Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Xerena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=198)
-   -   Dominacja Memetno... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=168536)

Unholy_Elder 16-04-2008 06:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysheak (Post 2003793)

A tak nawiasem mowiac ten tibijski joke o 300 lvlu z sdkami byl zajebisty, tak jak caly ty :O

Pisal ze to byla ironia, nie zart. Jasne -.-
@Xarupi
Pisales ze o ironii dowiedziales sie w szkole, dlaczego wiec cala definicja zywcem zerżnieta z Wikipedii?

Xarupi 16-04-2008 14:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysheak (Post 2003793)
Jestes debilem wiec nie wiesz jak bylo , no wiec moze cie uswiadomie, probowalem sellnac chara (dostalem za to bana potem wiec uwazam ze moge o tym pisac), typ mnie wychujal poprezez cofniecie wplaty na paypala wiec stracilem kase i itemy a do tego typ padl 2x, raz dlatego bo fabiano knight mnie nie lubil i chcial mnie udupic, a 2. razem bo to juz byla wojna i akurat w momencie gdy ten noob byl na moim main charze ja siedzialem na swoim sorku...

Co do rubery ktos tam pytal o random invy do gildii rzadzacej to odpowiedzialem ze sa takowe na niektorych swiatach gdzie mozesz sie dostac z dobrym lvlem mimo ze nie masz znajomosci wiec zamknij pizde i sie nie dojebuj...

Moje osiagi na xerenie podczas wojny:
-8 fragow (m.in. nargoriel, sidoxy, rojay)
-bylem na prawie wszystkich openkach (z 6 bylem na 5) + na praktycznie kazdym sneaku i boat trapie m.in. na xazeza

Ogolnie to ty grasz na non pvp wiec to chyba ty jestes noobem, nie ja...

Swoja droga wbijam w takiego frajerka jak ty , idz wyliz dupsko dempahowi...

A tak nawiasem mowiac ten tibijski joke o 300 lvlu z sdkami byl zajebisty, tak jak caly ty :O

brak argumentów rodzi agresje ;<

a co do frajera to ja sie w huja zrobic nie dalem z charem ;D tylko ty
co do lizania dupska znam dempaha od 30 lvla i nie tylko z xereny :)
co do zartu to napisalem wyzej

nie denerwuj sie tak Krzychu bo ci żyłka peknie ;< to tylko gra o czym sam nie raz wspominałes :( ale tak to jest jak sie pisze pod publike a rzeczywistosc jest całkiem inna ;<

Eneris 16-04-2008 17:19

Czego nikt nie skomentuje "PG" Gnistarna?

Unholy_Elder 16-04-2008 19:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eneris (Post 2004711)
Czego nikt nie skomentuje "PG" Gnistarna?

Co tu jest do komentowania? Jakis nabek kupil konto, zjechal i cala historia. Nie ma sie co glebiej w to zaglebiac. Powiem tylko ze: Jeden hlvl mniej. Jeszcze troche a char bedzie zjechany na poziomie Mitzuma nie z powodu hacka ale z powodu udolnego owner'a.

Waldo1910 16-04-2008 20:44

Tak, szkoda tylko ze to wcale nie jest nowy owner. Po co kity wciskasz

damtob 16-04-2008 20:45

@gnistarn
niewydaje mi się, gdyby był to nowy owner napewno by został wyżucony z mentosków

Unholy_Elder 17-04-2008 06:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Waldo1910 (Post 2005215)
Tak, szkoda tylko ze to wcale nie jest nowy owner. Po co kity wciskasz

To dlaczego w temacie zalozonym przez Hampish'a, Gnistarn nie zaprzecza co do jego twierdzen. Nie ma zadnego posta z jego strony.
Nie wyrzucili go bo mozliwe jest ze Hampish to po jakies czesci rl Gnistarn'a a on sprzedal chara znowu jakiemus rl'owi. Z reszta nie interesuje mnie ze jakis typek polecial 5 lvl'i na stalker'ze.

Dadinz 17-04-2008 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Unholy_Elder (Post 2005717)
To dlaczego w temacie zalozonym przez Hampish'a, Gnistarn nie zaprzecza co do jego twierdzen. Nie ma zadnego posta z jego strony.
Nie wyrzucili go bo mozliwe jest ze Hampish to po jakies czesci rl Gnistarn'a a on sprzedal chara znowu jakiemus rl'owi. Z reszta nie interesuje mnie ze jakis typek polecial 5 lvl'i na stalker'ze.

nie pierdol jak nie nic nie wiesz:)
btw. http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2100761 żal?

TSmaster 17-04-2008 21:16

Jak ja lubie to pierdzenie na tym znubionym forum...

@ Mispex, miłego expa życze. A co do twojego tutaj wypisywania co ty nie zrobiles, jedyne co ja pamietam we wczesniejszych wojnach to spiewanie przez ciebie hymnu polski po pijanemu ;)...

@ Mogash, SCHOWAJ SIE tylko to Ci doradze, ty jestes prawdziwym bekasem, pewnie go nawet nie znasz a wypisujesz co on robil. Mówił takie same bzdury jak ty piszesz, co z tego ile fragów złapałeś? Frag o niczym nie swiadczy, poprostu sie kompromitujesz wyliczając je. A co do dempaha, to mu nawet do pięt nie dorównujesz... Jego jedyna wada to to że nie dba o chary którymi walczy, ale najpierw musiał se wyrobic reputacje, żeby któs mu te passy podał. A ty? Ty masz reptuacje zwykłego polaczka, nic więcej.

@ Kavare, Mam kase, pisz na gg :))

@ Bonczek, możesz spokojnie żyć bez tibii :* Nic się tu nie powinno wydarzyc przez jakis czas.

(czekam na spam czego to ja nie zrobiłem)

Unholy_Elder 17-04-2008 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dadinz (Post 2006619)
nie pierdol jak nie nic nie wiesz:)
btw. http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2100761 żal?

Mozliwe ze nie wiem, to sa tylko moje domysly ktore wynioslem po przeczytaniu niektorych informacji. Jak juz mowilem g*wno mnie to obchodzi. Popraw mnie jak sie myle, napisz co sie stalo naprawde a nie piszesz ze nic nie wiem.

Waldo1910 17-04-2008 22:12

A no po formacie nie mam twojego gadu* Igor ;PPPPP

DarkRimmer 18-04-2008 00:32

No i chuj ze sie wyplacil? Teraz sobie przynajmniej poexpi, skoro i tak nie ma z kim walczyc. Ja nie wiem czemu wy macie pretensje do tych ktorzy sie wyplacaja, ich wybor.

Pepe1990 18-04-2008 14:12

Pierdolcie tibie tyle wam powiem szkoda czasu:)

SMk 18-04-2008 16:04

@up

Masz racje, pojebana gra;] szkoda tylko że polacy przegrali wojne , bo mam tu kilku rl'ow którzy grają na tym servie.

Lepiej pona*******ac w Cs'a! <3

Mapacza 18-04-2008 18:38

Counetr strike 1.6 ROX :D >>>> TIBIA SUXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX!

Mispex 18-04-2008 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TSmaster (Post 2006777)
Jak ja lubie to pierdzenie na tym znubionym forum...

@ Mispex, miłego expa życze. A co do twojego tutaj wypisywania co ty nie zrobiles, jedyne co ja pamietam we wczesniejszych wojnach to spiewanie przez ciebie hymnu polski po pijanemu ;)...

@ Mogash, SCHOWAJ SIE tylko to Ci doradze, ty jestes prawdziwym bekasem, pewnie go nawet nie znasz a wypisujesz co on robil. Mówił takie same bzdury jak ty piszesz, co z tego ile fragów złapałeś? Frag o niczym nie swiadczy, poprostu sie kompromitujesz wyliczając je. A co do dempaha, to mu nawet do pięt nie dorównujesz... Jego jedyna wada to to że nie dba o chary którymi walczy, ale najpierw musiał se wyrobic reputacje, żeby któs mu te passy podał. A ty? Ty masz reptuacje zwykłego polaczka, nic więcej.

@ Kavare, Mam kase, pisz na gg :))

@ Bonczek, możesz spokojnie żyć bez tibii :* Nic się tu nie powinno wydarzyc przez jakis czas.

(czekam na spam czego to ja nie zrobiłem)

a jedyne co ty zrobiles to 2 dedy 1 na opence drugi po na blesasach:):) to nie ja spiewalem tylko rl :):)
co do splacenie gowno wiesz to zamknij morde tyl w tym temacie:)

SMk 19-04-2008 10:17

A kto to śpiewał? :(

TSmaster 19-04-2008 11:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mispex (Post 2008395)
a jedyne co ty zrobiles to 2 dedy 1 na opence drugi po na blesasach:):) to nie ja spiewalem tylko rl :):)
co do splacenie gowno wiesz to zamknij morde tyl w tym temacie:)

uważaj na słowa pionkuu

Pepe1990 19-04-2008 11:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TSmaster (Post 2009017)
uważaj na słowa pionkuu

O kurwa Urza jaki kosior sie z ciebie zrobil 8o

SMk 20-04-2008 14:48

Noi Momento dalej rządzi serverem.. ;/ nic nie piszecie nawet :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:14.