Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Metin 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142184)

kołbaś 13-10-2009 22:51

erm ale tez komentaze ludzi ktozy grali dluzej(jak np ja) gra sprowadza sie dalej do jednego, jest bez sensu...

Tibijczyk222 14-10-2009 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez streett (Post 2665912)
Po 1 noobki z 18 (20) lvlami się tu wypowiadają , piszecie ciągle o '' wilkach itp. '' jak kolega wcześniej wspomniał są inne mooby niż te w m1 ( pierwszym mieście ) jak nie zobaczyliście całej mapy to proszę nie komentować. jest coś takiego jak v1,v2 ,las, piekło itp. ale to nie ważne.

Ja tam nic do Tibi nic nie mam, ale proszę nie wypowiadać się o Metin2, jeśli graliście do max 20lvl na początku to może nuda ale później się to rozkręca^^

a tak poza tym '' w 2 tygodnie wbić 19lvl to troszkę zal xDD '' :baby :8o

jak coś to ( ninja 68, almanach ) ( są chętni do gry w Metin2 na s7 prosze pisać pomogę zacząć :) ) '' gg 9238381 ''

Przepraszam za określenie ( nooby ) nikogo nie chcialam obrazić. :)

Życze milej gry w MMO . :);)

Ta gra jest poprostu żałosna. Żałuje że pół roku zmarnowałem na bicie wilczków , dzikusów , orków , czarnych orków , małp i innych tego typu syfów. 0 fabuły , beznadziejne pvp i strasznie nudne expienie. Połowa ludzi to wojownicy z kosami i takimi samymi bordowo złotymi lub zielonymi zbrojami. Do tego poziom inteligencji i porozumiewania się jest wśród większości graczy żałosny ("SZUKAM DZIEWCZYNY!" "Ciastko! Karmel! Czekoladaaa!" "Kto lepszy body czy mental?" ). Ogólnie dawno nie grałem w fajną grę jednak nic nie jest gorsze od metina :/

_WrD_ 14-10-2009 20:35

Tak patrzę na posty ludzi grających w metina i zauważyłem, że piszą jak 7-letnie dzieci. Znam nawet jednego kolesia, chodzi do 2 gimnazjum a zachowuje się jak dziewczyna (dosłownie :]). Poziom inteligencji graczy metina jest ujemną liczbą hiperzespoloną. xD

@Matikuszek
"Widzę, że grasz w angielską wersje Metina... jest polska wersja, więc nie trzeba sobie tłumaczyć to, co gadają."

Owned. Tłumaczyć sobie? Jak umiesz posługiwać się językiem obcym to po prostu czytasz, mówisz/piszesz itd w tym języku, nie musisz sobie tego tłumaczyć na polski... I tu nawiązuje do w/w poziomu inteligencji :)

A żeby nie było offtopu - Metin2 ssie. Dziękuję.

Ghard Lage 14-10-2009 21:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Charin (Post 2579794)
@Topic

Kompletnie się z tobą zgadzam.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez streett (Post 2665912)
Po 1 noobki z 18 (20) lvlami się tu wypowiadają , piszecie ciągle o '' wilkach itp. '' jak kolega wcześniej wspomniał są inne mooby niż te w m1 ( pierwszym mieście ) jak nie zobaczyliście całej mapy to proszę nie komentować. jest coś takiego jak v1,v2 ,las, piekło itp. ale to nie ważne.

Ja tam nic do Tibi nic nie mam, ale proszę nie wypowiadać się o Metin2, jeśli graliście do max 20lvl na początku to może nuda ale później się to rozkręca^^

a tak poza tym '' w 2 tygodnie wbić 19lvl to troszkę zal xDD '' :baby :8o

jak coś to ( ninja 68, almanach ) ( są chętni do gry w Metin2 na s7 prosze pisać pomogę zacząć :) ) '' gg 9238381 ''

Przepraszam za określenie ( nooby ) nikogo nie chcialam obrazić. :)

Życze milej gry w MMO . :);)

Wyjaśnij niby co ciekawego jest na dalszych etapach gry? Aha i opowiedz trochę o tych innych miejscach (oprócz pierwszego i drugiego miasta).

pqrs352 24-10-2009 17:11

Slipperss18

[color=#1f3730][font=Times New Roman][size=3]bdhj[color=#1f3730][font=Times New Roman][size=3]fhah[color=#1f3730][font=Times New Roman][size=3]dgsg[color=#1f3730][font=Times New Roman][size=3]fdsh[color=#1f3730][font=Times New Roman][size=3]piao05

zaq12wsxzaq 04-02-2010 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghard Lage (Post 2666777)
Kompletnie się z tobą zgadzam.

Wyjaśnij niby co ciekawego jest na dalszych etapach gry? Aha i opowiedz trochę o tych innych miejscach (oprócz pierwszego i drugiego miasta).

tak więc mówie:
sa jeszcze takie mapy: piekło, pustynia.orki,swiatynia,demon tower, sohan,las,czerw las, atlantyda ....
na poszczegolnych mapach jest pare rodzajów potworkow, na ktorych sie expi na poszczegolnym lvlu. gra sie rozkreca po 40 lvlu kiedy zaczynaja sie ciekawe questy np. pamietnik od uriel. gra nie tylko pole
ga na biciu lvla. szkoli sie umiejetnosci, zalatwia eq bije metiny....... tak w nieskonczonosc. Ci co grali do 20 lvla nawet nie wiedza o co w tej grze chodzi a juz mowia ze nie ma sensu

Erverse 04-02-2010 11:17

Cytuj:

szkoli sie umiejetnosci, zalatwia eq bije metiny....... tak w nieskonczonosc
cos nowego, nigdy sie z tym jeszcze nie spotkalem. a bicie kamieni przez 2 minuty jest b. ciekawe.

Tibijczyk222 06-02-2010 20:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zaq12wsxzaq (Post 2728563)
tak więc mówie:
sa jeszcze takie mapy: piekło, pustynia.orki,swiatynia,demon tower, sohan,las,czerw las, atlantyda ....
na poszczegolnych mapach jest pare rodzajów potworkow, na ktorych sie expi na poszczegolnym lvlu. gra sie rozkreca po 40 lvlu kiedy zaczynaja sie ciekawe questy np. pamietnik od uriel. gra nie tylko pole
ga na biciu lvla. szkoli sie umiejetnosci, zalatwia eq bije metiny....... tak w nieskonczonosc. Ci co grali do 20 lvla nawet nie wiedza o co w tej grze chodzi a juz mowia ze nie ma sensu

I co z tego jak cała fabuła jest ujęta w kilku zdaniach? Granie w tą grę ,szczególnie z jej denną społecznością nie ma sensu jak można pograć w inne gry. Po przeczutaniu tego" piekło, pustynia.orki,swiatynia,demon tower, sohan,las,czerw las, atlantyda" jeszcze mniej się chce grać. Ciężko mi to mówić ale to jest gorsze nawet od tibii.

Andian 09-02-2010 19:44

Ja gram w metina jakby co to piszcie na pw pomoge wam wbic levele i zapoznac sie z gra

Marchewki 09-02-2010 20:12

a co tam pomagać zabij, zanieś , sprzedaj :) Game Over Koniec gry w 3 słowach :)

Azatar90 24-02-2010 10:13

Grałem swego czasu i tez zmarnowalem czas gra rozbudowana ale po pewnym czasie traci sens tibia jest o niebo lepsza

Denis00 12-09-2010 13:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mf2000 (Post 1632651)
ja w te gram już od jakiegoś czasu i mi się bardzo podoba ma bardzo małe wymagania dlatego praktycznie każdy może w to grać

jeśli chodzi o monotonność expienia na pewno nie jest bardziej nudne niż w Tibi

po "dedzie" spada mało doświadczenia więc nie jest tak jak w Tibi że expisz sobie kilka godzin w jakiejś "jaskini"(co wcale nie wygląda na jaskinie) zabijając jakieś ruszające się plamy aż wchodzi inny gracz i cię "deda"
te wszystkie godziny poświęcone na klikaniu w ruszające się plamy przepadają

są bardzo popularne wojny gildii wygląda to zachwycająco jak obie gildie szarżują na koniach
a jeszcze bardziej wypady na inne królestwa kiedy to zbierają sie gracze z królestw i walczą między sobą (ja wtedy widziałem tylko błyski na ekranie i od razu padłem);p

Jest bardzo dużo zróżnicowań potworów i są duże expowiska więc nie jest tak jak w Tibi że nie ma gdzie wbijać levela

mam jeszcze mały level i jestem surą ale gra jest na prawdę fajna zdecydowanie lepsza od tibi
wszystkich zapraszam go grania wyszedł teraz nowy polski serwer na którym wszystko jest po polsku
jeżeli ktoś się zainteresował tą grą zapraszam na stronę www.metin2.pl

Tam nie ma Warriora ;] jest Wojownik :D (Pisz po polskiemu..)

Erverse 12-09-2010 14:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Denis00 (Post 2781218)
Tam nie ma Warriora ;] jest Wojownik :D (Pisz po polskiemu..)

I tylko dlatego odświeżyłeś temat z tą denną grą?

kacza1974 10-01-2016 21:56

ehh stare dobre czasy :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:22.