![]() |
Przecież to nie jest na stałe więc czemu wam łzy lecą? Chcą zrobić coś dobrego, a Wy jak zwykle obrzucacie ich błotem. Już to widzę jak to będzie, wszystko będzie zajęte nawet raty xP.
@Edit Jak wam się nie podoba to nie kożystajcie... |
Exp x2 lekka przesada. Nie wystarczy sam PACC?
|
Cytuj:
|
Żałosne. Nie wiem z czego się cieszycie. Tibia przez 7 dni stanie się OTSem.
|
jakbym chcial se pograc na expie 2x to bym wlaczyl ots a jakbym sobie chcial energią postrzelac(patrz ue) to bym sobie sciągnoł jakaś gre z "pikaczu" wiec ludzie dajcie spokoj...
PS. hahaha dobrze ze przestałem w to grac Cs:s panowie i panie to jest gra B)B) |
cipy chca najwyrazniej przetestowac mozliwosci serwerow
pamietacie jak wspominali cos o zwiekszeniu limitu graczy do 1800 na serwer? w sumie to bardziej oplaca sie zwiekszyc liczbe graczy na swiecie niz postawic nowy serw... tylko czy graczom sie to spodoba? gram na non-pvp wiec juz widze ten tlok :/ |
Cytuj:
|
Niesamowite, co za debil wpadł na pomysł podwójnego expa? Już widze tych uzależnionych itiotów, siedzących 23h/dobe...
|
Cytuj:
btw. staraj się nie używać tylu przekleństw 8o |
Cytuj:
|
Cześć nazywam się OTS.
|
@do wszystkich tych , ktorzy sie ciesza z 2x exp.
Teraz zamiast 5 expa za rata bedzie 10 moze wkoncu przekroczycie magiczną granice 20 lev! |
Cytuj:
Cytuj:
@Topic Omgz, szypciej wyjdem z ruuka! |
Fajnie będzie z tym 2x exp :)
Będę mistrzem ;p :cup: |
ale bedzie rozwalka...
nic tylko czekac na rekordy expa , lognięć ,hmmm teraz robienie chara na roku trwac bedzie mniej czasu ;p |
Cytuj:
|
Ots... Żaaaaaaaal
|
Wiekoszsc ludzi narzeka, a i tak pewnie bedzie 20h/dobe siedziec przy kompie i grac
|
Powiem wam cos ludzie , wypisuje liste ludzi co przestali grac w tibie odkad nie zaczelo sie totalne easy mode (summer update):
102 ek (tibia 7.5-7.6 <Ja>) 128 Ek (Tibia 7.5-7.6) 111 Ed (Tibia 7.5-7.6) 107 Rp (Tibia 7.6) 177 Ms (!!) (Tibia 7.5-7.6) I co lepiej miec 6 graczy co potrafia grac maja jakies pvp , doswiadczenie i znajomosc expowisk czy 200 ( doslownie) 12 druidkow pod thais co mowia ze cyce thais beda zapchane ? Znalem mtrudniejszego otsa niz przez ten tydzine bedzie Global tibia. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:56. |