Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Informacje na temat wyrównania profesji! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=154340)

dawid2 14-11-2007 21:18

hahahaha jak te temat zaczynałem czytać miał 8 stron :p

a co do tematu to moim zdaniem mag powinie mieć ogień i lud a drut ziemie i energie ale oczywiście to tylko moje zdanie. :D
mnie zastanawia jeszcze tylko 1 fakt mianowicie o co chodzi z tymi 2 "bardzo poteznymi czarami obszarowymi" czyż by armagedon??
i ciekawe czy druid tez owy czar zdobędzie :D
ja od zawsze gram moim "magiem" i choć nie wiem co niczym innym grać nie będę :)

Spidarman 14-11-2007 21:21

Kurwa zal mi ty ktorzy ciagle cos pier... o tym ze Tibia kiedys byla zajebista i ze sorc mial knighta na 2 hity i ze wtedy bylo fajnie.... Wescie sie zastanowcie co gadacie bo Tibia potrzebuje ciaglych zmian zeby lud przyciagnac. Niormalne Prostaki co tak gadaj i spamuja tym ze sa dziadkami w tibii i ze kiedys to byly czasy...

Update zapowiada sie wysmienicie.

Upierz 14-11-2007 21:22

"Jeśli będziesz nad czymś pracować dostatecznie długo - na pewno to spierdolisz". Oj tak, stara, dobra 7.5... no, ale przynajmniej fajnie się na otsach grać będzie o/.

Tao16 14-11-2007 21:25

Ale rzeczywiscie. Wiekszosc sie nastawia na źle. Pamietacie co było pół roku temu ? co pall bedzie walic po 1500 z gwiazdek ! a jak jest ? jest zajebiscie ! Badzcie troche otwarci na swiat, ale jestem ciekawy jak to bedzie :D i znowu sie uczyc czegos od nowa xD Powiem tez tyle ze ładne mózgi tam są ze umią all wymyśleć :D

@up

" to mowi samo za siebie "

Iontz 14-11-2007 21:25

lalalalalalalaalla

Evil Maul 14-11-2007 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alora (Post 1745812)
Ludzie. Cipsoft zaczął myśleć? Po radykalnych wzmocnieniach magów i druidów następnie osłabieniu ich i wzmocnieniu rycerza oraz paladyna szukuje się prawdziwy szok. W końcu Mag (Sorcerer) i Druid będą się potężnie różnić. Wprowadzą czar typu arrmagedon myśle (ostatnie piętro akademi magicznej na Edron ponad Zoltanem ciągle szukają nauczyciela). Zmiany w tej grze idą w dobrym kierunku. Teraz taki knight posiadajacy kilkanaście justice seekerów naładowanych magia różnych zywiołów zabije solo każdego potwora. Mag zaś dostanie nowe źródło zarobku jak ładowanie bronii. Ostatecznie wytępi sie problem cave botów i robienia uhów na tym bo poprostu uhy będą nieopłacalne.Rycerz z miksturami będzie tak samo potężny jak wcześniej a dzięki temu że mikstury leczenia będą leczyć w różnym stopniu bardziej da się zoptymalizować wydatki na leczenie. teraz jak hunciłeś cokowliek mocnego z kolegami uhałeś się czy hydra czy demon walnęła powiedzmy 100 czy 300 (to są moje szacunki) a tak wybierasz miksturke którą chcesz się leczyć i zamiast uha wartego 300gp+ używasz mikstury która kosztuje powiedzmy 200gp a uzupełnia pasek życia i tak do full z yellow hp. Mocniejsze manafluidy dadzą w końcu normalny poziom odzyskiwania many. teraz używając mana shielda mag nie nadążał się manasować przed nacierjącym knigtem-czołgiem po update mocniejsza mikstura załatwi sprawę. Martwi mnie tylko jedna sprawa. Mianowicie jeżeli taki Seromontis kupi amulety ochrony przed obrażeniami ognia. Naładuje się na full miksturami leczącymi i manasami. W dodatku weźmie kilka naładowanych sovów odpowiednia energią i pójdzie na smoki. To koszty takiego huntu zwrócą mu sie w potężnej nadwyżce dodając do tego zestawu life ringi i soft bootsy. Czy to aby nie zabardzo wzmocni rycerzy?

Też się nad tym zastanawiałem ale w Artykule pisze że tylko niektóre bronie da się "żywiołować" więc sądzę że Sov albo Avanger nie bedzie można . Co do uh bardzo sie nie pokoje nie wierze tym health potionom wszystko będę musiał sprawdzić na testserverze . Swoją drogą jestem ciekaw jak teraz bedzie wyglądał PoI Quest :P hehehe

Janekrum 14-11-2007 21:27

Ciekawe czy można strzały bedzie zaklinac bo w poprzednim upie dali czar na speary :lucznik:

Rudyg 14-11-2007 21:28

Ciekaw jestem jak będzie wyglądał Fire Sword zrobiony na żywioł ognia ;D

Evemstar 14-11-2007 21:28

o wow najlepszy up jaki widzialem O.o

Str4t0s 14-11-2007 21:28

Po cmęski narząd płciowy robią że uhy nie działają na knightów?
Możliwe że zaczne grać XD.
Mam przeczucie że palkowie teraz będą udupieni. I co z SDkami?

longhairs93 14-11-2007 21:28

do dupy i tyle

Kucin 14-11-2007 21:29

Hmmm....

Zapowiada się ciekawie. Wygląda na to, że Tibia staje się coraz bardziej rozbudowaną grą, małymi krokami, ale zawsze:) A to jest równoznaczne ze zmniejszeniem się ilości noobkow i wkurzających dzieciaków:p Cieszy mnie to również, bo jestem zwolennikiem rozbudowanych gier;) Obawiam się, że niedługo na Tibia.com nie będzie widniał napis FREE multiplayer online role playing game:confused:, ale pożyjemy zobaczymy B)

Sir Sire 14-11-2007 21:34

ja tam się cieszę zmianami, nareszcie widoczna będzie różnica między
druidem i magiem. Z tego co piszę łatwiej będzie można expić magiem, a przynajmniej dłużej.
A i dodanie nowych żywiołów zapowiada się ciekawie.
Po tym update zmieni się naprawdę bardzoo dużo.
Miejmy nadzieję, że na lepsze.

Bartek11 14-11-2007 21:34

Ja was ludzie nie rozumiem. Up widać, że fajny będzie ale tak w sumie to za dużo nie wiemy. Więc (to do ANTYFANÓW) nie mówcie, że up będzie glupi\zrąbany\zwalony etc. bo jeszcze go nie ma. Jak wejdzie up to dopiero zaczniecie komentować. A teraz nie mówcie, że kina zrąbią bo to nie prawda. I TO BY BYLO na tyle

maszter321 14-11-2007 21:35

ja pierdole... TIBIA 7.5 plax

Einstein15 14-11-2007 21:35

No coz wy sie dziwicie ze ludzie narzekaja i koncza z gra.
Owszem update jak najbardziej dobry i urealnia tibie ale problemem wielu pozostaje pacc bo jak wiecie nie wszystkich stac na taki wydatek 90 zl a innym szkoda.Jesli udupia magow i drutow na facc to bedzie katastrofa bo prawda jest taka ze clipsoft co update zmniejsza znaczenie facc uprzykrzajac im zycie i zmuszajac do kupna pacc...
Zaniedlugo tibia wogole bedzie platna gra...

Spidarman 14-11-2007 21:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez longhairs93 (Post 1745852)
do dupy i tyle

Następny przykład przeciętnego Noobka w Tibii koleś pewnie przeczytał temat do połowy i wyraził swoje zdanie...

Bartek11 14-11-2007 21:38

Nooby Do Domu Nooby Do Domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!x(

Napster 14-11-2007 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KatsuKnight (Post 1745788)
Czuje ze bedzie kozacko ;p Juz zrobiłem sobie drutq ;p

Teraz będzie masowe robienie druidów i sorców -.^

Jak dla mnie update rox, w końcu będzie można normalnie poexpić sorcem, czy druidem. I tak jak napisał ktoś na 6 stronie druid będzie w końcu szanowany przez inne profesje.

Pozdrowienia dla tych co nie zmieniali profesji przez update'y z knighta?, sorca, druida, na knighta?, palla.

Demon P. 14-11-2007 21:42

Mi się jakoś ten up niepodoba :/;( Zrobiłem se palka i wbiłęm 90dista, a tera się okaże, że to było na nic :/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:28.