![]() |
wyobrazam sobie paladyna z royal spearami (Po update czyli za 3 kratkami) bedzie fajnie :D pall bedzie walil jak sork z najgorszej rozdzki xD . Moim zdaniem powinni zrobic przynajmniej 5 kratek to juz bylo by cos bo 3 troche za malo :S wkoncu Pall to dystansowiec . Pozyjemy zobaczymy ;]
|
Cytuj:
Zagraj prosze w np.Diablo na battlenecie...Silkroada (tam odpowiednik pala to bard(święty),nie rogue czyli ten co bije z dystansu) Czyli Paladin to ŚWIĘTY WOJOWNIK tak powinno byc pare update'ow temu ale jest teraz i cieszmy sie :) Zal dzieciom spearów. |
NIe wiecie jakie hity z explo?? albo ile explo bedzie stalo?:P
|
dobrze tak knightom i pallkom wysmiewam was teraz hahaa ..
wy wszyscy gadaliscie ze po letnim update tylko palek i knight moga kozaczyc i smialiscie sie z magicznych profesji to teraz ja was wysmiewam hahaha great health potion(600hp~) bp za 8,7k hahahahaha great mana potion(300-500many) bp za 3,9k yea no i czary strike z daleka(vis,mort,frigo..):D i oczywiscie zwalili uhy dzieki bogu i speary w koncu tylko 3 zasiegu:) dzieki dzieki dzieki!!! |
Haha z tego co mi wiadomo to uhy i tak beda i tak... Tylko ze nie beda az tak duzo leczyc jak teraz pewnie ;)
|
Cytuj:
Won Po tamtym update i tak sorc drut byli lepsi pojebancu Ty |
Cytuj:
|
az sie nie chce sluchac knightow . od zawsze sobie hunciliscie (powoli bo powoli) ale bez waste , zolwie do 80 vdl 80 + na samych softach a teraz sobie powastujecie to nic wam sie nie stanie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ciekawe, skad wziac softy na niektorych swiatach... |
Ludzie... od komentarzy jest inny temat... Tutaj autor prosił o więcej zdjęć niż komentarzy, więc uszanujcie, że jest to temat do pooglądania !
|
Cytuj:
|
same plusy
Pół roku temu namnożyło sie palków i najtów, teraz będzie odwrotnie :). Gram palkiem i obecna sytuacja mi odpowiada (mniejsza konkurencja do expowiska)uprzedzając głosy że magiczni mi wjadą, nie sądzę bo to nie będą miejsca dla nich atrakcyjne.
jedyny minus to leczenie kiny 3 za mało daje HP, ponieważ najt na 200+ uha sie za 1300 HP to u sporo będzie przepłacał. |
Dzieki bogu ze zmniejszyli sie zasieg z tych wszystkich rsow/esow
Nie moglem patrzec jak 50 rp bije sobie solo demony i wogole waste nie ma. Teraz palkowie zaczna bic z tego co powinni czyli arrowy i bolty. Widzieliscie zeby jakis palek strzelal z czegos innego niz e spearow rsow i p boltow po update?? Bo ja nie Barisso @edit zapomnialem cos dodac: Dzieci upa OWNED :) |
Ja pier***e nie rozumiem ludzi , ktorzy tylko jeczą sam tak myslalem ze palek po tym upie bedzie shitt ale nie ... palek jest , byl i bedzie dobra postacia i nie ma ch**a Pamietajcie !!
Do tych co narzekaja :) * jak wam sie nie podoba to zagrajcie w mario,kierki etc. X( Aha i tibia to tibia nie porównujcie jej do diablo , gothica ;0 tyle !! @ sam gram palkiem i wiem ze latwo sie teraz expi up doda smaku grze |
Cytuj:
@all Jak tak się ekscytujecie tym uptade w jakiejś durne,pikselowatej grze to lepiej nie grajcie-wejdźcie sbie na np.plemiona8o |
Cytuj:
podaj ip tego otsa... o ile mi sie wydaje to dzial w zdjęciach , a zdjęć nie widzę ,tylko stękanie o upie , nie podoba sie to skończcie grać proste , nikt Wam nie karze grać w Tibie ... @down tak to Ty mozesz nie powiem do kogos mowic .... 10 bp mfow na 1h ??!! przy 100k/h prze wyjsciu na + ?? to jest zdeka nie mozliwe zwlaszcza 55 msem z 47 medzikiem wiec Ty skoncz .... |
@up
widac ze masz doswiadczenie w tibie ja 64msem na vamp helu robilem 105k per h i nie raz na 40bp mf wyloatowlaem 5 vampek wiec skoncz :) |
CipSoft za duzo mysli jak naprawic gre ktora zjebali poprzednim updatem. Rozwiazanie - Cofnac Tibie do 7.5, dodac do niego nowe outfity (stare zostawic), dodac pallka i knighta powera jaki maja teraz i po sprawie. Jak tak dalej pojdzie to w letnim update dostaniemy ak-47 i granaty.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:27. |