![]() |
Revan w star wars nie pamiętam którym ale byl
Nie obwiniam cie araszusiu bo wiem ze o tym nie wiedziales ale i tak 9.9/10 |
@up
SW:KotOR (gra). @topic Żeby nie było ofa - kiedy nexta się spodziewać? |
Hmmm...
Te nicki to straszna wpadka... (to co lova wymieniła) ale poprawiłeś ^^ (chyba). Błędów nie widzę.. Ale jeśli mam się czepiać to: 1. W 5 obrazku jest jakiś śmieć, a na innych ich nie ma. 2. W 2 obrazku ten atak Postera jest jakiś dziwny. (nie atakuje tylko wyglada jakby to była plama) 3. W 13 obrazku Malthi, atakuje Ryouu atakiem ognia i zostawia po tym przypalony ślad na podłodze, a w przedprzed ostatnim i przedostatnim obrazie już jej nie ma. 4. Niezbyt wyjaśnione niektóre rzeczy (typu pojawienie się kolesi na obrazie 1-8 [kim oni są?], wyjaśnienie czarów [nie jestem zbytnio mocno kapujący więc nie rozumiem na czym polegają, niektóre :P ale jednak większości można się domyślić], Więcej (błędów?) nie widzę. Chciałeś, żebym podawał ci wszystkie błędy jakie miałeś, to masz :P. P.S. Kiedy ja będą? ^^ |
@up
...exit>----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------> @3xup ta tera przypomniałem sobie fajna gierka tylko trochę krótka |
Cytuj:
Grę (orginalke) miałem dzień po premierze PL wersji... Cytuj:
nie pokazuje tamtego obszaru... |
http://img515.imageshack.us/img515/9237/s14330nh4.png
powinno być on nigdy nie żył na ziemi :baby:? a ocinek 9/10 |
Do Roboty !! Ale Juz Xd
|
Kiedy next part? Bo za bardzo się wciągnąłem i chyba się poderżnę xd
|
Buahaha Scorpio na mnie w szkole mówią a wyglądam jak "baba" w twoim fake'u.
9,99 za fake. Ale na ten 0,01 nie zasłużyłeś. Coś w twoim fake'u jest nie tak... Coś, ale nie wiem co. |
To co zwykle 10/10
|
Ciekawa fabuła. Klimat i sklejka belissimo. 8/10 bo nie dajesz parta ;<
|
Cytuj:
@down wywalaj |
@up:
Ostatnimi czasy, Twe posty są głupie xd Aż się prosisz, abyś mógł je oglądać w czyimś podpisie... Czyż to nie prawda? |
Extra xD
Super fake..
Efekty: 10/10 Fabuła: 10/10 Outfity: 10/10 Po prostu zarąbiste... 10/10! "rup nekst party plix!" xD |
Zaje**ste 99,9/10
|
Literówki, dmg?, ten efekt wybuchu?.
Te wszystkie znaki na podłożach mogą być. Ale ta bariera to really weak. |
mnie się podoba 8/10
|
Wreszcie nastepny part ;D Myślalem ze temat upadł...
Ocena sie nie zmienia: 10/10 |
Znalazłem dwie literówki, mianowicie "Uspooj się" i "Chwile puzniej" Reszta dobra, nielicząc przedostatniego efektu.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:10. |