![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nigdy nikogo tym charem nie ojebalem na pacca, wlasnie dlatego mowie zebys nie gadal jak nei wiesz
|
BO SKOR JEST NA TO ZAGLUPI AHUAHAHAHAA nie no taki joksik xDDDD i tak cie Kocham SKor:D
a tak btw. Jak zaczne jebac na openkach rotanimoda to mnie wezma ze ja w ng:( suxxoowo:( Chyba ze moj Slayerek cos by powalczyl xDD jakis mwall rotanimodowi czy cos xDDD |
Nadupcają sie a ja jeszcze pacca nie mam -.-
|
Cytuj:
Napisz taiego posta teraz :/ co sie stalo w dupe dostaliscie pizdy??? Czas na spakowanie sie z serva i wypad na inny?? :///// Biedaczki HAHAHHAHA |
NG:
Nivre Waldorio Suv the Dark Magican Ottar Skallagrimsson Vilarion Gerlimo Oluf skallagrimsson Rena Marin Xefirz Davizo Farizo Pard Gran Roowest Steket Vacardo Vestis Voodoo child Waxxi |
Obsidia odżyła yea;DD jebać kurwy
:(:p |
Cytuj:
Zawsze przecież tak jest ;) Pierw 2-3 battle wygrane dla Polaków przez co są święta/wielkie orgie etc a potem koszenie do 0 przez NG ;) Poczekaj chwile i znów będzie tak jak zawsze ;p |
Mowicie jakby NG przgralo Oo to ze dostali jedna openke w dupe nie znaczy ze jeszcze przegrali i jak widac lekki spy byl w NG zwany Skulterpa ba ulpa ;]
czas pokaze kto Przegra a kto wygra;] |
Jeśli w końcu przyjdzie paść to paść na szczycie.
|
Jest jaki cam?
|
Cytuj:
Wybacz Makon, ale matematyka się nie myli. Dopóki Arczin będzie dowodził fińsko-szwedzko-polsko-turecką armią, dopóty będą zwyciężać. Chodzą słuchy, że NG próbuje nakłonić go do wsparcia ich w wysiłkach wojennych. Kuszą go dopłatami bezpośrednimi z EU do hodowli rzepaku i produkcji biopaliw. Pożyjemy zobaczymy. Pewne jest tylko to, że Pephy to sprzedajny rodak, a Yaugardo nie myje się za uszami. |
Cytuj:
http://tibia.looki.de/forum/forumdisplay.php?f=240 Masz tu wskazowke ale cama sam znajdz ;p |
Dedaleczku w pelni się z Tobą zgadzam i popieram _!
Dawać kurwy na pianę |
ale sie zmeczylem :D
|
zielaq masz juz wiecej expa od nivrewgo?
|
Witam wszystkich
ja ciut z innej beczki Vylkano, will be deleted at Nov 09 2008, 21:22:39 CET Makon ocb qrwa ?? mam nadzieję, ze chwilowy dół i ze cofniesz ..... |
Cytuj:
|
Cytuj:
No no no, muszę przyznać że się napracowałeś, nieźle na erigu widać efekty tej pracy :D A co do Makona, trzeba chłopaka trochę podnieść na duchu i miejmy nadzieje ze zmieni zdanie co do delete Vylkana |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:50. |