Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Morgana Pogaduszki ;] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=184892)

BorucaoO 01-08-2008 17:44

Łeee tam olać to forum ;D
Nikola czekam na pomorzu ;d I weĽ dla mnie jak±¶ pami±tke od Wisza ;D

Hansonik 01-08-2008 17:44

od razu jakos jasniej:P fakt przeklinam duzo i staram sie oduczyc, wg mnie to przez to ze moje towarzystwo za duzo przeklina i z jakims przystajesz takim sie stajesz

jesli zadam od kogos zeby robil cos w grze dobrze, to nic dziwnego ze ja nie umiem dobrze grac w tibie ;D, a jezlei nie w gre pijesz to sorry nadal nie mam pojecia:) a moze uswiadomisz mi kiedy miales okazje spotkac sie z moja agresja, nie musisz na forum jelsi nie chcesz sie ujawniac;]

Zielony_mis 01-08-2008 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansonik (Post 2209466)
od razu jakos jasniej:P fakt przeklinam duzo i staram sie oduczyc, wg mnie to przez to ze moje towarzystwo za duzo przeklina i z jakims przystajesz takim sie stajesz

jesli zadam od kogos zeby robil cos w grze dobrze, to nic dziwnego ze ja nie umiem dobrze grac w tibie ;D, a jezlei nie w gre pijesz to sorry nadal nie mam pojecia:) a moze uswiadomisz mi kiedy miales okazje spotkac sie z moja agresja, nie musisz na forum jelsi nie chcesz sie ujawniac;]

Sa dwie opcje.
Albo ci powiem kim jestes i bedziesz wiedziec o co mi chodzi ale wtedy mozesz miec w dupie opinie mojej osoby wiedzac kim jestem.
Albo nie powiem ci majac nadzieje ze juz troche dotarlo do ciebie a swoje poszukiwania nowego lepszego ja odbedziesz z pomoca szczerych przyjaciol ktorzy nie moja sie powiedzec co ich w tobie wku.

Hansonik 01-08-2008 18:02

zwyczajnie chce wiedziec z kim mam do czynienia:] a przyjaciol to sie lubi pomimo ich wad... :P

Zielony_mis 01-08-2008 18:04

To ze ktos nas akceptuje chyba nie oznacza ze nie trzeba sie zmieniac na lepsze? Mozna tez kogos lubic ale miec dosc pewnych zachowan.

Jaz' 01-08-2008 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansonik (Post 2209466)

A do tego bardzo brzydko krzyczysz na mame!!!X(

BorucaoO 01-08-2008 18:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zielony_mis (Post 2209501)
To ze ktos nas akceptuje chyba nie oznacza ze nie trzeba sie zmieniac na lepsze? Mozna tez kogos lubic ale miec dosc pewnych zachowan.

¦więte słowa xD

Hansonik 01-08-2008 18:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zielony_mis (Post 2209501)

mozna sie zmieniac, ale jak ktos nie chce to sie nie zmieni. to ujawnisz sie czy dalej bedziemy to drazyc?

@Jacek
ja mam tylko donosny glos! cicho:P

@Borucao
nie dostaniesz pamiatki, bo jestes niegoscinny;)

BorucaoO 01-08-2008 18:10

Jak to jestem niegoscinny?XD Dupa i już xD

Zielony_mis 01-08-2008 18:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansonik (Post 2209510)
mozna sie zmieniac, ale jak ktos nie chce to sie nie zmieni. to ujawnisz sie czy dalej bedziemy to drazyc?

Cytuj:

Nie zmieniaj± sie tylko głupcy.
Taka madrosc.
A podraznic bym sie mogl gdybys mi sie podobala ;)

Hansonik 01-08-2008 18:25

napisalam drazyc temat, a nie draznic.
ok jesli nie chcesz sie ujawnic to nie bede Cie prosic, ale sam napisales ze sa dwie opcje i ja napisalam, ze chce wiedziec z kim mam do czynienia:P

Zielony_mis 01-08-2008 18:28

Wybacz ale to ja mam wiecej do powiedzenia z tym jaka opcja wchodzi w rachube. Bo w sumie to dla mnie nalepsza opcja jest usuniecie wszytkich giuld na morganie i bicie sie 1v1 jak sie nawzajem nie lubi. Nikt by sie nikim nie zaslanial, kazdy by sie wyzyl a nie tlumil agresje. Raj.

Hansonik 01-08-2008 18:37

a zes zmienil temat, to po co napisales ze mozesz sie ujawnic skoro nie chcesz tego robic:D nie to nie, poznalam Twoja opinie do konca i mi wystarczy, a nie bede pisac juz o tym kto z kim ma sie bic w grze bo mnie to mniej interesuje, jak sie odwazysz to napisz w grze czy cos. pozdro moj tajemniczy kolego, ktory dobrze zna mnie ze zlej strony :*

J.Rabbit 01-08-2008 19:18

Panowie zejdzcie z Nikoli , dziewczyna nie miała okazji wykazać sie w wojnie, trudno. Wojny przychodza i odchodza, bedzie miala szanse wykazac sie w nastepnej.

JACUS :*:*:*:*

Jaz' 01-08-2008 19:28

CZEGO chcesz gejozo?

:P

Mordag_ 01-08-2008 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz' (Post 2209503)
A do tego bardzo brzydko krzyczysz na mame!!!X(

Noo, w rozmowach Nikoli z mam± słychać t± nieuzasadnion± agresję, o której mowił Zielony_mis!!

1Ares1 01-08-2008 22:08

@up
odezwal sie jeba** botter!X(

allamaris 01-08-2008 22:10

Hansonik
boziu ale z Ciebie dziewczyna, nie ma na swiecie takiej zmiji w ktorej by bylo tyle jadu co w Tobie!

ps.
a o po hugo Ci wiedziec kto kim jest w grze? zmieni to cos? :baby:
za bardzo jestes ciekawa...

Hansonik 02-08-2008 00:24

nie zmieni, chce wiedziec kto tak o mnie mysli, a skoro mowi ze mnie zna to rowniez niezla zmija musi byc xddd

Komisarzyk 02-08-2008 00:57

Widze ze spolecznosc na tym forum ma bardzo duze kompleksy nie ujawniajac sie :) Boicie sie ze ktos o was moglby zle zdanie powedziec?? Tacy jestescie bezpieczni bo anonimowi? Zero respektu dla was i rada dla wszystkich a szczegolnie nikoli: nie wdawajcie sie z nimi w dyskusje :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:36.