![]() |
co mam zrobic jesli po rejestracji pojawia mi sie error:
"error while resolving the server name." co nie pozwala mi sie zalogowac. :( nie wiem co mam zrobic by moc grac. :berserk: czy ktos potrafi mi pomoc?? :confused: |
Sprawdzałem (może niezbyt dokladnie ) i nie znalazłem nigdzie tego pytania, wiec je zadam:
A mianowicie mój bohater został ciężko ranny i zupełnie nie wiem jak go uleczyć. w poradnikach Też szukałem i jakoś nie znalazłem. Czy ktos mógłby mi powiedzieć? Z gróry wielkie gdzięki |
Zeby uleczyć bohatera zjedz cos np. mieso owcy. Tylko że to nie działa tak od razu to jest jak naliczanie sekundowe co 6 sekund.
Mam pytanie: na rooku widziałem kilka razy jak goscie z red skullami chodzili, jak to jest mozliwe ? :confused: |
Cytuj:
|
juz sobie poradzilam B)
|
Jaki świat?
Witam wszystkich!
Jestem nowy w grze i na forum. I mam pytanie. Kiedy tworzę postać wybieram imię, płeć i world. Jaki świat najlepiej wybrać? Ma to jakieś znaczenie? Gdzie jest najwięcej polaków. Proszę o szybką odpowiedz bo chcę grać czym prędzej. |
Serwery dziela sie na europejsckie i amerykanskie. Wiecej Polakow jest na serweach zlokalizowonaych na "starym kontynencie"
|
Lvl a jedzenie?
Czy wraz z lvl zwieksza sie pojemnosc zoladka? czy mi sie wydaje? bo zauwazylam ze chyba moge wiecej, ale nie wiem czy to aby nie zwidy jakies...
p.s. prosze moderatorow o przyklejenie tego posta gdzie indziej moze. nie wiem czy aby w dobre miejsce go wpisalam... ale to mnie nurtuje... nie wiem czy ktos go tu wypatrzy i odpowie... :] |
boby jak sie wysyła zdiencia
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Kuba: sprecyzuj. Jeśli chodzi Ci o wysyłanie plików na serwer, to jest taki przyklejony temat w dziale zdjęcia bodajże ;] Szukamy, szukamy, nie obijać się ;) |
Jestem sorcem(slabym bo slabym) i kasy tez nie mam ;) Ale.Jaka broń (oprocz czarow)jest dla tej profesji dobra?Myslalem o luku..... :]
|
Wiesz co? Mógłbym to poszukać, napisać coś od siebie, bo to nie problem. Jednak wolę, żebyś się nauczył szukać :) Powodzenia.
|
dobra,juz znalazlem :) dzieki ;)
|
Criminal Record
Hiho all :) Ja mam do was takie jedno male pytanko :D:D
Czy wpis do criminal record bedzie kiedys wykasowany czy nie ?? :( Prosze was o szybkie i konkretne wypowiedzi !! Z gory dziekuje wam i pozdrawiam wszystkich uzytkownikow forum !! |
chyba nie.......
Jeszcze raz ja ;) Slyszalem ze mozna sejwowac.Czy to prawda? |
Co sejwować? Tibię? Nie, nie można (lol). A jeśli chodzi Ci o coś innego to napisz...
|
tak myslalem,po prostu lsyszalem jak gadali o nim low levelowcy....cos im sie pomylilo :p
|
name server??
witam!
Gram w tibie od tygodnia :) :) Zawsze bylo normalnie a teraz chcem sie zalogowac a tu taki błąd: "Cannot connect to a login server. Error: Server name does not exist. For more information take a look at the FAQs in the guide section at www.tibia.com. Wcześniej kolega jak sciagnal tibie to mial ten blad nie wiedzialem jak mu pomoc u mnie zawsze bylo normalnie jak juz mowilem a teraz mam to co mam zrobic?? jak sie zalogowac?? PS: Błąd wyskakuje zaraz po wpisaniu nr konta i hasla (nawiazuje polaczenie zamiast listy charakterow wyskakuje to) Z gory dziekuje SAYONARA! :D |
odnosze wrazenie ze chyba ci konto skasowali :\ Zobacz na tibia.com w FAQ tak jak ci radza :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:00. |