Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Emo nowa subkultura (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=173919)

PfKCompany 16-05-2008 07:45

eMo xd

Mam Emo Girl w klasie i mowie wam szczerze ze niejest za ciekawie,np pewnego dnia dostala 0/10 (bo u mnie w gim sa punkty nie oceny) stanela na srodku klasy i zaczela krzyczec ,,Wy mnie nie rozumiecie!!" poplakala sie i wyszla z klasy xd

wracajac do tematu, szczerze do Emo Girls nic niemam ale jak widze Emo Boy'a to mnie szlag trafia,odrazu nasuwa mi sie mysl ,,Dziecko co z Toba?"

Ojciec Dyrektor 16-05-2008 08:11

Przepraszam, nie znam się na Emo, wiele o nich słyszałem od znajomych. Mam pytanie czy to prawda, że Emo nie chce sie im żyć, że zawsze mają żyletkę przy sobie i się tną ?

p.s powtarzam jestem w temacie, chce tylko pogłębić moją wiedzę na ten temat, więc to żadna moja opinia. !

Rafayen 16-05-2008 08:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ojciec Dyrektor (Post 2059302)
Przepraszam, nie znam się na Emo, wiele o nich słyszałem od znajomych. Mam pytanie czy to prawda, że Emo nie chce sie im żyć, że zawsze mają żyletkę przy sobie i się tną ?

To nie prawda..

Serious Sam 16-05-2008 09:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PfKCompany (Post 2059277)
Mam Emo Girl w klasie i mowie wam szczerze ze niejest za ciekawie,np pewnego dnia dostala 0/10 (bo u mnie w gim sa punkty nie oceny) stanela na srodku klasy i zaczela krzyczec ,,Wy mnie nie rozumiecie!!" poplakala sie i wyszla z klasy xd

wracajac do tematu, szczerze do Emo Girls nic niemam ale jak widze Emo Boy'a to mnie szlag trafia,odrazu nasuwa mi sie mysl ,,Dziecko co z Toba?"

Coś mi kłamstwem śmierdzi ; ).
Nikt nie byłby taki głupi, żeby sobie takiego przypału narobić przy całej klasie, tak myślę.

Zenuś 16-05-2008 11:52

Cytuj:

p.s powtarzam jestem w temacie, chce tylko pogłębić moją wiedzę na ten temat, więc to żadna moja opinia. !

tak to prawda

Rafayen 16-05-2008 13:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zenuś (Post 2059416)
tak to prawda

Pfff nie znasz się ://

Voon 16-05-2008 13:32

Cytuj:

tak to prawda

Gówno sie znasz.

Cytuj:

Emo nie, emokidy połowicznie, ponieważ żyletki noszą ale sie nie tną.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serious Sam (Post 2059358)
Coś mi kłamstwem śmierdzi ; ).
Nikt nie byłby taki głupi, żeby sobie takiego przypału narobić przy całej klasie, tak myślę.

Oprócz emokidów. Nie emo ale emokidów. Chodzi o to aby być modnym.

Slythia 16-05-2008 13:41

Cytuj:

tak to prawda

BLAGAM, nie mow, ze wiesz to z tvn'u...

Karl0ss 16-05-2008 14:34

On wie wszystko o emo z TV(N)... smutne...

Pozdrawiam

Shanhaevel 16-05-2008 15:54

Wczoraj widziałem takiego 'delikatnego' emo-girl. Ubiór w sumie pominę (czarno-biała szachownica na spodniach i butach, nieważny szczegół), najważniejsze jest to, co miała na szyi. Otóż miała kilka 'łańcuszków' (bardziej to wyglądało na powrozy): jeden to była pacyfa. No OK, da się znieść. Ale drugi znaczek to był... nieśmiertelnik. Taki wojskowy. Z wybitym nazwiskiem, grupą krwi itp. (nie wiem czy to jej dane).

Widać teraz, że niektórzy nawet nie wiedzą, co zakładają na szyję i chcą tylko poszpanić. Ja osobiście padłem.

Rafayen 16-05-2008 16:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shanhaevel (Post 2059733)
Wczoraj widziałem takiego 'delikatnego' emo-girl. Ubiór w sumie pominę (czarno-biała szachownica na spodniach i butach, nieważny szczegół), najważniejsze jest to, co miała na szyi. Otóż miała kilka 'łańcuszków' (bardziej to wyglądało na powrozy): jeden to była pacyfa. No OK, da się znieść. Ale drugi znaczek to był... nieśmiertelnik. Taki wojskowy. Z wybitym nazwiskiem, grupą krwi itp. (nie wiem czy to jej dane).

Widać teraz, że niektórzy nawet nie wiedzą, co zakładają na szyję i chcą tylko poszpanić. Ja osobiście padłem.

Nic nadzwyczajnego dużo osób znam co nosi nieśmiertelnik.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voon Arculin (Post 2059493)
Gówno sie znasz.

Zgadzam się z Voonem :)

Glamri 16-05-2008 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rafayen (Post 2059742)
Nic nadzwyczajnego dużo osób znam co nosi nieśmiertelnik.

Chodzi o zestaw pacyfka + nieśmiertelnik... -.-

Voon 16-05-2008 16:19

Skoro już doszliśmy do zawieszek i znaków to mały offtop: Kto i kiedy redagował znaczenie krzyży? Tak z ciekawości pytam bo zauważyłem że obecnie krzyż św Piorta (chrześcijanin) jest symbolem satanizmu (pwned) a krzyż nerona (czyli tj 'symbol satanizmu') brany w kółko jest symbolem 'pokoju'. Jeszcze raz przepraszam za offtopic.

Gelt 16-05-2008 16:37

W tym rzecz, że te emokidy się tną ;x Z byle powodu. Właściwie można wyróżnić aż 3 grupy xD

-emo
-emo kid ("lans")
-true emo (płaczące stworzenie z pociętymi łapami)

Arrivald 16-05-2008 17:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shanhaevel (Post 2059733)

Stary, akurat polaczenie takich dwoch przeciwienstw to jest dobry motyw :P Jesli to swiadoma prowokacja to gratuluje.

Vadem 17-05-2008 13:41

Oj
http://i88.photobucket.com/albums/k167/Vadem/ermo.jpg
Emo - jest to zaglebienie sie w toku okrutnych mysli, ktore tworza sie nam w glowach po strasznych przeżyciach jak np. o nieeeee mleko sie rozlało.. czas isc po żyletkę i pomyśleć nad śmiercią. Po co isc na dwór czy chociaz grac w jebana tibie jak ma sie czarny pokoj z 4 czarnymi scianami i czarna muzyką.
Powiem 3 słowa
ZŁO!

Gelt 17-05-2008 13:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spiff (Post 2061236)
co wy fiuty chcecie od emo?
moze i jest to pedalskie ale niektorym sie podoba
tez na poczatku myslalem ze pedaly takie cos nosza, ale jedna babka mowila ze nosi to tez chcialem nosic..

kolega ma czarne buty w czachy i co?!
z reszta ja chce se takie kupic zeby miec w czym chodzic po szkole, bo jej nienawidze i chuj -.-

Ile masz lat.?

Glamri 17-05-2008 14:07

A wczoraj spotkałem na Górze Zamkowej emo... Dopóki mi się nie przedstawił myślałem, że to dziewczyna. I był ode mnie 3x cięższy ; < Ale później został zbesztany przeze mnie i kolegę bo butelką rzucił (tłukąc ją), a obok stali ludzie.

Serious Sam 17-05-2008 14:15

Cytuj:

tez na poczatku myslalem ze pedaly takie cos nosza, ale jedna babka mowila ze nosi to tez chcialem nosic..

z reszta ja chce se takie kupic zeby miec w czym chodzic po szkole, bo jej nienawidze i chuj -.-

Wydaję mi się, że gadasz głupoty, chciałeś nosić "takie cos" , bo babka Ci mówiła ?xD Nie nawidzisz szkoły? To do niej nie chodź...Jak będziesz starszy, to będziesz płakał, że pracy nie masz.

Wiedźmin 18-05-2008 21:58

Cytuj:

Ja naprawdę nie rozumiem, czemu ludzie nie potrafią pisać/mówić z kulturą... Czy to tak trudno normalnie wytłumaczyć "swój punkt widzenia"? Zamiast rzucać fiutami i chujami można napisać to całkiem normalnie. Chyba, że to ja jestem nienormalny...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:26.