![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja osobiscie Xyrieli nie znam. Jako iz jest to temat o niej dziwi mnie czemu nikt nie napisał ze zdbołyła ona nowy outfit z Brotherbood of Bones :)
|
co za trudnosc dac milion dla healka ?
|
Najpierw trzeba mieć ten milioneqqqq ;oooo
|
heheheh no jak puszcza bociq na chakoyach(spelling?) swoim uber kina Re'cutie to raz dwa mash milioniqq, a i tak pewnie za loda jej healek dal albo cos :\
|
Cytuj:
|
Tesh taq kcem ;o ;/
|
Cytuj:
|
Cze Pro Elo =)
Co slychac u moich najlepszych kolegow :O Gorace pozdrowienia w szczegolnosci dla: Dark Sidar <3 :*** Vismortis <3 Zefroith Frewyth Laras Zeev Bernardon to be continued... :evul:Xyriela back on track \m/:evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A nic swieta byly..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hunted
Poland Kill: All (PK:All) jaka beka na Selenie, loguje sie w depo na 15 lvlka i jakis 40+ mowi do mnie od razu 'hunted' wychodze z depo a on mnie zaczyna lac i mowi 'payment 10k' WTF xD huehauha od kogos zaslyszalam, ze hajlvle nie dosc ze wala pa lvlkom 20+ to jeszcze zbieraja ich plate sety xDDD hasushaushaushuhsahaua |
"od kogos zaslyszalam, ze hajlvle nie dosc ze wala pa lvlkom 20+ to jeszcze zbieraja ich plate sety xDDD"
To tak jak ty kiedyś już na 8 lvl-ach robiłaś PA i prosiłaś żeby Ci zapłacili swojego seta. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:07. |