![]() |
@up
Pozytywna notka bo wiesz co mowisz, Bill gates mial szczescie ze jego pomysl sie udal i ze mu sie chcialo uczyc tego wszystkiego. BTW . szanuje takich ludzi co chca zrobic cos dobrego dla tego forum a nienawidze durnych debili co narzekaja . Moderatorzy to juz posmiewisko dla mnie... |
Cytuj:
|
@up JAk stary facc? z tibi 7.4 ?
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
[quote=Bloodwin;1883359] A czy ja mówie usunąć FACC w pizdu? Ja wiem, że gra potrzebuje czegoś takiego jak facc, by dać się poznać ale wierz mi albo i nie to pacc (nie osoba a konto i gra) jest esencją, sensem i dopełnieniem gry. [quote] tak pacc jest DOPEŁNIENIEM a nie trzonem, rdzeniem ! To na mainland trafiasz najpeirw a nie na zjebane edron (chyab ze masz pacca wiadomo ale malo kto - mniejsza) To tam jest najweicej ludzi, i małe lvl, podstawowe expowiska ! Mało, ale wszystko ( rozumiem ze nie chcesz przyznac mi racji, ale musisz - to jednak mainland jest "główny" a nie jakies edron czy kie gówno ) Cytuj:
Wiem. To, że mam tylko 16 lat to nie znaczy, że jestem idiotą czy głupkiem jak raczysz sądzić. Cytuj:
Cytuj:
Już mówiłęm - mainland jest jednak Główny i nic tgo nei zmieni, pacc to tylko dodatek a nie jakis bonus że jestes bogiem. To jest tak jaklbys miał przedni zderzak od samochodu. Połowa się wgniotła. Wgniecioną wymiieniłeś na nową zieloną. Niewgnieciona jest czerwona. Czemu masz ją wymieniac ? Przecież jest dobra ! ALe ma ku**a inny kolor ! I jescze dlatego eby była równowaga Cytuj:
|
@up
Powiem ci jedno jak widze 18 druida w hunter outficie na cyclopach w thais to mi sie grac w tibie odechciewa. |
Bo tibia schodzi na psy, ale to juz inny temat, sam wiesz.
|
Topic: nie mozna zakazac nikomu niczego. Wolnosc slowa, demokracja itp.
jak widzisz ze ktos pisze ze na faccu nic nie ma itd. to jego problem. A Ty po prostu to olewasz, nie czytasz. Odpowiedni ludzie mu odpisza, udowodnia, ze nie ma racji albo tylko czesciowo ma i gitara. Jezeli Cie to denerwuje to sie tym nie zajmuj. Proste... Kazda gra internetowa musi miec opcje platna, bo po co w takim razie by tworzyli cos takiego? Co do 18lvl w outficie full huntera: kurde widzisz, ze koles albo ma "maina" albo ze kupil na allegro--> to wtedy wspolczujesz i idziesz dalej. Mozesz tez pomyslec, ze sam kiedys dojdziesz do tego bez allegro i to jest Twoj cel i heja. Bej |
Cytuj:
Huhu, warto wiedzieć co sie mówi. Weźmy jakiś solidny MMO, załóżmy Ultima Online- chcesz grać- płacisz 15 ojro miesiecznie. Nie płacisz- nie grasz w ogóle. WoW- albo kupujesz gre i płacisz słony miesięczny abonament albo nie grasz. Jak porównywać to do lepszych, a nie w dół. Albo płacisz albo nie grasz- jak nazwiesz taka róznice? |
To juz inna spiewka bo tam jest za co placic, wiesz pisanie gry w 3D z wieloma opcjami jest naprawde trudniejsze....nie zebym mowil ze tibia ma zla grafe ale taka prawda !
|
Powiedzcie mi co jest za darmo?
Prawie każda gra internetowa jest płatna, lub ma płatne konto. Każda gra POWINNA być płatana, a dlaczego? Bo to wyklucza ludzi debili którzy tylko po to grają, aby uprzykrzyć grę innym normalnym ludziom. Jak wejdę na on-steama u kumpla w cs'ie to aż żal mi się robi tych ludzi, to wszystkich besztają, czitują itp. Bo ich żadna kara spotkać nie może... Dalej w tibi jak masz pacc to jak bana dostaniesz... to jakby w pewnym stracisz od 7zl - 30 zl.... lub cale konto? z Paccem wiec trcisz kupe kasy, z cs oryginalnym jest tak samo. Dostaniesz bana na konto i cze... 45zl w plecy. A taki na faccu koleś... robi co chce bo to żadna strata... straćci 20 lewelowego knajta co wali z aksa, lub dróida co wali z rószczki. Mogą być facce, to ja nie chce slyszec ich narzekań, bo są one bez podstawne... Niestety na świecie jest tak: Nie zapłacisz? No to nie masz! Smutne, ale prawdziwe... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dobra, są usprawnianie ale jednak - tam jest za co wymagac jest mnie lagow itd. Pograjcie zobaczycie !
|
Zzzzz jak mnie nudzi powtarzanie w kółko tego samego.:confused:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
I pytanko na koniec: Ile razy jeszcze będę musiał pisać to co wcześniej? |
nigdy nie wprowadzą darmowych premmium account
muszą mieć kase na utrzymanie serverow etc. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Tibia to zło ! Tibia to zło ! Tibia to zło ! Tibia to zło ! Tibia to zło ! Tibia to zło ! Tibia to zło ! Tibia to zło ! Tibia to zło ! Wierzysz ? |
@up
Argumentów już nie trzeba przytaczać bo wszystkie zostały już wypowiedziane, tylko nie wiedzieć czemu jeszcze wielu tego nie pojmuje :) Najprostszy argument i najkrótszy: Nie płacisz - Nie wymagaj. Szkoda, że wielu o tym zapomina i darmo zaśmieca i tak bardzo już zaśmiecone forum... |
Tak samo mozna powiezdiec o biednych ludziach mieszkajacyh na dworcu. "pomooz mi nie mam co jesc" "zaplacisz ?" "nie mam nic" " nie placisz - nei wymgaja" lol
|
Cytuj:
|
Heh, dziecko. Skończyły się argumenty to piszesz peirdoły ? Jak zawsze nie ma argumentów to pierdoły piszą...ehh dzeci..Neo dostałeś na 7 urodziny czy na komunię...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:24. |