![]() |
@up,
A co jeśli jest? |
Gdyby nie było Boga to i ciebie by nie było Slay.
|
Slay, mam nadzieję, że istniejesz ; /
|
Nie kpij sobie w ten sposób bo możesz kogoś urazić.
|
Slay to bot IRC'owy tylko taki troche bardziej ynteligentny. Bog mu jest do niczego nie potrzebny.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
DEWIACJA! |
Cytuj:
Taaaa... |
Cytuj:
Cytuj:
|
@up,
Teoretycznie istnienia Boga nie da się udowodnić, tak samo jak zaprzeczyć. Ja po prostu na bazie własnych doświadczeń stwierdzam, że jest. Jak ktoś chce o tym pogadać, to zapraszam, ale byle nie zaczynać mi tu kolejnego flamewaru pt. "Ateiści vs. Wierzący" |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja po prostu byłem naocznym świadkiem cudu nie będę się zbyt zagłębiał bo to prywatne sprawy mnie i innych osób. A jeżeli nie dojdziesz do tego za życia to już na pewno odkryjesz prawdę po śmierci. |
Cytuj:
W ogole, do czego to doszlo, zeby zwracal mi uwage 16-latek z czyms podobnym do Hitlera w avku? @edit: skad pewnosc, ze ten cud dokonal sie za sprawa chrzescijanskiego/katolickiego Boga, a nie Marduka, Zeusa czy Latajacego Potwora Spaghetti? |
Cytuj:
Co z tego, że mam 16 lat? Po twoim stylu pisania mogę powiedzieć, że masz max 18, więc nie wiele więcej. A co do mojego avatara to nie ma on nic wspólnego z Hitlerem. |
Nie róbcie flame'u, bo ten temat nie dotyczy wiary w Boga, tylko dyskusji o homoseksualiźmie. Chlopaki, troche zboczyliście z toru.
|
Cytuj:
Cytuj:
2. Twoj avatar _jest_ podobny do Hitlera. 3. Niewiele pisze sie razem. Btw, ja doswiadczylem cudu, ktorego sprawca byl Marduk. Ale nic wiecej nie powiem, bo to zbyt prywatne sprawy jak dla mnie. Wracajac do tematu - podobno niechec do homo- bierze sie z negowania na sile (np. w strachu przed odtraceniem) wlasnego homoseksualizmu, ukrytego gdzies w podswiadomosci. Pod rozwage =) edit: @up: to sie nazywa offtopic, a nie flame. No ale ja juz wracam na wlasciwe tory. =) |
Cytuj:
Wieszok ma rację, nie ma co tutaj argumentować wiarą... A z resztą troche zboczyliśmy z kursu. Z niecierpliwością czekam na dalsze komentarze :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:02. |