![]() |
erm ale tez komentaze ludzi ktozy grali dluzej(jak np ja) gra sprowadza sie dalej do jednego, jest bez sensu...
|
Cytuj:
|
Tak patrzę na posty ludzi grających w metina i zauważyłem, że piszą jak 7-letnie dzieci. Znam nawet jednego kolesia, chodzi do 2 gimnazjum a zachowuje się jak dziewczyna (dosłownie :]). Poziom inteligencji graczy metina jest ujemną liczbą hiperzespoloną. xD
@Matikuszek "Widzę, że grasz w angielską wersje Metina... jest polska wersja, więc nie trzeba sobie tłumaczyć to, co gadają." Owned. Tłumaczyć sobie? Jak umiesz posługiwać się językiem obcym to po prostu czytasz, mówisz/piszesz itd w tym języku, nie musisz sobie tego tłumaczyć na polski... I tu nawiązuje do w/w poziomu inteligencji :) A żeby nie było offtopu - Metin2 ssie. Dziękuję. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Slipperss18
|
Cytuj:
sa jeszcze takie mapy: piekło, pustynia.orki,swiatynia,demon tower, sohan,las,czerw las, atlantyda .... na poszczegolnych mapach jest pare rodzajów potworkow, na ktorych sie expi na poszczegolnym lvlu. gra sie rozkreca po 40 lvlu kiedy zaczynaja sie ciekawe questy np. pamietnik od uriel. gra nie tylko pole ga na biciu lvla. szkoli sie umiejetnosci, zalatwia eq bije metiny....... tak w nieskonczonosc. Ci co grali do 20 lvla nawet nie wiedza o co w tej grze chodzi a juz mowia ze nie ma sensu |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja gram w metina jakby co to piszcie na pw pomoge wam wbic levele i zapoznac sie z gra
|
a co tam pomagać zabij, zanieś , sprzedaj :) Game Over Koniec gry w 3 słowach :)
|
Grałem swego czasu i tez zmarnowalem czas gra rozbudowana ale po pewnym czasie traci sens tibia jest o niebo lepsza
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ehh stare dobre czasy :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:22. |