![]() |
Łeee tam olać to forum ;D
Nikola czekam na pomorzu ;d I weĽ dla mnie jak±¶ pami±tke od Wisza ;D |
od razu jakos jasniej:P fakt przeklinam duzo i staram sie oduczyc, wg mnie to przez to ze moje towarzystwo za duzo przeklina i z jakims przystajesz takim sie stajesz
jesli zadam od kogos zeby robil cos w grze dobrze, to nic dziwnego ze ja nie umiem dobrze grac w tibie ;D, a jezlei nie w gre pijesz to sorry nadal nie mam pojecia:) a moze uswiadomisz mi kiedy miales okazje spotkac sie z moja agresja, nie musisz na forum jelsi nie chcesz sie ujawniac;] |
Cytuj:
Albo ci powiem kim jestes i bedziesz wiedziec o co mi chodzi ale wtedy mozesz miec w dupie opinie mojej osoby wiedzac kim jestem. Albo nie powiem ci majac nadzieje ze juz troche dotarlo do ciebie a swoje poszukiwania nowego lepszego ja odbedziesz z pomoca szczerych przyjaciol ktorzy nie moja sie powiedzec co ich w tobie wku. |
zwyczajnie chce wiedziec z kim mam do czynienia:] a przyjaciol to sie lubi pomimo ich wad... :P
|
To ze ktos nas akceptuje chyba nie oznacza ze nie trzeba sie zmieniac na lepsze? Mozna tez kogos lubic ale miec dosc pewnych zachowan.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Jacek ja mam tylko donosny glos! cicho:P @Borucao nie dostaniesz pamiatki, bo jestes niegoscinny;) |
Jak to jestem niegoscinny?XD Dupa i już xD
|
Cytuj:
Cytuj:
A podraznic bym sie mogl gdybys mi sie podobala ;) |
napisalam drazyc temat, a nie draznic.
ok jesli nie chcesz sie ujawnic to nie bede Cie prosic, ale sam napisales ze sa dwie opcje i ja napisalam, ze chce wiedziec z kim mam do czynienia:P |
Wybacz ale to ja mam wiecej do powiedzenia z tym jaka opcja wchodzi w rachube. Bo w sumie to dla mnie nalepsza opcja jest usuniecie wszytkich giuld na morganie i bicie sie 1v1 jak sie nawzajem nie lubi. Nikt by sie nikim nie zaslanial, kazdy by sie wyzyl a nie tlumil agresje. Raj.
|
a zes zmienil temat, to po co napisales ze mozesz sie ujawnic skoro nie chcesz tego robic:D nie to nie, poznalam Twoja opinie do konca i mi wystarczy, a nie bede pisac juz o tym kto z kim ma sie bic w grze bo mnie to mniej interesuje, jak sie odwazysz to napisz w grze czy cos. pozdro moj tajemniczy kolego, ktory dobrze zna mnie ze zlej strony :*
|
Panowie zejdzcie z Nikoli , dziewczyna nie miała okazji wykazać sie w wojnie, trudno. Wojny przychodza i odchodza, bedzie miala szanse wykazac sie w nastepnej.
JACUS :*:*:*:* |
CZEGO chcesz gejozo?
:P |
Cytuj:
|
@up
odezwal sie jeba** botter!X( |
Hansonik
boziu ale z Ciebie dziewczyna, nie ma na swiecie takiej zmiji w ktorej by bylo tyle jadu co w Tobie! ps. a o po hugo Ci wiedziec kto kim jest w grze? zmieni to cos? :baby: za bardzo jestes ciekawa... |
nie zmieni, chce wiedziec kto tak o mnie mysli, a skoro mowi ze mnie zna to rowniez niezla zmija musi byc xddd
|
Widze ze spolecznosc na tym forum ma bardzo duze kompleksy nie ujawniajac sie :) Boicie sie ze ktos o was moglby zle zdanie powedziec?? Tacy jestescie bezpieczni bo anonimowi? Zero respektu dla was i rada dla wszystkich a szczegolnie nikoli: nie wdawajcie sie z nimi w dyskusje :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:36. |