![]() |
poradnik niezly, nie zgodze sie jedynie co do tego ze warto na 8 lvlu wbijac np. 80 dista; moim zdaniem jest to blad, bo majac te 80 dista wiadomo chodzimy na lepsze moby, z ktorymi nawet przy niezlych umiejetnosciach, ograniu mozemy sobie nie poradzic, ktos nas trapnie, dostaniemy mass kicka, freeza i nie bedzie co po nas zbierac, i tak po paru zgonach z 80 zrobi sie 70.
|
Świetny poradnik, jednak zgadzam się z panem @up, że dyst 80 nie jest potrzebny na 8 lvlu, no ale cóż każdy gra tak jak mu się podoba.Dla mnie przykładowo skillowanie jest nudne.No i pomijając nudę skillowania na 8 lvlu raczej trudno o tyle kasy na kamienie (chyba że ktoś zbiera).:)
Pozdro |
dzięki za pomoc
|
Jak ktoś ma czas i chęci to takie skile są doskonałym wyjściem bo żałosne jest jak patrzyłem na 20 + palki które crypta zabić nie mogły..
pozdrawiam escoo aka. geero |
Elo mam pytanie czy na 12 lvl skile 49/40 są dobre?
|
Cytuj:
pzdr |
Pytanie
Siema. Mam pytanie ale nie wiem gdzie je umiescic wiec pytam na komentarzach. a wiec duzo teraz czytalem poradnikow kazdy jest inaczej napisany, ale uwage glownie zwracalem na tych lepszych. Posiadam 49palla na harmoni (swiat non-pvp dla tych co lubia komentowac nie doczytujac do konca), aktualnie jest rok szkolny i mam kare za oceny wiec jak wejde to do 1h dziennie [od mojego powrotu ze szkoly do powrotu rodzicow z pracy] i jak bede expil na dragach i rodzice wejda to daje exita wiec automatycznie padam... wiec chce skilowac moja postac ma 12mlvl i skille 73/54 chce dobic 50lvl i skilowac dopuki nie dobije 15mlvl. czy to dobry pomysl???? czy lepiej afkowac w depo i nic nie robic? wiem ze to zajmie mi duzo czasu no ale mam czas do wakacji xD w jednym z poradnikow napisane bylo ze na 30lvl wbic 15mlvl moim zdaniem jak i innych jest to kompletnym debilizmem na 50lvl tez nie tak latwo ale mimo to chce podjac wyzwanie ;P a na tym poradniku przeczytalem ze na 8lvl gosciu wbil 80/68. nie prosze o krytyke ani o wyrozumialosc ale o RADE DOSWIADCZONYCH GRACZY, jak cos to pisac PM. z gory dziekuje i przepraszam za ortografie ;) jak ktos bedzie chcial to mu wytlumacze moje bledy ortograficzne :P
|
Skille lecą ale nie da się miec 8 levelu i skille 80 bo level sam się wbija :p
|
Brawo! Jest to najlepszy poradnik dla palladyna jaki widziałem! widać, że się postarałeś.
Cytuj:
|
Ja skillowalem na trollach > rotach > carrion worm > teraz na cyclopach...
i mam juz 26 lvl. Samo z siebie wychodzi xD Wale z kamieni tylko i dobijam juz do 80 dista i 60 shielda... a pozniej tylko przyjemny exp. pozdrawiam |
Dzisiaj wbije 60 dista jak dobrze pójdzie. Kamyki drogie i ciężko kupic na początku
|
mam pytanie, jak już wbije te 70 czy 80 skilla to z czym mam chodzic??
|
Ze spearami.
|
Bardzo fajny poradnik ::]
|
Dzięki za komentarze te pozytywne i te mniej...
za niedługo będzie mały update poradnika. Pozdrawiam Escoo aka Geero @Edit Pisząc komentarz który ma mi pomóc w udoskonaleniu poradnika uzasadnij. Bo samo słaby poradnik nic nie znaczy i nie wnosi do tematu. Pozdrawiam Escoo |
Ciekawe co będzie w update :p może zrobisz jak zarabiac kase i jak oplcalne są expowiska 8o
|
Poradnik nie najlepszy ;/ ale jeszcze ujdzie. Z tym eq trochę zwaliłeś. A reszta ujdzie :D
|
Nie wiem co to za przyjemnosc grac wedlug poradnika 8o jesli nie umiesz sobie poradzic w tej grze to widac tibia cie przerosla ;(
|
@up
Czyta sie kilka poradników i wyciąga swoją strategie... od Ciebie zależy jak bedziesz gral a nie od poradnika. @temat Uważam, że poradnik jest słaby. Mimo wszystko jakby zrobiony pod stara Tibie. Trza zrobić jakiś nowy. Brakuje dobrych poradników dla palli. |
nawet
Całkiem nieźle sprubuje swoich sił jako palladyn i mam zamiar odnieść sukces!:cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:01. |