![]() |
A mi net padł ;D
100,0 mb,s mam xDDDD Nici z wgrania na rapida ;D |
Ja już mam z tibia.com ściągnąłem. :] Chyba wtedy, gdy prawie nikt nie ściągał... :cup:
|
Cytuj:
|
faktycznie nowe itemki nie wyglądają powalająco na screenach, chyba któryś z grafików nie miał weny twórczej i robił wszystko na odwal, za to grafiki nowych mobów i facelifting terenów nie jest najgorszy.
Co do ściągania polecam dowolny akcelerator i zassa się gładko z t.com ;p |
Jak wszysycy się srają że trzeba ściągnąć klienty zaraz jak wrzucono link na tibia.com to co się dziwisz :p
|
Cytuj:
18 osób ściągnęło już, nie ufacie - proste - nie ściągajcie. |
Ech ludzie proszę was nie kaleczcie tak tego polskiego :s, wyjdźcie na dwór jak to ktoś już mówił rozerwijcie się trochę :o, a nie siedzicie jak te maniaki i tylko czekacie, aż Tibie wam włączą :\ Ehh istnieje inne życie prócz Tibii, dostrzeżcie to w końcu xD.
BTW. Mirror na FileFactory.com tibia820***** |
ja sciaglem kolo... 13 :) lacze 1Mb a transfer okolo 72.5 kb/s. Jaki z tego morał: sciagal pozniej, wtedy gdy otwieraja servy :) (chyba wam wrzuce instalke na megaupload albo rapidshare)
|
Cytuj:
moja intuicja mówi mi że można to ściągać :baby: ale sam przedpodaniem tego linka ściągnałem z tibia.com więc nie mam co ściągać |
czy z tymi piwnicami to prawda? i czy dla Facc tez?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak sie dowiem to napisze... mam postac przygotowana na podroz na Isle of Destiny
|
#up
Jakie piwnice?? #topic już uruchamiają serwery... Za chwilę będzie eksplozja... |
Cytuj:
|
Hę? Jakimi piwnicami?
|
Chodzi im chyba o to że jak opuścisz Rookgard to lecisz na taką wyspę gdzie masz porady i darmowe jakieś tam eq dla każdej profesji ...
|
Jak dla mnie to każdy z was gada że ten update to "kupa gówna" nic nie wnosi a założę sie że 75% z was ciągle wstukuje passy i patrzy czy już servery działają żeby zobaczyć co nowego przynosi update.. -.-
|
Za chwilę będzie eksplozja uuu...Rozpierdolą nam serva uuu..
i se nie pogramy ;):p Nooby wy*******ać na dwór mózg przewietrzyć |
Użytkowników czytających ten temat: 183 (zarejestrowanych: 30, gości: 153)
@OffTopic kurdę coś moja mama długo nie wraca troszkę się denerwuję i nie będę mógł całkiem korzystać z dobrodziejstw Tibi |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:15. |