![]() |
Ale fajnie... tylko szkoda że jutro popołudniu mnie nie będzie w domku.
|
Krótko mówiąć "ŻAL"
Ludzie nie piszcie że update sux,w szczególności ms :) Sam jestem Master Sorcem i wcale nie narzekam na update.Dobrze,że o sile magicznej decydować będzie mlv,a nie lv jak do tej pory.Bywało tak że znałem ludzi,którzy mieli 95 lv i 50 mlv,a ja 61 lv i 62 mlv i miałem hity dużo słabsze.Jaka w tym sprawiedliwość?Pomimo że hity spadną w dół to jeżeli umiesz dobrze grać sorcem to dasz sobie radę i będziesz dalej najlepszy :) Dlatego uważam,że update to dobre rozwiązanie bo knight i pallek teraz sux a jutro będą dorównywać sorcom.Tylko druidzi będą mieli lipę straszną teraz,ale na nich też przyjdzie czas ;) Dlatego krótko mówiąc,każdy powinien się cieszyć z update,no chyba że ma 95 lv i 50 mlv :P Hail sorc's,knight's,palladin's and druid's :)
|
A liczylem na sierpien (poczatek wakacji w niemczech)
@offtop Cytuj:
po 1 - kazdy h lvl wie kiedy jest update albo go nie ma -.- po 2 - nikt nie zmieni 100 ms na knighta ... |
ja mam 45 knighta i nosze gsa Jak jutro bedzie update a nie mam pelnego levela do noszenia GS'a to jakie hity bede walil?
leprze ? gorsze? takie same? Dopiero od 55 lvl bedzie widac leprze jity czy odrazu. |
a to już wszystko jutro nie mogę sie doczekać !!!!!!! XD
|
Narescie B) szkoda tylko ze mnie hackli ale ..nic sie nie stalo! :D
|
Cytuj:
|
Ehh... : ( a ja sie obawiam, mimo zapewnien, ze ci z nizszym lvlem odczuja roznice dzwinym psiqusnym trafem... W sumie mniej kozackich sorcow, byleby na expik nie wplynely te wszystkie zmiany!
Gdzie ta kochana stara tibia bez souli i innego badziewia :( chlip chlip ;(;( |
w sumie ladnie ;P ale bedzie mi brakowac gfb i tych hitow jak 5 guardow otoczy ;p ehhh :p
|
ja tam nie mam dużo do gadania, mam elder druida i jakoś nie przejmuje sie tym updatem, mlvl niedługo 40 przy 28 lv ;) druidzi też skorzystają na tym upie ponieważ będzie nawał knightów i skup na uhy będzie że hoho ^^
|
Ja tam mam druida i sie ciesze :P Co do Update moim zdaniem nie będzie najgorszy ;)
|
GRATZ cipsoft, szybko będzie ten up
I życzę im powodzenia, żeby wszystko szybko zrobili..... |
Mam takie pytanie teraz jak nie mam 55 lev wogole nie bede mogl uzywac GS czy bede mogl ale obrazenia beda mniejsze? I jak mniejsze to jak bardzo takie jak teraz sa czy mniejsze a moze wieksze?
|
Hehe i dobrze skoczy sie evul pro 80 ms z 55 mlev xD
Pff .. dobrze ze wyrownali klasy ;] Ja tam nie nazekam .... przynajmniej uhy beda lepiej szly i nie za 2.5k (PRAWIE jak tibia 7.4 hehe) 'Easy mode of playing tibia will be turned off ... TOMORROW' pff ... ;] |
ja tez mam ed i jakos sie zbytnio nie martiwe ;). dotychczasowo przy expieniu pallilem 4 bp mf na godizen, teraz bede palil 6 bp mf, czyli mlv up xD i bardzo fajnie.
a kaske na te mfki skads sie wykombinuje, czuje cene bp uh 3,2-3,5k xD kiny koniec z uh makerami, kazdego kina bedize stac na uhy wiec nie bedize musial robic sobie uh makera ;P |
8o no nareszcie 8o
|
LOPLOLPOLOPL :D
Z rańca trzeba trochę poskillować ;D |
Cytuj:
|
Countdown till CipSoft's bankruptcy: 2 months, 3 weeks, 2 days, 8 hours, 20 minutes, 5 seconds 1 point second
Tibia nie jest już tą samą grą od co najmniej 3.5 roku. |
Cytuj:
@ Youhuuuuu nareszcie. ciekawe czy będę mógł moim 23 knightem używać bright sworda..?? ;D @ A jak chcecie to potraficie być kilka godzin wcześniej przed tibia.org.pl ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:36. |