![]() |
Stawiamy monka czarem Utevo res monk (to robota dla maga). Lurujemy na monka 2 potwory, żeby złamać mu shielding (na wysokim lvl nie trzeba potworków do łamania obrony). Na naszą postać lurujemy 2 słabe potwory, żeby rósł i nasz shielding.
1 malutki szczegół :p Napisz że z wysokimi skillami a nie z wyskoim lvl nie trzeba potworków do łamania obrony |
Chodzi mi o swiat non-pvp ;)
|
Jak niby ci chodzi o non-pvp ?? Na non-pvp nie da sie trenować na Monku ;)
|
Poradnik świetny jak już mówiłem , miło że go aktualizujesz. Oby tak dalej ;)
|
Cytuj:
To widac ze jestes noobem i gowno wiesz o tej zjebanej grze xd |
To ty gówno wiesz o tej grze skoro mówisz , że na światach non-pvp da sie trenować na Monku -.-
|
Fraiter, nie kłóć się, da sie trenować na Monku...
|
Ale nie da sie trenować na Monku na Światach NON-PVP Łosiu . Tylko Na Światch " Pvp " Lub " " Pvp-Enforced "
|
Na pvp można trenic na zsummonowanym monku. Natomiast na non-pvp gracze mogą trenowac na monkach ktore maja normalny respawn. Jako, ze rosjasnilem watpliwosci to prosze juz o zaprzestanie klotni;]
|
Bardzo dobry poradnik napewno przyda sie wielu poczatkujacym graczom
9/10 nie ma nic idealnego :) |
JEZU skille 50/50 k seta crus albo warrior helmet dragon albo guardian shield fur bootsy i tak lepiej ja skilowalem od 50/50 X(
|
Cytuj:
Poradnik konkretny i zwiezly. Widac ze przylozelys sie do tego. Ocena 9+/10 |
POradnik dobry.!
dlamnie 8/10 |
czego tutaj nie ma dragów ??
dodaj nowe expowiska !!! |
Taaaa, poradnik dobry, tylko troche malo miejscowek z expem... :p
|
Mam pytanie.
Gdzie moge expic na 12 lvl Knight Skille 40/39? EQ:Crus,Golden Armor, K legi,Fur Boots,Vamp shield |
Super poradnik!!! Mal 5 albo jak oceny do 10 do 10 ;P Super, bardzo dobra robota! :cup: 8o
|
Ten poradnik jest wyśmienity!!! 9,9999999/10 bo nic nie jest idealne prawda?:) Lece skillować moim knightem z 16 lvlem skille mam niskie bo 40/35 więc ide skillować:). Dodaj tylko jakieś expowisko z opisem dla lov lvli (czyli dla osób z levelem 8-20). I mógłbyś dodać dział o nazwie "Jak wykaraskać się ze spadku na level niższy niż 8". Oczywiście to tylko moja wolna sugestia.
|
Cytuj:
@up - Jak sie wygrzebac po smierci na 8 lvl? Expic/skillowac a potem expic. Zadna wielka filozofia. |
Właśnie... Mam level 9 a skille 30/30 ( sword ) Ale na trollach to za często już wale z daggera ;/ Na długo mi nie starczają.. A roty nie wiem gdzie sa w thais...Mógł by mi ktoś dać jakaś mapkę do expowisk tam gdzie moge se poskilowac ?? :)
EDIT: Level 9 ale początek czyli 99% do 10 levelu xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:01. |