![]() |
PIsalo kiedys ze nie bedzie juz takich drastycznych zmian ale takie malutke ze cos dodadza nie tak znaczacego itp
|
I bardzo dobrze juz ku*** dostawalem przez te nooby -.^ chociaz nie potebnie na default bedzie widac napisy :/:evul:
|
Cytuj:
tylko mnie kurde zastanawia, obczajcie, naprzyklad jak ja bede na Okolnirze {takiej wyspie z frost dragonami co czesto na nich padam bo mnie kicka} no i jak już tam bede a skończą mi się great manapotiony to wtedy mogę sobie pogadać z napżykład npcem który sprzedaje manapotiony, i oddać mu vialki ? a potem kupic nowe i jeszcze oddać moje złote monety do banku ?? jesli tak bendem mogl zrobic to będe sie bardzo cieszyl z tego i bede kozystal z tego mojego nowego super przywileju ktorego mi dadza :* Xd pozdrawiam wszystkich... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=159 |
Cytuj:
CipSoft uważa że balansowanie postaci ma wyglądać tak jak wygląda wszystkie postacie mają być równe i każda ma mieć szanse w starciu z inną. Według mnie to jest błąd bo gdyby wzorowali się na sprawdzonym projekcie np. postacie w World of Warcarft problemu by nie było bo tam jest to zrobione wręcz genialnie. Każda profesja powinna być mocna na inną a zarazem sama słabsza wobec drugiej. No trudno jakoś da się grać choć Tibi dużo brakuje do dobrych profesji za to mamy wszystkie niby równe. |
ZNaczy sie CIPy coraz abrdzxiej odchodzą od realistycznosci...
można sie było tego spodziewać @up Mniej więcej podobnie było w tibii za czasó clienta 7.6, chociaż nie każdy to widział. |
@up A od kiedy tibia jest/byla/moze byc realistyczna? A co do newsa to to przyda sie ogolnie. Nie bedzie kolejek i dobrze :] [SPELL]Utevo Gran Lux[/SPELL]
NIE BEDZIE MOZNA ROZMIAWIAC NA ODLEGLOSC Z EXPOWISKA! OMG @down Racje masz 8) |
Cytuj:
A tak w ogóle to sorry za offtop :p |
Tylko, że w w/w WoWie trzeba posługiwać się inteligencją co do builda, tak aby postać była silna. A CipSoft dba o młodszych graczy. Szczególnie tych, którzy lubią kupować PACC.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Ale gdyby miały być jakieś zmany dotyczące profesji to pewnie info o tym poszło by na pierwszy ogień. Ps. Sprawia Ci przyjemność pisanie każdego wyrazu z wielkiej litery? |
Cytuj:
|
@up
on się spytał czy sprawia ci przyjemność a nie czy masz prawo, to mała różnica, ale nie ważne... co do balansacji, na pewno by powiedzieli, a pozatym ludzie tak wrzucali poprzednio na nią, że już nie sądze żeby dali kiedyś to |
Cytuj:
Btw, ile mash latek ? {daje ci 12} |
a wszyscy tak płakali ze coś zepsują
jak narazie wszystko jest ok a nawet lepiej niż ok jest super zobaczymy w piątek next |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:42. |