Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Prywatny Test Server- ssy i wiadomości (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=154440)

Piotrek Marycha 16-11-2007 10:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Draggy_Slayer (Post 1748079)
j
1 up - polepszyc palkow/najtow zdupic sorcow
2 up - zdupic najtow i palkow ulepszyc sorcow druidow
ciekawe co w next bedzie :)

gdzie masz udupienie najtow i palow? bo ja widze tylko niewyjasniona sprawe potionow
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1748158)
K
Czy 80 ek bedzie sie leczył najmocniejsza mikstura tyle samo co 300 ek ? Chodzi mi oto czy moc miksturek bedzie rosla troche z levelem tak jak wczesniej uhy. Seromontis ktory ma 5k hp bedzie sie leczył za 600hp ? LOL
Jezeli ktos testował na wyzszym levelu moze tu napisac, nie obraze sie ;)

to jest niemozliwe... cipsoft jest az tak glupi i slepy? nie wierze ze pusci update nienaprawiając tego wczesniej...
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SkateElement (Post 1748193)
Moje pytanie brzmi: Jeśli da się robić 2 rzeczy na raz tj. uderzać i leczyć się, to czy annihilator jest o wiele łatwiejszy? Assasin star + UH w tym samym momencie <olololollollol>.

ta? to teraz wyobraz sobie sd i Uh w tym samym momencie

Cytuj:

Drugie pytanie: jeśli pierwsze stwierdzenie jest poprawne to czym się leczyć pallkiem najlepiej?
pewnie exura gran... bo i tak na niewielu expowiskach pal w ogole sie musi leczyc
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord_Piterek (Post 1748196)
kiedy bedzie wiadomo ktore czary dla facc a ktore dla pacc?

mozna sie tylko domyslac, np ice wave - sila tak samo beznadziejna jak f wave wiec mozna przypuzczac ze dla facc bedzie

Sorcer_Pips 16-11-2007 10:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha (Post 1748215)
pewnie exura gran... bo i tak na niewielu expowiskach pal w ogole sie musi leczyc

Tu masz rację :D Ja na gsach wogóle się nie leczyłem ;]
A BP manasek miałem przez około 40 lvl nietknięty i tylko z 3-4 manaski użyłem w tym okresie ;]

tomcio3396 16-11-2007 11:09

a ja mam takie dziwne pytanie ;P co z manaskami które teraz sa? jak dzialaja na tescie? albo na co zostaly zamienione

kllemens 16-11-2007 11:14

re manasy

zapewne sie nie zmienily....

kllemens 16-11-2007 11:33

o kinach.....

moim zdaniem jest sptawiedliwosc bo kiny zobacza wrescie co oznacza wydawac miliony na hunta....sorce to czuly od zawsze...mnie wyjscie z dp kosztuje prkatycznie 10-15k conajmniej....i nie wbije na tym ~25% lvl( mam 75) a kin na 84 kumpel lata se po ofie prawie nic nie uzywajac ma zarobek, a nam sorcom jak sie zwruci TO JEST OKAZJA SWIETOWAC taka jest prawda....gdzie mamy naj lebszy exp solo? na dragach.... a tam wasta to nic nowego...:baby: tu wasta tu wasta i z kad brac kase na hunta? no wlasnie....kiny mogly hunic caly czas na my glowkowalismy jak tu kupic manaski....teraz kiny troche se powydaja na hunta choc juz wiekszosc z nich pewnie sie dorobila fortuny....

pewnie teraz mnie wygwizdaja B) ale taka prawda update wrescie pozwoli porzadnie grac sorcowi........ :cup:

Smerf.Secura 16-11-2007 11:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kllemens (Post 1748257)
moim zdaniem jest sptawiedliwosc bo kiny zobacza wrescie co oznacza wydawac miliony na hunta....sorce to czuly od zawsze...mnie wyjscie z dp kosztuje prkatycznie 10-15k conajmniej....i nie wbije na tym ~25% lvl( mam 75) a kin na 84 kumpel lata se po ofie prawie nic nie uzywajac ma zarobek, a nam sorcom jak sie zwruci TO JEST OKAZJA SWIETOWAC taka jest prawda....gdzie mamy naj lebszy exp solo? na dragach.... a tam wasta to nic nowego...:baby: tu wasta tu wasta i z kad brac kase na hunta? no wlasnie....kiny mogly hunic caly czas na my glowkowalismy jak tu kupic manaski....teraz kiny troche se powydaja na hunta choc juz wiekszosc z nich pewnie sie dorobila fortuny....

pewnie teraz mnie wygwizdaja B) ale taka prawda update wrescie pozwoli porzadnie grac sorcowi........ :cup:

Ty chyba nie myslisz logicznie.
Nadal będziesz musiał wydawać dużo kasy , tylko zyskasz capa.

kllemens 16-11-2007 11:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smerf.Secura (Post 1748274)
Ty chyba nie myslisz logicznie.
Nadal będziesz musiał wydawać dużo kasy , tylko zyskasz capa.

niekoniecznie ;] choc w pewnym sensie masz racje... widziales nowe czary ;>? z ty co 800+ na demce pojechac xD ale pewnie to zredukuja do 400.....za dlugo gram i wiem ze to by bylo nie mozliwe...

Xzonixek 16-11-2007 12:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sorcer_Pips (Post 1748226)
Tu masz rację :D Ja na gsach wogóle się nie leczyłem ;]
A BP manasek miałem przez około 40 lvl nietknięty i tylko z 3-4 manaski użyłem w tym okresie ;]

Tja 5x mowisz o swoim 50 palku? Porównaj sobie exp na d lairze edron, jak sie bedziesz leczyl? Jak ma ci 80 palek expić na gs island, skoro we zapierdoli ci 300 na ture, a jak będą 2-3? wyleczysz sie z tego? Wątpie. Frosty to też już przeszlość... Poi dls też nikt już nie poklepie przed 200 lvlem:P

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kllemens (Post 1748257)

Ja pierdole, dziecko neo...
Nie pamietasz już jak 110 ms latał po d lairze ven bijąć 200+ z visa? Drag w 2.5 sec? Właśnie kina był zawsze udupiany, a gdy przyszedł sprawiedliwy update, to wy go wygwizdaliscie...

Magson 16-11-2007 12:12

Jest exura sio?

Avallach 16-11-2007 12:13

no i nice, mam jeszcze sorka, kupuje eq i jade expic xD

Bastus. 16-11-2007 12:41

Zwracam się z tym samym pytaniem co Magsonn, czy jest "exura sio" :p

Demin 16-11-2007 12:45

@up

jest, ale nie wiem jak działa

Magson 16-11-2007 12:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demin (Post 1748307)
@up

jest, ale nie wiem jak działa

Skąd wiesz, że jest? Screen or something? :|

Frapper 16-11-2007 13:03

Magson@
Co, druida bedziesz robil?

Magson 16-11-2007 13:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frapper (Post 1748318)
Magson@
Co, druida bedziesz robil?

Nie bardzo, tylko chce wiedzieć, jeżeli drugi knight nie może Cię uhnąć za pomocą potiona to czy sio i mass res będzie możliwe.

Ojciec Dyrektor 16-11-2007 13:10

Powiem krótko: Knightom i Pallkom już dziękujemy ....

Adamosis 16-11-2007 13:17

Moze ktos mi jedną sprawe wyjaśnić. Chodzi o rody dla druida.
Mam teraz tempest i on po upie zmieni sie w ta nową czy moze bedzie trzeba za free wymienic u npc czy moze bedzie juz tylko do kosza ? (nie wiem czy sprzedawac :D )

Magson 16-11-2007 13:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vagraav (Post 1748323)
Powiem krótko: Knightom i Pallkom już dziękujemy ....

No a coś ty myślał ? xDDDDDDDDD

Ponawiam pytanie:

JEST JESZCZE EXURA SIO I EXURA GRAN MAS RES? - SCREENY PLX

Khariag 16-11-2007 13:31

Exura Sio jest, widzialem na screenach, ale czy Gran Mas Res to nie jestem pewien ale raczej tak... ;)

*Imprezka* 16-11-2007 13:34

http://i10.photobucket.com/albums/a1...zYn/UO0207.jpg
Na tym ss'ie widac ze Death Druid~ uzyl sio, wiec jest, a czy dziala normlanie to sie okaze niedlugo ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:39.