![]() |
Foremniak po prostu cały czas gra.
Stara włączyła ostatnio "Na dobre i na złe" i zauwarzyłem że ona mniej gra w tym serialu niż w "Mam talent". Jest po prostu aktorką w każdym calu. :baby: |
A ja odwrotnie: lubiłem Chylińską przed tym programem. Teraz niespecjalnie darze ją sympatią..
|
Ja tam lubie wojewódzkiego. Fajnie beszta;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
W sumie obejrzałem kilka filmików jeszcze raz. To ta jego mamusia jest porobiona i ona jest winna. Ten koleś jest trochę biedny.. Ona mu wbija do głowy wyższość.
|
Dzieciaka czeka przez mamusie przykre zycie. :\
Najbardziej lubię Wojewódzkiego ;) |
|
Cytuj:
|
Ale tutaj mamusia za niego gada. W ogóle mu nie daje do głosu dojść. Menadżer się k***a znalazł. Pewnie ona liczy tam tylko jego chajs za konkursy.
|
Cytuj:
@Foremniak: nie wiem co sie tak czepiliście jej, tak te jury jest skonstruowane - na bazie kontrastu, jest taki Wojewódzki i taka Chylińska to musi być ktoś kontrastowy do nich |
Cytuj:
@mam(?)talent Dla mnie cały program jest kiczem. |
Cytuj:
|
Szynka dobrze prawi. Kobita na siłę próbuje wyciskać jakieś filozoficzne teksty. Chylińska n Wojewódzki miotą - zwłaszcza w akcji z gwoździem. Btw. Szynka, czemu na PW nie odpisujesz O_o
|
a ja wcale nie powiedziałem ze nie lubie Chylińskiej ;] jest wprost przeciwnie
|
|
Cytuj:
|
Tak teraz sobie myślę, czy to jest potwierdzone, że Mystlich to Mirek? Bo w ostatnim odcinku też był gościu co śpiewał jak baba (jakiś tam sopran xd).
|
Cytuj:
|
Szczerze? U nas w Polskim Mam Talent praca kamery jest 10x lepsza. Tam w ogóle prawie nie pokazują występujących,tylko cieszące się pyski... A występ był fajny,tylko że widać go jakieś 40% ; p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:22. |