![]() |
Fake
Super Fajny Ten FAke
|
Coz, wyglada na to ze wracam do gry :)
Co prawda nie odzyskalem eq, ale mam troche kasy... wiekszosc rzeczy odkupie, mam nadzieje. A co do INKa.. mysle ze nastepny odcinek dopiero po swietach.. wiecie jak to jest.. rodzinka itede. Jeszcze raz prosze o nie pisanie postow w stylu "Kiedy III odcinek" Jak bedzie to bedzie, czekajcie cierpliwie. Miejcie na uwadze ze zrobienie czegos takiego zajmuje cholernie duzo czasu. See you in Tibia! |
Wszystkie przygody N00b Killera sa swietne, ale narazie 3 górą !!
|
Super!
Super baaaaaaaaaardzo mi się podoba oby tak dalej 8o
|
hmm spox ale najlepsze jest jednak (prawie zasze co pirwsze) i w tym tez co pirwsze to najlepsze np. zobaczcie na film predator pirwsza czesc o jezu ale git jak po tej dżungli bigaja ale druga do bani !!!!!!! w tym miescie tylko jedna scena byla dobra jak predator wpadl do gangu Voodo .
1 czesdc n00b killera jest taka oryginalna wypchnieta z duszy ale next juz takie jakby naciagane |
hmmm
Jak dla mnie to 2 pierwsze czesci sa w rownym stopniu fajne, ale 3 juz troszQ naciagana
|
niemoge się doczekać;]
niemoge się doczekać do następnego odcinka bardzo lubie Incredible n00b kiler
_______________ ZDYGANYCH ŚWIĄT :D |
Spox
Zaje... . spox , elo
|
o jejku.. n00b killer rzadzi EXTRA!!
|
cool
POMYSL 8/10 wykonanie 10/10
bardzo mi sie podobalo |
mnie to obojetne
nie zalezy mi na wykonianiu tak czy siak wszystkie odcinki są super B) |
III część równie dobra jak poprzednie! 9+/10 ( zabrakło humoru ).
Te sceny, jak ich porozcinał mieczem, czy jak strzelał z guna są wykonane PERFEKCYJNIE!!! Wielkie gratz dla Ciebie!!! |
Ja mam pomysla na nowy odcinek ala matrix:P
Noob Killer dostaje wiedomosc o spotkaniu niedaleko portu prowadzacego do Rooku. Killer poszedl na spotkanie i spotka pana M koles zacznie gadke "Wez czerwona pigulke a gdy zamkniesz oczy i je otworzysz bedziesz widzial swiat taki jak widzisz, wez niebieska pigulke a ujrzysz swiat prawdziwymi oczami oczami ktore byly wciaz zamkniete ujzysz noobow ktorzy zawladenli swiatem i wypuscili kilka najglupszych sztuk do naszego swiata"... noob killer lyka cozywiscie blue nagle swiat staje sie zielony i w kratke:D widzi wtedy pana M ktory mowi "Witaj w noobrixie" noob killer wychdozi z portu w tym momecie i widzi zwyklych ludzi nie nobow wchodzi do srodka jakiegos miasta a tam widzi mnostwo noobow (150% noobingu) ktorych nie zauwarzajaa zwykli ludzie poniewarz sa niewidzialni wtedy nuub killer wyciaga nowa super elektro magnetyczna spluwe ktora dostal:D i zaczyna strzelac do noobow, nooby obrywaja gina itp. wtedy przychodzi szef noobow (noobing 500%) i zaczyna nawalac noob killera wtedy noob killer odkrywa ze jest wybrancem:D i taki ala matrix skok na sciane odbicie sie od sciany lot na druga sciane odbicie i leci na szefa noobow pcozym urywa mu leb i wraca do pana M dgzie dostaje nowe zadanie. |
NIE NO KOLO żądzisz nalepsze fakie ajkie widzaiłem bez 2 zdań GRATTTTTTTTZ fri itanz plx:D :D :D :D :D
|
A najbardziej to mnie rozwalil ten list, "Fri itanz plx!" :D 8o
|
Co do matrixa mam dobry pomysł ;)
Killer zarywając nocke dostaje dziwny msg od niewiadomogo "follow the wthite rabbit" Nagle widzy polar rabbita i biegnie za nim. Nagle spotyka go kilka osób i mówi że muszą przeskanować go czy black n00by(smithy w matrixie) nie wszczepiły mu keyloggera. Potem zabierają go na ruiny w darashi i spotyka się z Manatiusem. Manatius mówi do niego: "Wypija czerowny potion a będziesz żył tak jak kiedyś . Wypij niebieską a ockniesz się w prawdziwym świecie. W świecie ~1000 lat później. W świecie w którym panuja maszyny(politycy , a ich montwy to policja:P). Będziesz mógł dotrzeć do n00bów w rl i zabić ich. Nie odrodzą się już w światyni.Będziesz mógł wpłynąć bardziej na tibie(update albo Cipy dead:P). Wybieraj !" |
Moze byc
Fajne podoba mi sie
|
3 odcinek najlepszy! Dawaj dalej!
|
Incredible nOOb Killer RULEZ FOREVER ! |
Stary , rządzisz .. tylko spróbojesz skonczyc z Noob Killerem znajde Cię..:D 8o 8o 8o 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:13. |