![]() |
Cytuj:
|
temat jest o polityce, a wy od 7-8 stron krecicie sie wokol jednego marnego prowokatora.
|
Cytuj:
@Spider Zrozum chłopcze jedno: socjalizm nie zakładał zuubożania pracowników czy więźień politycznych. Tak załatwili to dopiero Lenin i spółka. Idea była całkiem piękna. Więc błagam, przeczytaj czasem dokładnie co ktoś pisze, a nie doklejaj swoich paranoicznych interpretacji. |
Cytuj:
----------------------------------------------------------------- (^ gruba komunistyczna kreska :) ) Co myślicie o niedawnym wniosku PiSu o odwołanie marszałka sejmu? Ja osobiście gratuluję PiSowi argumentów, gdzie każdy się zaczyna "Marszałek mógł..." Jak dla mnie PiS znów się ośmiesza i tyle. Równie dobrze można domagać się odwołania kogoś z PiSu "bo mógł być SBkiem"... |
Cytuj:
|
Cytuj:
@spider Minarchizm imo NOT. Brzmi równie zbyt pięknie co teoria socjalizmu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Olać broń, złe jest to, że gdy się już bronisz - czy to choćby nożem, albo i nawet pięściami, i kogoś zabijesz, okaleczysz,czy cookolwiek w obronie własnej to on dostaje odszkodowanie a ty idziesz do więzienia, fajnie... Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
tak, bo to ja bym się do tego stosował. samo wprowadzenie takiego systemu nie gwarantuje, że wszyscy ludzie staną się dobrzy (oraz inteligentni i zaradni, żeby sobie poradzić).
|
Cytuj:
|
nie zdążę, albo nie będę nawet wiedzieć, kto to itd.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
to jest minus polskich ekip rzadzacych ze zamiast cos robic - latwiej i skuteczniej jest urzadzic bezsensowne polowanie na czarownice.
|
Apropo polowań na czarownice, jaka jest wasza opinia o esbeckich emeryturach? Odebrać wszystkim, niektórym czy zostawić ich w spokoju?
|
Cytuj:
Cytuj:
@up zostawic w spokoju, i tak to nie zmieni budżetu prawie, kolejna akcja propagandowa imho |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Zreszta, dobrze uzbrojeni ludzie to najlepszy sposob na bezpieczenstwo. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:46. |