![]() |
Jak tak dzisiaj graliśmy w 10, to mi się cały czas komputer zacinał i grałem troche jak sparaliżowany xd.
Ale zaraz po tym jak skończyliśmy pobiegłem do sklepu po zamówioną wcześniej kostke RAM i już raczej takie rzeczy nie będą się zdarzać ;p |
Cytuj:
|
A ja mam sobie dopisałem do nicku [Tibia.pl Clan] i jest śmiesznie. Wy też dopiszcie... =D
|
Powinni nam płacić za dodatkową reklamę tibia.pl :evul:
Miło się grało do czasu kiedy z niewiadomych przyczyn dostałem bana za ping, chociaż później sprawdziłem i wynosił 15-20. |
A ja sobie z chęcią zagram : d W Soldata grałem zanim zacząłem grać w CSa. No i z soldatem jest jak z tibią dla mnie. Mimo iż 2d to jest lepszy od gier tego typu, tyle że 3d :P
@EDIT Na jakim servie gracie, bo nie chce mi się całego tematu przeglądać? :/ |
Serwery znajdujemy na bieżąco, po ustaleniu terminu gry.
|
e no komix board to moje pierwsze forum na którym regularnie spamowałem ;p
o której graMY? |
Dzisiaj już graliśmy, możemy zagrać jeszcze raz, jeśli co najmniej 6 osób zadeklaruje chęć gry.
|
@ErAgOg, Misiuuu
Logujemy sie zawsze na tym czacie, a jak zbierze się ekipa to szukamy serverów. http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=noobs_company |
Dobra już sobie przypomniałem jak w to się grało.. ;d
|
A jak jest nie więcej niż 6 osób to serwer stawiam ja ; )
|
Cytuj:
A co do klanu to wiecie trzeba rejestrować i mieć własny stały server . Edit: Btw, wogóle to gra ktoś jeszcze w tibie? :> |
ok dzięki, przynajmniej już wiem na jakich zasadach to działa ;p
a w tibie nie gram już, to znaczy wieczorowo od jakiegoś roku... ja już ktoś pyta ;p |
A też sobie dopisałem [Tibia.pl Clan] ;D
To może jutro też zagramy tak koło 16.00? Później nie mogę, bo idę na siłownię.. ;p A co do Tibii, to nadal gram sobie 4fun.. ;) |
Więc umawiamy się jutro na 16.
Dla przypomniania dodam, że adres czata to http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=noobs_company Jutro wejde na chwile o 12 - jeśli ktoś byłby chętny na dueal to zapraszam. |
O! Ja będę o 12 w domu, więc możemy nawet duela zagrać jakby chętnych do gry nie było. ;]
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja: (Coś mu mówię, żeby nie jeździł po chodnikach, bo ludzi zabija, grał w GTA2) On: Wiesz co mnie to obchodzi? Ja: No co? On: Jebie mnie to! Już wiesz Borys co mnie to obchodzi? =D |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja też mam napisane przy nicku [Tibia.pl Clan] i też mam się z tego powodu wstydzić?
To, że Ty się wstydzisz, to nie znaczy, że ja albo Kogucik302 mamy odczuwać to samo. Po prostu durny jest taki tok myślenia.. skoro wstydzisz się Tibia.pl to po co w ogóle tu siedzisz? Zdenerwowałeś mnie.. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:14. |