![]() |
więcej tam asss likerow..
|
Rza, czemu nie pokazales na open swojego zacnego tylka?
W sumie racja, lepiej bluzgac na forach i czekac az wojna sama sie wygra:) Sahjon |
Cytuj:
|
Cytuj:
generalnie z poczatku mialo byc czysto ale jak widac tengu to zwykle cioty ktore nie potrafia wygrac bez podkladania swin. Btw jednym z naszych spyow nie byl Giancardo (zostal wywalony z tengu)... |
@up
Wiem, że mamy więcej ;d Tylko nie wiem jeszcze kogo... A o tych szpiegach to nie od Systka się dowiedziałem xd |
Cytuj:
Poprostu błąd w komunikacji i to wszystko... @[CHAR]Royalny Kleks[/CHAR] Otóż, mam przyjaciół po obu stronach, tak jak [CHAR]Axe'Cutter[/CHAR], nie biorę tej gry na poważnie. Miałem zostać neutralny do czasu, kiedy ktoś z Tengu/AIE zrobi krzywdę mi, moim znajomym. I stało się, najpierw AIE zaatakowało mojego przyjaciela z wioski (Sir Roll) że niby miał PZ, na drugi dzień znów został zaatakowany. Później mój kolega z klasy z gimnazjum(Elder Wafel) został zabity przez AIE. Więc, proszę mnie nie podejżewać o tzw. "asslicking". Wraz z [CHAR]Musterknabe[/CHAR] i [CHAR]Don Promillo[/CHAR] opóścilismy swoją gildię [GUILD]Sworn Syndicate[/GUILD] i dołączyliśmy do wojny. Pozdrawiam, Konrad |
czekam na nastepna bitwe juz z Pacc ;]
|
Cytuj:
btw remdila chcial nas sklucic w gildii s*****el jeden :D |
Podejrzewam ze w AIE jest wiecej spy niz tylko Remidlia. I to moze byc glówna przyczyna ze AIE moze przegrac ta wojne.
|
tengu tez ma:D
|
Cytuj:
|
Tengu scared to come up for an OB, would you believe?
falcon: after standing 20min on the ankh desert and waiting for you, we're going to take some exp phanis: Tengu !! I hate You !!! I wasted my time..I should be with my girlfriend !!! I hope that next time you will at least show up so we might take some frags again i po huj wyzywac i karcic innych jak sie to samo robi?? |
No wlasnie nie jest dlatego zostalem porazony ...
|
@ Rza Sho
nie znalem cie od tej strony -.- i odrazu prosze Ciebie: Valdi, Misq, Matt, Urza, Bonq i inni aby Rza nie mogl sie wyplacic jesli wygracie @ Axe Cutter Ciebie Axe szanowalem i szanuje dalej - jestes z tengu - twoj wybor [wg. mnie zly] ale masz klase nie to co Rza... PS kibicuje AIE, ale nie zamierzam grac od nowa, trzymcie sie chlopaki ;] old ron ;] |
Nie porównuj dzisiejszej sytuacji do tej wcześniejszej. Bo jak my na was czekaliśmy to po waszym masslogu na edron i po rozmowiej w której zgodziliście się na battle. Dzis wyskoczyliście w prawie full teamie umówieni i kozaków rżniecie. No ale jak mamy sobie wypominać to czemu wczoraj nie logneliście się bić? Xuva latał z godzine po venore zabijając międzyinnymi wasze noob chary dając wam znak że chcemy się bic.
|
@up
Nie wiem czemu tak ostro, ale nie będe porównywać wcześniejszej sytuacji, bo nie było mnie w tym czasie nawet w domu ;d Co do dzisiaj to nie mam pojęcia skąd nas się tyle wzięło sam Oo @Ronzidiov Dzięki, ale szkoda, że sprzedałeś swoją postać ;/ |
Ronekk;d;d Pozdroo:) dzis owned fruis,christopher reon i chaser insane od nas padl w nocy hampish..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:40. |