Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   FAQ i zasady (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=29)
-   -   FAQ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1682)

Ariender 17-08-2004 18:26

co mam zrobic jesli po rejestracji pojawia mi sie error:

"error while resolving the server name."

co nie pozwala mi sie zalogowac. :(
nie wiem co mam zrobic by moc grac. :berserk:
czy ktos potrafi mi pomoc?? :confused:

Ringwraith 18-08-2004 10:55

Sprawdzałem (może niezbyt dokladnie ) i nie znalazłem nigdzie tego pytania, wiec je zadam:
A mianowicie mój bohater został ciężko ranny i zupełnie nie wiem jak go uleczyć. w poradnikach Też szukałem i jakoś nie znalazłem. Czy ktos mógłby mi powiedzieć?

Z gróry wielkie gdzięki

DarthPawel 18-08-2004 14:07

Zeby uleczyć bohatera zjedz cos np. mieso owcy. Tylko że to nie działa tak od razu to jest jak naliczanie sekundowe co 6 sekund.

Mam pytanie: na rooku widziałem kilka razy jak goscie z red skullami chodzili, jak to jest mozliwe ? :confused:

bryn 18-08-2004 20:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DarthPawel
Zeby uleczyć bohatera zjedz cos np. mieso owcy. Tylko że to nie działa tak od razu to jest jak naliczanie sekundowe co 6 sekund.

Mam pytanie: na rooku widziałem kilka razy jak goscie z red skullami chodzili, jak to jest mozliwe ? :confused:

zrookowani z maina redskullowcy (dobrze im! :D)

Ariender 19-08-2004 19:54

juz sobie poradzilam B)

Hygral 20-08-2004 10:58

Jaki świat?

Witam wszystkich!
Jestem nowy w grze i na forum. I mam pytanie. Kiedy tworzę postać wybieram imię, płeć i world. Jaki świat najlepiej wybrać? Ma to jakieś znaczenie? Gdzie jest najwięcej polaków. Proszę o szybką odpowiedz bo chcę grać czym prędzej.

Fanfi 20-08-2004 13:12

Serwery dziela sie na europejsckie i amerykanskie. Wiecej Polakow jest na serweach zlokalizowonaych na "starym kontynencie"

Pupilka 20-08-2004 19:26

Lvl a jedzenie?

Czy wraz z lvl zwieksza sie pojemnosc zoladka? czy mi sie wydaje? bo zauwazylam ze chyba moge wiecej, ale nie wiem czy to aby nie zwidy jakies...

p.s. prosze moderatorow o przyklejenie tego posta gdzie indziej moze. nie wiem czy aby w dobre miejsce go wpisalam... ale to mnie nurtuje... nie wiem czy ktos go tu wypatrzy i odpowie... :]

Kuba.Sz 20-08-2004 19:28

boby jak sie wysyła zdiencia

Kuba.Sz 20-08-2004 19:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dobo
FAQ - frequently asked question
Na temat tibii.
Coś Cię korci? Małe pytanko, nie chcesz tworzyć do tego tematu?
Pisz śmiało.
Zadawajcie pytania, odpowiadajcie na pytania.
Czas start ^^

jak sie wysyła zdiencia nie patżeć na ortografie :)

Raynold 21-08-2004 08:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez annyonne
Czy wraz z lvl zwieksza sie pojemnosc zoladka? czy mi sie wydaje? bo zauwazylam ze chyba moge wiecej, ale nie wiem czy to aby nie zwidy jakies...(...)

Zwidy ;] Żołądek ma cały czas taką samą pojemność, niezależnie od levelu.

@Kuba: sprecyzuj. Jeśli chodzi Ci o wysyłanie plików na serwer, to jest taki przyklejony temat w dziale zdjęcia bodajże ;] Szukamy, szukamy, nie obijać się ;)

Sokochłap 21-08-2004 11:45

Jestem sorcem(slabym bo slabym) i kasy tez nie mam ;) Ale.Jaka broń (oprocz czarow)jest dla tej profesji dobra?Myslalem o luku..... :]

Raynold 21-08-2004 11:58

Wiesz co? Mógłbym to poszukać, napisać coś od siebie, bo to nie problem. Jednak wolę, żebyś się nauczył szukać :) Powodzenia.

Sokochłap 21-08-2004 21:25

dobra,juz znalazlem :) dzieki ;)

Algazor 23-08-2004 10:06

Criminal Record

Hiho all :) Ja mam do was takie jedno male pytanko :D:D

Czy wpis do criminal record bedzie kiedys wykasowany czy nie ?? :(
Prosze was o szybkie i konkretne wypowiedzi !!

Z gory dziekuje wam i pozdrawiam wszystkich uzytkownikow forum !!

Sokochłap 24-08-2004 09:15

chyba nie.......

Jeszcze raz ja ;) Slyszalem ze mozna sejwowac.Czy to prawda?

Raynold 25-08-2004 18:06

Co sejwować? Tibię? Nie, nie można (lol). A jeśli chodzi Ci o coś innego to napisz...

Sokochłap 25-08-2004 18:38

tak myslalem,po prostu lsyszalem jak gadali o nim low levelowcy....cos im sie pomylilo :p

radioactive_rip 26-08-2004 14:16

name server??

witam!
Gram w tibie od tygodnia :) :) Zawsze bylo normalnie a teraz chcem sie zalogowac a tu taki błąd:
"Cannot connect to a login server.

Error: Server name does not exist.

For more information take a look at the FAQs in the guide section at www.tibia.com.

Wcześniej kolega jak sciagnal tibie to mial ten blad nie wiedzialem jak mu pomoc u mnie zawsze bylo normalnie jak juz mowilem a teraz mam to co mam zrobic?? jak sie zalogowac??

PS: Błąd wyskakuje zaraz po wpisaniu nr konta i hasla (nawiazuje polaczenie zamiast listy charakterow wyskakuje to) Z gory dziekuje
SAYONARA! :D

Sokochłap 26-08-2004 14:39

odnosze wrazenie ze chyba ci konto skasowali :\ Zobacz na tibia.com w FAQ tak jak ci radza :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:00.