![]() |
Cytuj:
|
wycofuje sie a wy sie kloccie
|
DziĘki Koledzy
jeszcze dojdzie kilka postów !!!
taka jest wola ludu niech będzie sprawiedliwie niech m,ecze w grupie 1 zostaną rozegrane od nowa. Przegrałes SVEN !!! Taka jest prawda albo przenosizs mnie do innej grupy i gram z poczciwymi ludźmi albo unieważniamy mecze i rozgrywamy od nowa w grupie 1 Prosze Bardzo Niedawno grałem spotkanie z Nadrillem 7:0 wygralem mam screena jak cos |
Cytuj:
O niee heeheh xD...ja mam z Toba meczyk :P:P Nie wycofuj sie..zrobimy cos z tym xD Kurwa wiem..zrobmy jebane glosownie i Huj..co wy na to ? |
Wchodze za paździocha,jeśli można
Bluemaster/Wisła Kraków/256kb/zmienne/5677907 |
Cytuj:
Sorry bluemaster. Nie robimy roszad. Johny, nie będzie głosowania, bo w sprawe zamieszane są trzy osoby, i te osoby są swiadkami. Reszta tylko słyszy co się dzieje. Ktoś jeszcze odchodzi? Drzwi są otwarte na oscież. |
spierdzielajcie :D
johny, rithien, vekego macie po 3:0 x 2 blueMaster spadaj sa walkowery xD |
Cytuj:
Bo nuuudy sa :p |
Cytuj:
Johny ja zagram,bo umre |
Czyli hUj ... Nie rozegramy tego turnieju .. tak ????????
|
Ludzie ja chce zagrac :)... Jezeli ktos wypada z Turnieju:)) Dark Sven ... wcisnji mni tam do turnieju.. jezeli pardzioch wylatuje !! :D Czekam na odp http://republika.pl/blog_kk_1243434/..._v_arsenal.jpg :p :D pozdrawiam LaCoSsSten |
Cytuj:
Ktoś jeszcze idzie? |
Sorry .. co ten link oznacza Laossten ? ; /
NIe gralem z Toba meczu ... wiec czemu masz ten link ? ;/ ;/ ;/ |
Po pierwsze ja nie jestem Jencos :/... tylko LaCoSsSten.. napisalem tamtego posta.. bo prosil mnie jencos.. sorka.. jezeli cos zjebalem !!:(
pozdrawiam LaCoSsSten !! |
Cytuj:
|
Jak smiesz Lacossten obrazac Arsenal tym wynikiem ahahah ? xD
Przeciez byloby 8 do jajka ;D;D:D:D dla Arsenalu :P |
Kod:
138103 10:50:27 Co mnie najbardziej w tym wszystkim wkurvia? Że Sven naprawdę fajnie zrobił ten turniej. Wszystko elegancko podane na tacy, tylko zgłoszenia i grają. To, że 'koledzy z podwórka' podołączali się do turnieju, to mogli by przynajmniej umieć się zachować. |
Dosyć tego. Nie będe tego akceptował. Ja ci dawałem szanse, ale miarka się przebrała.
Użytkownik Jencos wykluczony z turnieju oraz z servera hamachi. Wszystkie mecze zostają zmienione na walkowery. Powód: Oskarżenia o korupcje, próba korupcji, mataczenia z rozłączeniem podczas meczy, spam. Niech będzie to ostrzeżenie dla innych, którzy będą próbowali oszukiwać. Postaram się także wszcząć postępowanie moderatorskie przeciwko użytkownikowi jencos. |
OMG
gralem z jencosem na rl i he says ze jednak he odlaczal neta podczas meczy. wielkie sorry. mimo to i tak sie wyofuje mam za duze lagi podczas meczy. milego grania :) |
Wynik z Maggiciem !!!
Ja Bayern Monachium 1:1 Chalsea Londyn karne 5:4 :wiking::dance: DoBrZe GrAł ... aLe LePsZy JeStEm!!:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:21. |