![]() |
Cytuj:
@Xarupi Pisales ze o ironii dowiedziales sie w szkole, dlaczego wiec cala definicja zywcem zerżnieta z Wikipedii? |
Cytuj:
brak argumentów rodzi agresje ;< a co do frajera to ja sie w huja zrobic nie dalem z charem ;D tylko ty co do lizania dupska znam dempaha od 30 lvla i nie tylko z xereny :) co do zartu to napisalem wyzej nie denerwuj sie tak Krzychu bo ci żyłka peknie ;< to tylko gra o czym sam nie raz wspominałes :( ale tak to jest jak sie pisze pod publike a rzeczywistosc jest całkiem inna ;< |
Czego nikt nie skomentuje "PG" Gnistarna?
|
Cytuj:
|
Tak, szkoda tylko ze to wcale nie jest nowy owner. Po co kity wciskasz
|
@gnistarn
niewydaje mi się, gdyby był to nowy owner napewno by został wyżucony z mentosków |
Cytuj:
Nie wyrzucili go bo mozliwe jest ze Hampish to po jakies czesci rl Gnistarn'a a on sprzedal chara znowu jakiemus rl'owi. Z reszta nie interesuje mnie ze jakis typek polecial 5 lvl'i na stalker'ze. |
Cytuj:
btw. http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2100761 żal? |
Jak ja lubie to pierdzenie na tym znubionym forum...
@ Mispex, miłego expa życze. A co do twojego tutaj wypisywania co ty nie zrobiles, jedyne co ja pamietam we wczesniejszych wojnach to spiewanie przez ciebie hymnu polski po pijanemu ;)... @ Mogash, SCHOWAJ SIE tylko to Ci doradze, ty jestes prawdziwym bekasem, pewnie go nawet nie znasz a wypisujesz co on robil. Mówił takie same bzdury jak ty piszesz, co z tego ile fragów złapałeś? Frag o niczym nie swiadczy, poprostu sie kompromitujesz wyliczając je. A co do dempaha, to mu nawet do pięt nie dorównujesz... Jego jedyna wada to to że nie dba o chary którymi walczy, ale najpierw musiał se wyrobic reputacje, żeby któs mu te passy podał. A ty? Ty masz reptuacje zwykłego polaczka, nic więcej. @ Kavare, Mam kase, pisz na gg :)) @ Bonczek, możesz spokojnie żyć bez tibii :* Nic się tu nie powinno wydarzyc przez jakis czas. (czekam na spam czego to ja nie zrobiłem) |
Cytuj:
|
A no po formacie nie mam twojego gadu* Igor ;PPPPP
|
No i chuj ze sie wyplacil? Teraz sobie przynajmniej poexpi, skoro i tak nie ma z kim walczyc. Ja nie wiem czemu wy macie pretensje do tych ktorzy sie wyplacaja, ich wybor.
|
Pierdolcie tibie tyle wam powiem szkoda czasu:)
|
@up
Masz racje, pojebana gra;] szkoda tylko że polacy przegrali wojne , bo mam tu kilku rl'ow którzy grają na tym servie. Lepiej pona*******ac w Cs'a! <3 |
Counetr strike 1.6 ROX :D >>>> TIBIA SUXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX!
|
Cytuj:
co do splacenie gowno wiesz to zamknij morde tyl w tym temacie:) |
A kto to śpiewał? :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Noi Momento dalej rządzi serverem.. ;/ nic nie piszecie nawet :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:14. |