![]() |
Na aurerze najazd szczurów na Thais
P.S w większości są najazdy na thais |
Kiedy grałem jeszcze na Nebuli to w Thais zdarzył się napad Beholderów. Wszędzie leżały szkielety, ciała i martwe Beholdery.
|
na solerze był najazd orków
|
orki
na jamerze byl niezly najazd orkow bylo : zwykle spermny wariory bersekery i ledery ja sie troche spuznilem ;/ szuklaem lederow ale tylko trupy
|
ja ide sobie spokojnie kolo ab ( w strone kazo ) a tu nagle patrze jakby sie wlogowalo 10 osob naraz. Okazuje sie ze to wild warriory.
|
Orci w Goblin Hell 8o
Raty w Thais Badgery w Ab'dendriel |
Przedwczoraj na Guardii byl najazd cave ratow w thais :] .
ALe sie spóżniłem ;( |
Hmm..ja tez gram na Samerze i widzialem tylko ten wzpomniany przez Slimaczka "Najazd Bobrów W AB'Dendriel ;) ... czasami w Ab byly tez raty...
A w kazoo tez szczurki i Uwaga!!! 3 Krasnalki(niestety zwykle) :( :] :] -to wlasnie widzialem w swoim krotkim zyciu tibiowskim;) |
Mam pytanie ?
Wiem już że to pisze, kiedy jest najazd. Ale w jaki sposób to dociera do gracza. Każde miasto informuje swojego mieszkańca, czy każdego gracza na danym świecie ;) . A i jeszcze jedno czy komuś zdażyło sie tak że ich miasto zostało na chwile zajęte? B)
|
szkoda
Wy to macie szczęście u mnie tylko so najazdy szczurów :(
|
|
Cytuj:
|
:o w ab`denriel najechały 3 orki wariory 5 zwykłych orkuw i 2 spearmeanuy orki :o
|
?
8o Czy mi się wydaje, czy na Honerze nie było żadnych "prawdziwych" plag? Mieszkam tam w Thais, a dotąd nie widziałam niczego, tylko kilka cyców, ktore nawet nie były plagą - przyszły zza cmentarza czy coś. No i było kilka ratów, ale nie napisali żadnego komunikatu. Jak ktoś widział jakąś plagę na Honerze, to niech napisze - żebym mogła się przygotować :p
|
Cytuj:
|
Na Pandorii, w Thais był najazd Orków Berserkerów
(był tez najazd PK, ale to sie chyba nie liczy ) |
-Elysia-Na rooku chyba prawie codziennie na dachach pojawiają się raty
|
Harmonia- dzisiaj koło 13:30 plaga orcow w thais. Około 100 osob padlo :D
|
Kilka dni temu na shivierze w thais był najazd orcow. U wszstkich bram, a zwłaszcza u południowej było pełno orcóe. Lurowali pod depo warlordy i leadery. Były jeszce bersekery, shamany i ridery oraz normalne i warriory i oczywiscie spearmany. Padło z kilkadziesiąt osób, nawet wysoko levelowych. Była sieka. Oczywiście ja byłem w depo i czekalem na koniec, a później zbiralem loota z potworków i ludzi. Backpacki różne kolory, orcish axe i kasa... Było super!
|
hmm ja bylem raz na pladze ratow w Thais :D (te najazdy sa rzadko i prawie zawsze w Thais ...)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |