![]() |
A kto po za tymi kurwami z chorzowa sie sprzedal?
|
Hm kto tam jeszcze oprocz mnie i sarendiala?(ironia)
Dla "Old" SYnergy kazdy byl spy spy spy! |
Cytuj:
|
No kurwa taka prawda. Zawiodlem sie na was i pewnie nie tylko ja.
|
W zwiazku z tym ze wiele osob zakonczylo gre na tym serwie przez pa ktore robia szwedzi postaniowilem stworzyc gildie Pk Team xD. Zapraszamy kazdego kto lubi walke pvp. Nawet nizsze lvl do trapowania beda mile widizane. Uzywamy Ventrillo mamy, battle comandera ktory dzieki swoim umiejetnosciom wygral juz wojne o dominacje na berylli. Ci ktorzy maja puste postacie otrzymaja runy i inne potrzebne rzeczy na akcje. Tak wiec kto ma ochote poganiac dupkow z wyszymi lvl na xerenie zapraszam do gildli. Nicki prosze pod moje gg 5960303
Ci ktorzy sie nam przeciwstawia nie beda mieli tu gry mamy wysokie fundusze i chary ktorych nie boimy sie zrookowac :D |
Cytuj:
Ja i paru rl kumpli join :evul: *Viltherius Dendettus *Wyjefajny Druidek *Wyjefajny Pall |
Jest paru ktorych warto bylo by ubic... ale przy tej waszej zabawie zginie tez wielu graczy ktorzy chca tylko spokojnie bic level i chodzic na hunty z kumplami. Mam nadzieje ze szybko przejdzie wam ochota na pkowanie
|
Cytuj:
|
Jesli tworzysz guild pk to badz przygotowany na to ze z 5 razy zabijecie kogos a potem h lvle nie dadza wam nawet z dp wyjsc.. a jesli wbijecie pz-ty to wpadnie 3 knightow 100+ i was zniosą...
|
I no like pvp :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Uwierz mi jeszcze bedzie o nas glosno:P |
The mightly Garinu has paid for his freedom. Ohh Ormuzzku Ormuzzku kogo dzisiaj hackniesz?
Over and out. Ps. Pan reklama _/ |
Hmm skoro bedzie o was głośno to czekam na tzw. głośne fragi.
|
Cytuj:
Oh Oh |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ciekawe kiedy nastepni polacy którzy sie wyplacili padna ?? Pewnie juz niedlugo :( ehh te szwedy i ich przydupasy...
|
Ku**a a Ja zaczełem grac na Xerenie.... a tu znowu gnebienie bedzie...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:40. |