

slimaczek 23-06-2007 20:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ametystowec (Post 1504153)
w diablo wszystko zalezy od przedmiotow (hammer z 80lv i enigma 2x soj etc vs sorc 99lv sorc z jakims noobostwem ze sklepu- sorc wdupia z kretesem) za to w tibii dobrze wyskillowany knight pokona nawet i 2x wiekszy od siebie lv (niezaleznie od profki i chodzby i z samym GS'em, DL'em czy WH'em)

No jasne, oczywiście stanie 400h knightem przy slimach jest stokroć trudniejsze i wymaga więcej umiejętności niż zabijanie potężnego bossa kilkanaście-kilkaset(?) razy w Diablo II.

SnikersS 23-06-2007 21:42

Idiota

@Wielce_Oswiecony_KrecikX, Weź poprostu zamknij ten PYSK! Już pieprzysz przez pare postów!!!!! Jak coś Ci się w Tibii nie podoba TO NIE GRAJ I NIE ZAWRACAJ DUPY NA FORUM SZMATO! Won Grać w Diablo geju i pozdrów frajerów z rodziny bo muszą być z ciebie dumni. Poprostu ŻAL, Dzieci NEO RuleZZZ!!:baby:

SnikersS 23-06-2007 21:54

Idiota, Gej

To widzę że nie tylko ja po tobie jade. Pozdro Dla Siostry i współczucia że ma takiego Brata Gejasa. Żal mi też twojego starego że takie dziecko na świat sprowadził.
P.S. - Jesteś jak te dziecko NEO w czerwonej koszulce na obrazku w moim podpisie niżej \/.

roXen 23-06-2007 22:23

Cytuj:

rotfl, na mint z gfb..

gz pomyslu
tam malo co mf idzie na exury, czysty zysk, a ty tam gfb chcesz uzywac.. great !

$orc 23-06-2007 23:03

Nie obrażajmy się na wzajem bo i tak nic to nie zmienia a i tak huja wiemy :(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:23.