Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nadchodzi update (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=157003)

Czujaa 12-12-2007 15:04

ej gdzie są te wszystkie pływalnie na rooku i w thais??

Slythia 12-12-2007 15:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czujaa (Post 1786891)
ej gdzie są te wszystkie pływalnie na rooku i w thais??

Na rooku na pd-wsch od swiatyni, na mainie przy przejsciu na fibule.

Articuno 12-12-2007 15:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez otiV (Post 1786862)
...ale zje..li speary tylko 3 kratki (czyli gsy pohuncone, teraz tylko onyx arrows :/) do tego exura vita tez do dupy a exura san 210 many i to też nie zawsze full ładuje (ja mam 12 mlvl) na co się naklada wieksza ilosci manasów do kupna :/

ty sie ciesz, ze w ogole pallom zostawili wracajace speary, najgorszy pomysł w historii tibii. No... pomysł z czarami w tym updacie jest chyba jeszcze gorszy...

Kellerman 12-12-2007 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morkox (Post 1786732)
Ja mam takie male pytanko......

Skąd mam wziąść informacje gdzie rewspi sie Troll Champion i jakie są spelle ? Zauważyłem że tibia.org.pl ma już nowe potwory na swojej stronie

Tibia.pl czyżby jakieś opuźnienie:o

Tibia org zawsze była trochę do przodu z info na temat upa ,ale oni cześć wiedzy biorą ze swoich domysłów ,część z test serva ,ale to nie zawsze potwierdzone info.

Maver 12-12-2007 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez otiV (Post 1786862)
...ale zje..li speary tylko 3 kratki (czyli gsy pohuncone, teraz tylko onyx arrows :/) do tego exura vita tez do dupy a exura san 210 many i to też nie zawsze full ładuje (ja mam 12 mlvl) na co się naklada wieksza ilosci manasów do kupna :/

a czy ktoś na rl potrafi rzucić oszczepem na odległość wystrzelonej strzały czy bełta? Poza tym paladyn w tibii robi za łucznika więc bieganie i zabijanie wszystkiego ze sper'ów, dodatkowo z użyciem tarczy, było kiepskim pomysłem, z którego CipSoft musiał się wycofać. Wg mnie nie spadające na ziemie speary to w ogóle nieporozumienie, ale cóż trudno się mówi.

Pomios 12-12-2007 18:04

ja pierdolęęęę
tylko pacc pacc pacc i huj!
niec dla facc ja sie zawiodlem!!!
a mozna plywac gdzies blisko venore?

Andrzej81 12-12-2007 19:04

Zgadzam się z otiV. Teraz paladyni stracili swój atut: zasięg + możliwość stosowania tarczy. Można było zmniejszyć zasięg paladynom o jedną kratkę, ale ograniczenie zasięgu włóczni do 3 pul to już przesada. Po co teraz skilować tarcze skoro dany pal chodząc z kuszą/łukiem nie będzie mu przydatna. Naturalnie może ją zmienić w czasie wyprawy (na włócznie i tarcze)ale nie w tym rzecz. Szczerze odechciało mi się już grać... Jak bym miał grac od 0 to w tej sytuacji wybrał bym rycerza, a nie paladyna... Słowem - przegięli -

Patrickus 12-12-2007 19:22

Heh, z tą świnią się pomyliłem, można z nią gadać, pewnie jest związana z questem.
Ale Stalagmite jak nie mogłem, tak nie mogę robić. Komuś się to udało?

Pomios 12-12-2007 19:40

tera na hyderki zjebanie sie chodzi pallem ;/
chyba sprzedam postać i skończe z tibią... chociaż może kiedyś wróce...

Maelion 12-12-2007 20:44

Nom to prawda... zrypali to totalnie. Rycek ma za trudno, palek NAJLEPIEJ a Magowie tak sobie.

Maelion 12-12-2007 20:45

Własnie wrocilem z tej cudownej, przepieknej gry jaka jest Tibia. Musze przyznac, ze sie TOTALNIE ZAWIODŁEM NA TYM UPIE. Chcialem sobie spokojnie napelnic bron tj. BS'a zywiołem lodu i co sie okazało... ze nie mozna. TOTAL ŻAL.PL bo Fire Axe ma wbudowany żywioł. I nachodzi mnie takie pytanie... czym mozna ta bron napelnic i jak te Cipy chca zarabiac skoro tylko utrudniaja graczom gre. Prosze o odpowiedz.:confused:

Patrickus 12-12-2007 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maelion (Post 1787516)
Własnie wrocilem z tej cudownej, przepieknej gry jaka jest Tibia. Musze przyznac, ze sie TOTALNIE ZAWIODŁEM NA TYM UPIE. Chcialem sobie spokojnie napelnic bron tj. BS'a zywiołem lodu i co sie okazało... ze nie mozna. TOTAL ŻAL.PL bo Fire Axe ma wbudowany żywioł. I nachodzi mnie takie pytanie... czym mozna ta bron napelnic i jak te Cipy chca zarabiac skoro tylko utrudniaja graczom gre. Prosze o odpowiedz.:confused:

O ile wiem, zaklina się kamienie a dopiero nimi broń.

Slythia 12-12-2007 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patrickus (Post 1787531)
O ile wiem, zaklina się kamienie a dopiero nimi broń.

A bs wogole sie nie da... Nie kazda bron mozna.

Maelion 12-12-2007 21:10

Slythia skad to wiesz, ze w ogole nie mozna zakląć BS'a?!?!! :o

Slythia 12-12-2007 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maelion (Post 1787565)
Slythia skad to wiesz, ze w ogole nie mozna zakląć BS'a?!?!! :o

Bo probowalam?

Robbob 12-12-2007 21:28

Czy mógł ktoś by mi podać linka ze spoilerem do Jester Outfita, co mówić, itp.Z góry thx.

Maelion 12-12-2007 21:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slythia (Post 1787595)
Bo probowalam?

I NAPRAWDE zadnym zywiolem nie mozna?! ;/

Slythia 12-12-2007 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maelion (Post 1787613)
I NAPRAWDE zadnym zywiolem nie mozna?! ;/

No naprawde, zadnym.... I nie tylko bs jest niewrazliwy.

cytsiu16 12-12-2007 21:44

Niektórzy sikają w spodnie z podniety jak usłyszą słowa update w tibi a tak moim zdaniem to jeszcze troche i tibia to będzie jeden WIELKI OTS. np. te hmm po 10 albo SD po 3 nie gralem ostatnio za dużo ale moze byc tez tak ze to wszystko zadaje mniejsze obrazenia nie wiem :/ tak ze wychodziło by na to ze taki rozwązanie z 10xhmm (np.) jest w pewien sposób utrudnieniem. Widziałem taki komentarz apropo otsa ze nie tak dawno był tydzień 2x doświadczenie a teraz jeszcze ta aktualizacja jeszcze troche a będzie ue od 10lvl i po 5 many (ja tego nie powiedzałem widziełem taki komentarz). Ale zobaczymy co zrobi jeszcze cipsoft żeby tibie zaminic w otsa (o ile coś zrobi bo chyba wyczerpali już temat na tą aktualizacje).

ennie 12-12-2007 23:10

Mogło zostać tak jak było. Nie mogę sie jakoś przekonać do tych żywiołów i innego leczenia.:confused:. To już nie będzie ta sama gra rycerzem...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:08.