![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
No może explorer to zły przykład, chociaż gdyby był trochę trudniejszy (misje typu calassa) to nie byłoby źle. O! Takie questy mogłyby być jak Banuta i Banshee (tylko nie na takim poziomie). Ten przykład mana~ też nie jest zły xd |
Kiedy tą informacje podadzą mam nadzieje że ta informacja to nie jest nowy system płatności
|
No i jest zapowiedź. W sumie, przydatne to może nawet będzie ;-)
|
Heh zmiany wizualne Rookgardu mysle ze beda mile dla oka. Prucz tego (zmian przy NPC) mysle ze tez beda przydatne, szczegolnie dla nowych graczy. ;)
|
Tłumaczyć bo ja się uczę Niemieckiego w szkole. Na tibia.COM już jest!
Nie no żal.pl ta rozmowa na fotce. http://static.tibia.com/images/news/npc_talk.jpg |
wreszczcie zeby w venore czy carlin dopchac sie do banku nie bedzie trzeba pchac sie z noobami
|
no i jak dla mnie kawal (no moze kawalek) dobrej roboty jesli chodzi o tego teasera i info w nim (odnosnie npc, tego co na tibia.com jest)
|
No, jak na razie dobrze się zapowiada update. Chciałem już pisać tłumaczenie żeby tu wkleić na forum (jak to zawsze ktoś robi co pół roku), ale stwierdziłem, że screen na tibia.com mówi sam za siebie i nawet ktoś kto w ogóle nie zna englisha zrozumie o co chodzi..
|
Tiaa...
Dla niekumatych, nie chodzi oto, że to co możecie odpowiedzieć jest na inny kolor(choć to też..), ale oto, że ot teraz z NPC gadacie przez private... niby nie będzie kolejek, ale CipSoft o czymś zapomniał:
po 1. To odejmie klimat.. już nie będziemy mogli podsłuchiwać rozmów innych, chwalić się w banku... i niekture "tajemne" NPC już będą odkryte... po 2. :evul::evul::evul: A co jeśli sobie takie okienko zostawie włączone i pójdę na questa??? POdczas questa mówię: "10 meat" , "yes" i czary mary!! Pojawiło się!!!:evul::evul::evul::evul: |
|
Cytuj:
"po 1. To odejmie klimat.. już nie będziemy mogli podsłuchiwać rozmów innych, chwalić się w banku... i niekture "tajemne" NPC już będą odkryte..." Hmm ale klimatu zabierze nie ma co. Wiesz co lepiej naucz się polaczku czytać po polsku ze zrozumieniem to się może dowiesz że pochwalisz się w banku swoim żałosnym stanem konta. "po 2. :evul::evul::evul: A co jeśli sobie takie okienko zostawie włączone i pójdę na questa??? POdczas questa mówię: "10 meat" , "yes" i czary mary!! Pojawiło się!!!:evul::evul::evul::evul:" Powiem ci co będzie ale na przyszłośc naucz się czytać ze zrozumieniem chyba że masz wyjątkowy z tym problem ;(. Rozmowa z NPC'em będzie się odbywać w tej samej lub podobnej odległości co dotej pory WIĘC NiEBęDzIę CzArYmArY |
to niech na zime zrobioł większy rookgard nowe outfity dal FACC i nowe potworki i przedmioty na rook˛u takie jak np
Elf i Orc Warrior i jakiegos questa z tym orciem warriorem a przedmioty to np chain legs z jakiegos questa wtedy rookstayerzy mieli by latwiej niech ktos o nich pomysli X( X( X( |
No to zaje******... pewnie znow cos popsuja, moze questy i fajne ale zmiana rooka i kopalni ... jak zwykle pewnie wszystko zje***
Edit: HaHa ferst |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:01. |