![]() |
s*******aj stad idioto "ChzM 0'5", no nie moge...
|
On -> :cyclops: rozj3bie wszystkich.
Czy to Furora czy Antica czy Thoria czy Selena... |
Gówniany temat teraz z hotkeyami piszecie że kto by was rozjebał. A co robili¶cie na tibi 7.6 i niżej ?? "Plx no kill" " i pay" wtedy tacy kozacy nie byli¶cie <ofc nikogo nie obrażam ;)>więc uważam temat za denny ale żeby napisać co¶ do tematu to Del'Toro z Isary :P
|
Mam nadzieję, że Dempah, Niklas + inni szwedzi szybko was rozjebi±, żeby Niklas (Skulterpa ba Ulpa), nie przeniósł sobie chara na Furore (bo przez jaki¶ czas ma jeszcze final warninga), bo to by była ogromna strata.
|
Niech niklas sie przenosi. przynajmniej wy wkonczu wyjebiecie z azury zeby im pilnować obsidii jak grzecznie pieski.
|
w każdym razie z tego tematu wyszło że rozjebał by was prawie każdy xDD dlatego troche to jest bez sensu.
Moja opinia jest taka że Del'Toro czy Unitas, ad'infinitum (czy jako¶ tak nie pamiętam, 7 lat temu to było) by mogło was pokonać, ale tutaj trzeba było by się zmierzyć na starej Tibi bez hotkeyów :D... Ale stawial bym na Del'Toro... pamietam akcje Babupy~ na banshee quescie gdzie pozabijał prawie wszystkich uczestników :P |
pierwsza lepsza gildia z thorii by was pojechala
|
morgana - flow
\o/ \o/ \o/ |
Haha Ten temat jest troche denny.. grałem na Furorce mam tam nawet pr0 od RL qmpla z Sunblade i kolesia z Dusk~ ten swiat jest tak zjebany.. ludzie tylko boca na lvl chociaz nie wiadomo po co im lvl jak zadna wojna sie nie szykuje bo ludzie mysla ze Furora ma jakies tam "pvp"..
_________________________________ co do tego kto by was rozjebał to tak: The unit - Jedna obka i odechciewa sie wam grać Del'Toro - up^ Arashi z Thori weszli by w was jak w masło Old Kielnia z Solery <obecnie juz nikt tam nie gra> co prawda znalazło by sie jeszcze kilka gildi ale po co wymieniać jak dobrze o tym wiecie ze z wiekszoscia swiatow i tak nie macie szans ;< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:34. |