![]() |
Cytuj:
|
Raczej nie słyszałem bo na open battle traci się/zyskuje najwięcej fragów.
Tak na moje skromne oko to w tym temacie jest najmniej ludzi, którzy coś robią , a najwięcej ,którzy pi*rdolą same smuty, które mało kogo interesują ,a to jest temat o aktualnej wojnie, a nie o wyczynach z przed kilku lat. |
Raczej o open battle nie ma tu co wspominac bo i tak nie bedzie :P
|
17:26 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Prinzzessa. He was killed by Marshall Don Doggy. |
Cytuj:
Pozdrawiam ... |
Masslog 15 typa na 88 master sorcerer :D? Dobre sobie, my takich noobami rozwalamy bo szkoda uj marnowac ;).
|
Cytuj:
|
to teraz zes dowalil ! ;) a dzis noobami nawet sie baliscie pzta zlapac :P
|
Wanted sie powoli rozpada to widac golym okiem kiedys bylem w zastepach wanted wtedy co z dofem wojna byla Wanted sie rozpadnie mowie wam !!! Patrzcie ile osób już odeszło od stycznia 2007 roku ;] kto sie zemna zgadza ? Punishers jeszcze zkontratakuje i tym razem mzoe poskutkowac !!
|
ja sie zgadzam!!!!!
|
Cytuj:
Pozdrawiam ... |
Cytuj:
|
Ciri the Witcher widac po twoim obeznanym poscie jak bardzo jestes poinformowany co do zgona Prinz~ byla to akcja czysto spontaniczna z masslogiem moze 2 osob, Prinz~ poprostu chcial dojsc do swojego domku nie upewniajac sie przed wyjsciem ze statku gdzie sa Wantedowcy tak wyszlo ze wszedl w ladnie zorganizowanego trapa kilkanascie kratek od statku i ... gleba
Gz fraga bo nikogo wiecej ustrzelic sie nie dalo ;> |
Ohh tak widze ze jestescie zajebiscie poinformowani jak wiecie ze wanted sie rozpada ahhhh wam sie nudzi ze takie glupoty piszecie ?:confused:
|
2:0 dla Punishers.
Sirkiks Sep 05 2007, 22:50:51 CEST Killed at Level 162 by Abu Loppez and by Eudoros Sir Averty Sep 05 2007, 22:13:44 CEST Killed at Level 112 by Patanou and by Vorn Rochon http://foteka.pl/full/c5b1a18a1262bb...2c02ef0262.jpg http://foteka.pl/full/ee87e9c0e2d895...c8e75a67a7.jpg Zdjęcia dzięki Ng więc nie płaczcie, że na używam bota.:( mkey? W akcji brało udział 24 ludzi z Wanted i Fainerss, oraz 18 Punishers + paru z dofu(niewiem ilu). |
Coz, nie wyszlo. Dobrze Reloop ze napisales ilu ludzi bylo, bo goscie z Punishers od razu zaczeli uprawiac propagande, ze nas bylo 50 a ich 15. :P Znowu akcja kamperska, w sumie bylismy w duzo gorszej od nich pozycji...co to za wojna...
pozdrawiam |
Averty padł tylko i wyłącznie przez to, że zamiast zejść z mostu to poszedł spać ... mieliśmy szansę Eudorosa zdjąć, niestety dali radę go wyuhać ... : / Potem gdy uciekli na questa i ustawili się pod bramką nie mieliśmy już żadnych szans, ale cóż, my przynajmniej zaryzykowaliśmy. : ) Może to "starcie" doda Punishersom trochę odwagi we własne siły i zdecydują się w końcu wyjść na jakiś open battle ? :o Go Go Punirangers ! :cup: Hahhahah. :D
Pozdrawiam ... |
Popatrzcie na ich Levele, a na Wasze. Widzicie różnicę? Bo ja tak.
|
Niewiem o co w ogole sapiesz. Moge przytoczyć ci sytuacje z furory jak ze serwera zostal wyrzucona gildia Duskiness. MIeli ogromna przewage lvl'i i co z tego jak nie dali rady gildi Vision. Na początku walczyli tak jak Punishers lecz z czasem zaczeli wychodzić na openy, wygrali jednego, drugiego, uwierzyli w siebie i nie było juz na nich mocnych.
Zachęcam do ogladania fiolmów z tamtych walk, od gildi Vision można sie czegoś nauczyć. |
zeus, roznice w levelach zacieraja sie gdy wybieraja takie kamperskie miejscowki. widzisz roznice? bo ja tak
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:11. |