![]() |
Cytuj:
selena rulez (niewliczajac rooka) |
Cytuj:
|
Nikt nie opisał Honery?oO
Non - PvP :p Większosć to chyba Polaków, Szwedzi też są, ale jeszcze ANI RAZU na Honerze nie usłyszałem "br?" Pk jest mnóstwo, zwłaszcza, że to non-PvP Noobów? Jak na innych światach, ale znwou nie tak dużo. Ceny.. raczej normalne.. Polacy mili i życzliwi :] Pomagali mi bardzo chętnie po haku :) Ludzi.. no mało jest i dlatego w dzieńb i wieczorem kolejek nie ma;] Polecam ten serwer. |
A wiec Refugia.
Sporo polaków ale też anglików, brazylców i jeszcze szczypta niemców. Ceny bardzo wysokie np. serpent sword nawet do 3,5 K, Crown Armor 50K!! Serwer bardzo miły, ale gorzej z rookiem bo ceny wysokie, wszyscy chcą się dostać, przejęte expowiska itp. itd. PK nie ma bo to non-pvp :D Ale troche noobuw kturzy są bezkarni i kupe durnych nicków. Zapraszam na ten server! |
Cytuj:
Od tego czasu duzo sie zmienilo -polacy,br,swe najczesciej -bardzo duzo -ceny poszly w gore po price liscie eliego -ludzi coraz mnie xD -pekerow jest masa az strach chodzic bez kumpli h-lv to ***a*i PA bija 80+ tak do zabawy -sam tu gram ale niepolecam..jezeli juz zaczniesz grac a sie wybijesz to radze uwazac |
Dunabia
duzo polakow malo innych narodowosci 8o k-arm 4k k-legi 8-10k p set 700-800 gp :D stell helmet 100 gp c-arm-12k pk srednio ;( |
Galana
fajny swiat tylo ten pier..... Konda, jak by go niebylo to jest raj!!
|
Cytuj:
|
Czemu nikt nie komentuje Amery nikt na niej niegra X( noobs!
|
Cytuj:
jak stell helmet moze chodzic po 100 gp jak w sklepie da sie sprzedac za 200 lub 300 ? ^^ |
za ile sa bronie na Refugia i jakie
|
FURORA
1.99 % Polacy odrazu punkt 2. 3.Swiat powstal 6 lipca okolo 17 gram od pierwszych sekund to wiem :P 4.Ceny wysokie np. d lance z 150 k f axe z 50 k skull staff 30 k p set okolo 2k k set jakies 40 k c set z 70-80 k wiec ceny gigantyczne :P ale tanieja :P 5.Nie ma zwykle pa ale jesli pa to polacy dziwny swiat pod wzgledem tego polacy huntuja polakow 6.Raczej nie ma pk a jesli to na drodze z ab do carlin\ 7.Serwer przeludniony na punktach gdzie sie expi do 30 lvl dwarfy trolle takie pierdółki a guardy srednio soldki itp. 8. Rooka przejdzie sie w pare godzin jednak odejdzie z tradycyjnych 3 h 9.Polityka dziwna nie ma run prawie na sell a kazdy sprzedaje te same itemy np. 30 lvl to devil helmy itp. a 80 g armorki it.Sami polacy w wojnach jesli sa chaos nie ma panowania nad serwerem pozadny.Mysle ze podczas rooku szkolnego cos sie zmieni. |
Azura:
1-Nie za dużo zabijania poniewasz istniejąskule. 2-Dobre ceny. 3-Szybko się expi bo wcale tak dużo typa nie ma. |
Cytuj:
Sorry, ale ja widze że ludzie sprzedają OD ZAWSZE bohy za 50-56K ;/ Secura Bardzo dobry świat, po Update dużo ludzi wyniosło się z niego więc są mniejsze kolejki. Dużo polaków, ale jakieś 60% to nooby. Br i Swe coraz mniej, ale nubki zostają :P Respy są często przepełnione, ale np. na Fibule zagląda jakieś 10 osób w ciągu 5 godzin :P Bardzo polecam ten świat! |
Ehs... Titania Rules!;] :cup:
|
Valoria
Dawno nie gralem w tibie ale kolega mi powiedzial ze dzieje sie tam straszne rzeczy(że jakies wojny i ze apitov sie wkurzył)powiedzcie o co chodzi. :( pozdrawiam |
Dolera kraina pk...
No cóż Dolera nie jest światem mlekiem i miodem płynącym... Na Rockgardzie panuje chamstwo (jak wszędzie zresztą :p ) Można spotkać polaków, amerykanów, brazylijczyków, szwedów i francuzów (dwie ostatnie nacje bardzo rzadko). Pozatym ostatnio spotkałem niejakiego Władimira (rosjanina) :) . PK są wszędzie, co drugi człowiek nim jest. Carlin i Venora to największe skupisko PK. Ludzie nie są mili i każdy wbije ci nóż w plecy przy pierwszej lepszej okazji... W khazo jest jednak gildia polaków anty-pk. Teraz chłopaki juz nie mają packa, ale wczesniej niezle się z nimi wsprółpracowało.
|
ZANERA the best!!!! A oprócz tego polecam nowe serwery takie jak Thoria (mam tam 31 lev). :cup:
|
Wszystkim początkującym polecam Lunare.
Lunara jest to wg. doć fajny świat. Ponieważ jestem jeszcze na dość Wg. mnie małym lvl to mogę coś opwiedzieć o atakach PK. Szczerze mówiąc na Mainlandzie jeśli będzie się stosować 4 zasady to można spokojnie przerzyć karzdy atak PK: 1.Nie zostawiamy postaci gdzieś na środku miasta tylko albo się wyloguwujemy, albo zaszywamy się gdzieś w Depocie. 2.Nie: obrażamy, oszukujemy, jesteśmy namolni. 3. Jeśli ktoś nas już zaatakuje to <patrz punkt 2 ;) > tylko uciekamy, z jakieś 10 gp wyrzucamy daleko za siebie. Lecz jeżli mamy wysoki lvl albo jakieś skuteczn runki, to przyjmujemy zaproszenie do walki ;). 4.Ni chwalimy się ilością kasy ani EQ. Nie rozmawiamy o skillkach i/lub levelach zarówno jak i magicznych. Chyba, że rozmawiamy z kimś znajomym... Ale tylko na privie. Na lunarze można też spotkać bardzo duuużo polaków. Osobiści spotykam 5 dziennie. Jeśli chodzi o atmosfere i nstrój to... wystarczy zignorować coś w stylu " YEEEE ZGŁĘBIE (cenzura.....) NASZE WIŚLAKI WSA POKONAŁY! HA HA HA!" - to moż być całkiem fajnie ;). Na Roggardzie jest bardzo dużo jak ja ich nazywałam "Clonerów" Chodzili i kazali położyć Ci kase na ziemi aby ją zklonować. Jeśli b yło się na tyle mądrym i nie zostawiało się 50 gp na ziemi i wciskało się CTRL+CLONS / CTRL+L. To było spoko. A... i bym zapomniała o truciznach. Zawsze gdzieś ktoś Cię zapyta czy chcesz coś na uzdrowienie... Nic nie pijcie!!!! Zazwyczaj jest to trucizna po której umieracie.... Ja się osobiście na to nabrałam :P |
up twoja inteliganjca mnie dobija
topic:wez inferne:P fajna zabawa jest zastanawiasz sie czy depo dojdziesz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:29. |