![]() |
Echem, powodzenia!
|
Dorastanie... No nie powiem, temat dość ciekawy. Jedyne z czym miałem problem to z jakiej dynastii był Bolesław Krzywousty, bo jestem matoł z historii. Ale dzięki pani od polskiego, która wałkowała z nami "Kamienie na szaniec" było dobrze.
|
egzamin nawet latwy nie wiedziałem z jakiej on dynasti to zgadywałem ale problem miałem zdaje sie z 22 ten odrazu zadanie pod obrazem zna moze ktoś odpowiedz?;d
|
Ja napisałem że oraz miał głębie z powodu kontrastu zikmnych i ciepłych kolorów (coś takiego na sztuce na pie******), a ten ziom to chyba Piast był. Charakterystyka była trochu do kitu X(, skąd mam pamiętać te książki jak je daaawno temu robiliśmy. Ale fajnie, bo tuż przed testem przerabialiśmy wszystko o autorze tego wierszyka po obrazie xD. Hail Polak.
|
Tak boleslaw krzywousty byl piastem, sam zaznaczylem najpierw jagiellonow a potem zmienilem na piastow, rozprawka owned gdybym mial pamietac wszystko glowe by mi rozjebal* ;]
|
Dziękujemy za charakterystykę, lanie wody rox.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nasza kochana nauczycielka: 'Na 99,9% będzie rozprawka'. Co za pech...
|
<ironia> Charakterystyka była bardzo miłym dodatkiem </ironia>
Jak sie wyszło z budy, to tylko: "bo ** oni tą *** charakterystyke *** dali, jakie *** *** skad mam niby pamietac tych ***" xD Ale ogólnie łatwe, bez porównania z próbnym. P.S. Terz dauem Pjasta! : D |
jaki temat tej pracy dokładnie był? ;p
@down Ale mi chodzi o samą charakterystykę ;p |
Cytuj:
@Bolek: Mjenia też dał Piasta ! |
Cytuj:
|
Wedlug mnie nie powinno byc charakterystyki postaci, nie kazdy przeciez pamieta lektury
|
OMG.
To mój komentarz do części humanistycznej. Oczekiwałem dużo łatwiejszych zadań... Z próbnego human 42. Chciałbym tyle teraz mieć... A zadania o Elegii ssały. |
Kur, co za downy z tych egzaminatorów, skad qwa mam pamietac charakterystyke z ksiazki która byla na poczatku roku albo w 2kl./..? KUR...mac....rozprawke nam poją od poczatku roku "do egzaminu drogie dzieci, do egzaminu" a tu zonk, otwarlem to i przeczytalem slowo charakterystyka juz mi sie slabo zrobilo....1/3 mojej klasy, w tym niestety ja oddała PUSTĄ strone z zad. na 16pkt, (charakterysytka)...co do reszty pytan obleci, tego zioma tez dalem na jegiellona i blad mam....niektótre byly takie banalne ze szok, ale jak dostane 25pkt to bede zadowolony (przez ta kur...charakterysytke oblalem caly test, w sesia malej ilosci pkt....)..
|
@Mr. Musk:
Na twoim miejscu cieszyłbym się, gdybym miał chociaż 15 pkt. Cytuj:
|
own3d, kamieni na szaniec nawet streszczenia nie czytałem, ale wczoraj przeglądając zeszyt z polskiego przeleciałem wzrokiem charakerystyke zośki _/_/_/
echh trochę nazmyślałem ale pkt za styl, ortografię etc będą :d jutro dopiero będzie rzeź -.- |
Cytuj:
@down, z egzmainu mozna dostac 0/100 i tak sie zdaje, wystarczy do niego "podejsc"/... |
ale wy nakręcacie ludzi. egzamin gimnazjalny jak i maturalny jest banalny.
wcale nie trzeba zakuwać tylko wystarczy ze przypomnisz sobie parę rzeczy i heya. a aby zdać jedno jak i drugie wystarczy podejsc do tego na chillu i tyle ! to samo jest z prawem jazdy. największy % niezdających to ludzie którzy wszystko zakuli a i tak oblewają (nerwy!). wiec loozik nawet jesli nie chcialo wam sie za bardzo uczyć przez te 3 lata to spokojnie mozecie zdac... znam to zdoswiadczenia ;d a wszystko zdalem za pierwszym razem nie będąc nigdy prymusem ba poniżej średniej :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:16. |