![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
ps. do tych co wam sie nie podoba uptade , i bluznicie cipsoft , zrobcie druga rownie grywalna gre pozdro |
Cytuj:
''W celu zapewnienia lepszego balansowania profesji Cipsoft wprowadził nowe wymagania co do możliwości używania run. '' zamiast być przeciw to oni te guwno popierają ;[ |
Cytuj:
"Umniec" to cos tam "umniem" ale do przesady , nikt nie jest idealny , no chyba ze ty . Twoja wypowiedz jest zbedna i bez sensu jak lokata :p Jak chcesz ze mna dyskutowac najpierw argumenty kolego argumenty ;) btw. kup sobie slownik bo masz ubogie slownictwo tak miedzy nami A co do tego ze *** umie , to dokladniej o co Ci chodzi ? sprecyzuj swoja wypowiedz |
Ja cipsoftowi proponuje tak...
Jacket-1-2lvl doublet-3-4lvl leather armor-5lvl studded armor 6lvl chain armor 7lvl mainland: brass armor-8-10lvl scale/leopard armor-10-12lvl mammoth fur cape-20lvl plate/dark armor-15lvl blue robe-30lvl noble armor-18-20lvl knight armor-25lvl crown armor-40-50lvl golden armor-60lvl DSM-70-100lvl demon armor-100-150lvl magic plate armor-150lvl+ proponuje jeszcze potwory na które można chodzic od lvl. np rat-1-2lvl cave rat-2-3lvl MAM NADZIEJE ZE CZYTA TO CIPSOFT |
Cytuj:
Co do tematu , to z tymi wymaganiami broni i zbroji to troche zerzniecie jest z diablo , nawet nie tak troche i zaklinanie przedmiotow po czesci tez .. |
Lol !!!
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
tylko cipsoftowi proponuje;p |
:d
Driger fajny masz poziom :D
Ile grasz już w tibię? |
Cytuj:
|
Nie dosc ze ostatnio pokazywali swoje zjebane mordy to teraz to... no normalnie ja sie nie dziwie czemu tak jest jak tam tyle bab pracuje;]
i skonczy sie pall z sd ;/ |
Heh, głupie to...To co, jak mnie będzie lał jakiś 60+ kina, pk, to nawet z sd go nie pociągne? Tylko manasować się będę i uciekać do depo? No żal, po prostu żal...
|
Cytuj:
|
Zjebane i tyle
no racja niedlugo tak zjebia ta tibie ze bedzie sie gralo na rooku albo knightem chociarz tez go oslabili ;( a tym razem to juz przegieli runy na lvl -.- niedlugo zrobia fooda na lvl i m lvl.
GRAJMY W CSA NA WC3 xD |
heh szczerze to przesadzili z tym ograniczeniem dla uzycia run tibia mi sie juz znudzila i nie mam zamiaru marnowac czasu spędzonego przed ta gra wiec bb tibio:] witaj diablo II i Cs'ie xD :cup:
lepiej nie grac w tą gre nisz kiblowac x2 pozdro :):);):p |
I dobrze... a po co noobom sd? Niech sobie z daggerami latają na trolle tam gdzie ich miejsce, a nie na PoH.
Puniex Nie-bezpieczny pisze się łącznie. |
Cytuj:
@tibianinek 1234 czy jakos tak... ty piszesz te posty bo: a) nie masz co robic w domu b) lubisz spamowac c) Nie chcesz mieć szarego koloru d) nie wiesz do czego sluzy przycisk "edytuj" zamiast pisac kilka postów pod sobą, mozesz z edytować;) ... Cytuj:
|
Cytuj:
"I dobrze... a po co noobom sd? Niech sobie z daggerami latają na trolle tam gdzie ich miejsce, a nie na PoH." , a co komu to przeszkadza ze noob biega sobie i wali z SD ? noob to noob , nie stanowi zadnego zagrozenia , chyba ze znow mylicie pojecia .. jesli chodzi Ci o pk teamy to raczej nie nooby , jak przeszkadzaja i stanowia zagrozenie dla wyzszych lvli .. pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:45. |