RiivaajA |
16-03-2008 15:58 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MistrzLeo
(Post 1949239)
A co gruba brzydka purcho .. grasz kurwa w tibie. dziewczyna + tibia= pasztet... proste czekam kurwa na twoja riposte ze zdjeciem..
i kurwa powiem jeszcze jedno
Do jakiegos tam debila co mowil cos o hormonach sztucznych.. a kto kurwa tu powiedzial ze ktos je wbija? nikt.. wiec ryj.
Do kolejnego debila . Nie kazdy kto chodzi na silownie jest glupi. Ja chodze a iq mam 160. i chodze do najelpszej szkoly w miescie :)
Wiec kurwa pysk i morda jak wchodzi prezeso !
|
Tak jak pisałam, żadna odpowiedź mnie nie zaskoczy. Takiej "koksiarsko inteligentnej" właśnie się spodziewałam xD Ty potrafisz tylko zdjęciami walić bo nic innego nie możesz zaoferować. Smutne ;< Moja teza się potwierdza. Niech ci będzie, jestem "mała gruba okularnica" xD Call me MGO w skrócie... Aż o taki title poproszę. Ja się nie zamierzam dowartościowywać na jakichś fotkach.pl albo forach. Bo nie muszę. Chociaż jeśli będę miała dostęp do jakiejś cyfrówki, może zrobię FoTeCzQe swojej tłustej dupy ;]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Don_Kustosz
o borze popuakauem sie ze smiehu 111 nie rozumiem co do nich poprostu macie ;] gadacie ze koksy eh...a moze to jest ich ciezka praca ? -.- skad wiecie jeszcze raz pytam ? zobaczcie niestety oni maja racje :
w grze kozak na realu leszcz ;] proste
|
Chciałabym poznać twoja definicję słowa "leszcz". Według ciebie leszcz to jest osoba, która nie posiada 1m w bicepsie ale jest inteligentna i nie musi demonstrować cudzych testów na IQ jak miszcz leon? Bueheheh. Tobie chyba też by się małe dokształcenie przydało ;]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xaszkil1991
Pokazcie Swoje Foty To Sami Siebie Zaczniecie Zjezdac !!
Nie Pokazecie ? Bo Co Szkod Wam Takiej Mordy Paskudnej Pokzac
|
Tobie nie szkoda... :)
Cóż, to na razie chyba all co chciałam powiedzieć. Zaniedbałam ten topic, teraz będę śledzić na bieżąco ;p
A, leon - prezeso to ty w swoim bunkrze możesz być - nigdzie indziej ^^
|