Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Pomysł w sprawie polskiej gildii. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=152229)

R4st4 29-10-2007 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zajebundo (Post 1719042)
zakon krwi...

To mnie troche natchnelo... ;p moze bractwo krwi? Brotherhood of Blood ;d
To w sumie tak pokazuje nasza "więź" bo przeciez wiekszosc zna sie juz dluugo i dobrze... ;]

marcinekk 29-10-2007 23:00

marzec pamietam dobrze:P wiadro chyba zaczal pod koniec kwietnia gra (o ile pamietam) a ja na poczatku maja

SirMaciarz 29-10-2007 23:01

To może wreszcie zajmijmy sie konkretami i zagłosujmy na jakąś nazwę gildi bo takie rzucanie haseł nic nie da, albo niech lider wybierze najlepsza wedlug niego i tyle :)

Zajebundo 29-10-2007 23:01

niewydaje mi sie ze 2005 ja niegralme na innym swrvie a gram juz ponad 3 lata... a pozatym mi jak ktos cos mowi to i tak zapominam ( dziury w mozgu wynikiem... :P )a lebo mi sie juz jebie jak tak to srryy

poreda 29-10-2007 23:04

Głosuje na Brotherhood.

SirMaciarz 29-10-2007 23:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 1719126)
Głosuje na Brotherhood.

Mi również ta nazwa się podoba i też na nią głosuje
(o ile mój głos bedzie brany pod uwage :D )

poreda 29-10-2007 23:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SirMaciarz (Post 1719138)
Mi również ta nazwa się podoba i też na nią głosuje
(o ile mój głos bedzie brany pod uwage :D )

Myśle że każdego będzie ;]

marcinekk 29-10-2007 23:11

@maciarz
a czemu by mial byc nie brany??
no ta nazwa ma tez glos poparcia odemnienajfajniesza nazwa ze wszystkich

Hehe neo widze ze mnie poprzedziles:P

Kacperka 29-10-2007 23:17

Ja tez glosuje na nazwe Brotherhood. I tak se tez mysle ze vickow mogloby byc w sumie i wiecej niz 4. Moglibybyc to all co grali praktycznie od poczatku silvery ktorzy teraz graja tymi samymi charami co kiedys(Dla Neo mozna by bylo zrobic wyjatek :)) i maja lvle ktore beda spelnialy wymagania rekrutacji. Wielu takich nie ma wiec wyszlo by z 5-6 vickow i to oni + lider decydowali by o all.. Mam nadzieje ze przyszly lider rozwazy to co napisalem :>

Zajebundo 29-10-2007 23:30

jestem za nazwa Brotherhood of Blood albo Brotherhood . Wkoncu nazwy zmiezaja w tym keirunku ktorym chcialem :)

Shinhoshu 29-10-2007 23:33

Według mnie ambel nie powinien być vice, nie gra tutaj tak długo np jak Neo i Pulpet. ;p
To raczej ambel powinien sie kłucic o miejsce a nie neo z pulpetem xD

SirMaciarz 29-10-2007 23:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 1719160)
Ja tez glosuje na nazwe Brotherhood. I tak se tez mysle ze vickow mogloby byc w sumie i wiecej niz 4. Moglibybyc to all co grali praktycznie od poczatku silvery ktorzy teraz graja tymi samymi charami co kiedys(Dla Neo mozna by bylo zrobic wyjatek :)) i maja lvle ktore beda spelnialy wymagania rekrutacji. Wielu takich nie ma wiec wyszlo by z 5-6 vickow i to oni + lider decydowali by o all.. Mam nadzieje ze przyszly lider rozwazy to co napisalem :>

Czyli z tego co mowisz wynika ze gdybym mial pacc moglbym byc vice... nie nie za duzo bylo by tych vickow :D

Kacperka 29-10-2007 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinhoshu (Post 1719193)
Według mnie ambel nie powinien być vice, nie gra tutaj tak długo np jak Neo i Pulpet. ;p
To raczej ambel powinien sie kłucic o miejsce a nie neo z pulpetem xD

w 100% sie z toba zgadzam bez obrazy dla Ambela.. Z reszta on i tak tu nic nie pisze... :S

Kacperka 29-10-2007 23:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SirMaciarz (Post 1719208)
Czyli z tego co mowisz wynika ze gdybym mial pacc moglbym byc vice... nie nie za duzo bylo by tych vickow :D

tak, wlasnie tak uwazam. Bylby na przyklad Seba, Wiadro, Pulpet, Neo i ty.. to by bylo dobrze:D ja jesli za 2 bede mial neta dobrego, a bede mial na 80% to tez aktywuje pacca.. i temu mysle ze jakby bylo tak 5/6 osob(sami zaufani ludzie.. mysle ze ci ze starych czasow all sa zaufani) to guildia szybko zdobyla by respect, itd. max 6 vickow by bylo.. to nie jest tak masakrycznie duzo.. mysle ze 6 by pasowalo.

Edit:Sorry za double posta.. :P

Kacperka 29-10-2007 23:51

Aff sorry zamiast edytuj wcisnalem cytuj -.- zaspany chyba juz jakis jestem.. trzeba sie chyba nie dlugo polozyc.. xP za wczesnie wstaje przez ta szkole je*** :P

poreda 29-10-2007 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 1719234)
Aff sorry zamiast edytuj wcisnalem cytuj -.- zaspany chyba juz jakis jestem.. trzeba sie chyba nie dlugo polozyc.. xP za wczesnie wstaje przez ta szkole je*** :P

Chyba sorry za triple posta..

Zajebundo 29-10-2007 23:54

Ja bym proponowal zeby drut/sork mieli na nizszych lvl rekrutacje niewiem co reszta na to ale najtem i pallem latwiej wbic wymagany lvl ale to i tak nei oznacza ze zostanie sie przyjetym... Tak wiec 2 lvle rekrutacji moim zdaniem :)

Kacperka 29-10-2007 23:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zajebundo (Post 1719245)
Ja bym proponowal zeby drut/sork mieli na nizszych lvl rekrutacje niewiem co reszta na to ale najtem i pallem latwiej wbic wymagany lvl ale to i tak nei oznacza ze zostanie sie przyjetym... Tak wiec 2 lvle rekrutacji moim zdaniem :)

Jesli mowisz ze dla sorcow i drutow nizszy lvl rekrutacji to mozna by bylo tez jakis mlvl rekrutacji dla sorcow i drutow ustanowic(w zamian za nizszy lvl).

poreda 29-10-2007 23:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 1719253)
Jesli mowisz ze dla sorcow i drutow nizszy lvl rekrutacji to mozna by bylo tez jakis mlvl rekrutacji dla sorcow i drutow ustanowic(w zamian za nizszy lvl).

Proponuje:

60+ Players ktorych nie znamy i rozpatrzymy ich invita pozytywnie (Kngith i Pala)

55+ TO samo co up tylko Sorc i Drut

50+ Znani liderowi i vice liderom gracze którzy grają na silverze ponad 2 lata

marcinekk 30-10-2007 00:03

czy jest az taka roznica pomiedzy postaciami magicznymi(a niemagicznymi) zeby 5 lvl w rekrutacji bylo roznicy??
ja bym sie tam trzymal caly czas tego 60 lvl+

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28.