![]() |
A Elite FC będzie gralo sparing z mistrzem Estonii ^^
|
16/10/07 5:30:02 Wszystkiego najlepszego! Jesteś teraz o rok starszy. Masz poniżej 21 lat, twój potencjał pozostał taki sam. A teraz prezencik na urodzinki:)Zawodnik Maks Piątkowski wyszkolił Wytrzymałość na poziom 8! Żałuje że dociągnąłem tylko do 56 skilli z 4 jeszcze i byłbym bardziej usatysfakcjonowany ale co zrobić:) |
8:12': GOOOOOL dla Merengues!! Piękne uderzenie! Bramkarz nie miał żadnych szans!
Ciule z zielonych dostają po tyłkach. Szkoda, że dzisiaj gra tylko rezerwa mojej drużyny. |
60 minut Svena w meczu z Estonią... 3 bramki wpuszczone. Oczywiscie po wejsciu zmiennika ani jednego strzalu Estonczycy nie oddali na bramke...
3:3 |
jest jakis scisle okreslony system ?? ( na 2 skill tego i srego potrzeba tyle i tyle treningow) :D
|
Cytuj:
|
:cup:Zawodnik Adrian Baranowski wyszkolił Wykańczanie na poziom 7!:cup:
|
Zawodnik Florian Szuplewski wyszkolił Krótkie podania na poziom 9!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A mnie trener w nowym zespole wystawia jak lewej pomocy. No kurwa! Napastnik na lewej pomocy?!
|
Minął 1 rok... mam 18 lat... ALE TYLKO 8 SKILLI, PRZEZ TEGO ZASRANEGO TRENERA.
|
Ja w rok niestety wbiłem tylko około 18 skilli =/
|
W czwartek mecz w nowych barwach(PKS Myszcze), mam na razie 19 skili a 7/11 dopiero mam urodziny.
@sven: Cytuj:
|
Ja mam urodziny za 3 miechy. Do tego czasu ze 2-3 skille w zaleznosci od tego co bede trenował wpadna. Czyli na oko ze 12. 12*2= 24 ; >
|
Nudziło mi się więc zrobiłem ranking osób z największym Efficiency(efektywność?) z forum.Można to znaleźć na http://footsteps.ath.cx/
1.Maks Piątkowski z 71.198% 2.Kazik Soczawa z 61.875% 3.Ambroży Araggorn z 56.686% 4.Max Bychowiec z 55.882% 5.Lew Kucharski z 53.846% Jak widać pomiędzy liderem a resztą jest duuuuuuuuża różnica(tych poniżej 50% nie pisałem, do tego ładnie wygląda pierwsza piątka ;) ) |
Cytuj:
@Malluś Aha T.T. |
Zawodnik Adrian Baranowski wyszkolił Główkowanie na poziom 1!
|
Amadeusz Mieleszko (30882)
moje nowe imię i nazwisko po resecie ;) @edit Mój pierwszy team - Szatany |
Zawodnik Bartłomiej Gąska wyszkolił Wykańczanie na poziom 9!
Oi?! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:06. |