Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Uriza powraca !! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=185154)

Robinschoooodl 20-11-2008 13:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MiszczuPefalpe (Post 2186732)
Irydinczanie Dari dokladnie wyjasnił nasz chwalebny cel. Te posty niektorych czytelnikow tego forum przepelnione niegodziwoscia kierunku mojej osoby sa jedynie swiadectwem strachu autoruw. Dobrze wiedza ze naleza do grona pk pa rsow thiefow i noobow i ze ich dni sa policzone wiec probuja z nami walczyc na forum. Lecz wygrac z nami na forum albo w wojnie w tibi nikomu sie nie udalo. Wiec prawi obywatele i obywatelki iridanskiej krainy nie lekkajcie sie. Niedlugo zapanujemy na tym servie i kazdemu bedzie sie tu zylo lepiej. Obawiamy sie jedynie o ewentualne kolejki do logowania do gry albe cuz wszystkiego sie miec nie da. Jeszcze pare slow do poszczegolnych graczy i noobow.

evarem123
Wiem ze nasza popularnosc jest ogromna. To dzieki naszym szlachetnym i prawym czyna karajacym noobstwo osiagnelismy tak ogromne uznanie i szacunek. Dziekuje za wsparcie w tak trudnych chwilach jakim jest poczatek. Pamietaj ze nie zapomnimy o tobie. Pryz roydawaniu respow w niedalekiej przzszlosci.

Czeczeniec
To osoba jak dari wspomnial niezrownowazona psychofizycznie gdyz jak Czeczeniec byl maly to go tato podrzucil 6 razy i 5 razy zlapal. Jestes 1 na naszej liscie do pogromienia. Sprawiedliwosc cie dopanie. Juz nasi spy rozpytuja sie o Twoj nick tibijski.

Hoost
Powiem tylko tyle. Smieje sie ten co sie smieje ostatni.

Kaks
my nie jestesmy do kupienia. my was zniszczymy w imie sprawiedliwosci wystarczy nam uznanie graczy to jest nasza nagroda

chive
chive nie jeden obiecywal ze pujdzie za mna w kazdy rodzaj fielda i nie raz sie zawiadlam. Jednak czyje do ciebie sympatie i dam Ci szanse. Udowodnij swe mestwo a dolaczysz do anszego elitarnego grona

Tristan_da_Sworder
Tristan_da_Sworder chcial bym fajny. Ale jak zwykle... Wiec aby poprawic wam popsute humory po przeczytaniu jego postu ( o ile ktos czyta takie wymiociny) zagadka!!
o robi muzgojad w glowie Tristan_da_Sworder?
....
Zdycha z glodu ahahaha xD

Ku lepszej Iridi
Wasza legenda
Uriza

I co mamy sie juz bac?? :creature:

Powodzenia

Kiełek 20-11-2008 15:56

odbij urizko;\

Robinschoooodl 21-11-2008 14:10

Jak oni mysla ze cos tu zrobia to im powodzenia zycze ale sadzac po filmach to carlinskie nooby ich nosem wciagna:cup:

Akunis 21-11-2008 17:30

@^ odezwal sie masta pvp z 11 lvlem i skilem 98 swordu ;/ X(X(

Kakej92 21-11-2008 18:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Robinschoooodl (Post 2343966)
Jak oni mysla ze cos tu zrobia to im powodzenia zycze ale sadzac po filmach to carlinskie nooby ich nosem wciagna:cup:

W ogóle kto Ty qrwa jestes? Pojawiłeś chuj wie skąd i odświerzasz tematy które już dawno umarłyX(

Kiełek 31-05-2009 13:39

Podobno Uriza i koomple to Ligan:o
Kupili chary za robaki na Morganie i koxiq robia!

Tristan_da_Sworder 31-05-2009 19:36

ej ja tesz tam mam pare robakuf morze jakis wuteciq? kto hentny na priw mesedzyq

Adedin 01-06-2009 02:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiełek (Post 2555129)
Podobno Uriza i koomple to Ligan:o
Kupili chary za robaki na Morganie i koxiq robia!

ja ci wieże :o:confused:

Dragnit2 26-06-2009 16:50

ej master uriza daj nick bo akurat mam fraga wolnego:cup::cup::cup:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:38.