![]() |
Cytuj:
@up Tanie to jest ;P. Lecz... najlepiej zapytaj albo na trade, albo na game chat na swoim swiecie. |
@up
Czemu mi link nie działa!!!!!111oneone? |
może opisze co i jak
chciałem wrócić do gry po ponad półrocznej przerwie, ale ktoś mi konto ukradł, no to tibia.com r-key i jest odzyskane :) i tutaj krótkie pytanie: czy r-key'a posiadam tylko ja, czy tez ta osoba która mi je ukradła też go posiada? |
jak pozbyć się lagów??
|
Cytuj:
|
słabości
Gdy wchodze tu, nie wiem o co chodzi obok potworów ze słabościami :( więc o co chodzi ze słabościami śmierć, ziemia, ogień świętość, lód itd. ?:crusader:
|
Cytuj:
|
Summoner Outfit
Jak pisze na wygranym bilecie?
To zly: You see a lottery ticket. It weighs 1.20 oz. Unfortunately it seems that you drew a blank. A dobry? ... Potrzeba mi odpowiedzi na juz, albo na zaa sec. napiszcie PW |
Sumoner outfit
potrzebna pomoc
to przegrany ____________________ You see a lottery ticket. It weighs 1.20 oz. Unfortunately it seems that you drew a blank. a co pisze w wygranym? dokladnie prosze ____________________ You see a lottery ticket. It weighs 1.20 oz. .................................. |
Cytuj:
http://foteka.pl/full/9c7564a41bd7aa...713569725a.jpg Zwykły (przegrany) nie błyszczy. (niestety opisu nie znam) |
17:02 You see a lottery ticket.
It weighs 1.20 oz. You were lucky! Go claim your prize at the potion store in Edron. Ten jest WYGRANY ;] |
Eleonore quest
Ej Pomozcie mi bylem w trakcie wykonywania quest Eleonore i zanioslem ring do eleonory i zamiast 3 x yes napisalem yes i bye i jak chcialem dokonczyc quest i isc do Charlotty nie dalo sie ;// Pomozcie mi:):);):p
|
Pomocy
kto gra na armia.toproste.pl prossze o kontak pod numerem gg12387363:(;(
|
Bleski
Kto mi powie jak i gdzie kupic blesy na (lvl,mlvl,sword fighting,shielding) dzieki z gory
|
|
prosze o pomoc
Mam pytanie napisze je tu bo nie znalazlem zadnego innego tematu..
Gdy wbilem 20 lvl na Candi chcialem pojsc na deserta mialem juz knighta i sorcera brakowala tylko palla wiec napisalem na trade "szukam palla 20lvl + na deserta" i na drugi dzien dostalem za to bana mogl by mi ktos objasnic za co go dostalem przeciez ja tylko chcialem znalesc palla na deserta |
Tak się składa, że oficjalnym językiem Tibii jest angielski i tylko w tym języku można zamieszczać swoje oferty na kanale trade.
Musiałeś nieźle spamować, skoro cię za to zbanowali. |
Ja mam pytanie co do rk.
Czy jak zamówie nowy recovery key to ten stary nadal może być urzyty? Moje stare konto nie było zarejestrowane i zostalo shackowane , hacker zarejestrowal je na siebie po czym oddal wiec ma recovery key. Czy jeśli dostane nowy to on nadal bedzie mogl uzyc tego starego zeby "przejac kontrole nad moim kontem" ? @down Ok dzięki i tak nie zamawiam ale dobrze wiedziec |
Cytuj:
|
pomocy
Jak odwolac sie w sprawie bana??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:12. |