Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Zimowy Update 2008 już jutro! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=200321)

Hexafear 11-12-2008 00:10

@Askaral

Wpadnij na rook dłużej niż na swoje pięć minut i zobacz w czym tkwi sens gry na wyspie nowych. Prawda jest taka, że tibia sie rozwija i nigdy już nie powrócą stare dobre czasy z tibii <7,5 ale co zrobić. Mogą jedynie naprawić to co zostało zepsute na rooku, ten update wprowadza choć namiastkę tego. Krzykacze, którzy zostali strasznie pokrzywdzeni z braku możliwości przetrzymywania pieniędzy w banku, nie powinni siebie nazywać rookstayerami. Pc też mogą cieszyć i w cale nie potrzeba do ich przetrzymywania masy dp charów.

@edit.
W dalszym ciągu można wymieniać pieniądze na cc, więc w czym tkwi problem? Przecież pieniążki można trzymać na dp charze i w dalszym ciągu cieszyć sie ich posiadaniem, bez względu na to czy leżą w banku czy w bp ;)

Druidnyco 11-12-2008 00:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir-Babolek (Post 2371644)
Tak na powaznie, stanol Ci? Ogarnij sie i oddychaj...

Co do upa, co z tego ze knight i pall dostali " mozliwosci " w zadaniu lepszego dmg ? skoro w przypadku pala niemozna uzyc Exury San, tylko potionow do tego jest sie w paralizu i trwa to 10 sek bez mozliwosci zdjecia czaru jak paralyze? czyli rownie dobrze wrzucajac ten czar masz 10 sek WPIERDOLU, jezeli niema blisko ciebie jakiegos healera, do tego traci sie praktycznie caly shielding, wiec ladnie sie wbijaja w palka. Co do knighta to niewiem nie testowalem ale pewnie podobnie jest.
Niema co plakac wkoncu pal i knight beda mialy cos do gadania w trapach, i chwala za to, wkoncu bitwy nie beda monotonne tylko stana sie na podlozu taktycznym bardziej rozbudowane. Nawet jesli pal wali po 400 ? z assassinki z dystansem 4 sqm, na paralizu bez mozliwosciu uzycia czarow spontanicznych, to taki mag wali na caly ekran z SD, zawsze trafia czyt. combo zawsze wejdzie " dobrze ".

Nieplaczcie bo to jest zalosne, niepodoba sie to w*******alaj w podskokach

Co do " ery druida ", sorry ale druid nie moze wdupic 700k/h z profitem na chwile obecna, lub tez malym wastem. Sork mimo wszystko w moich oczach nadal jest gurujacy, sam argument sio i paralizki nie przekonuje mnie do dominacji ed :rolleyes:

Ty jestes jakis uposledzony czy malo inteligetny ? Idz sie ojca zapytaj czy mu kur** stanal ..

Tylko czlowieku .. ja mowie o akcjach w trapie a nie o open battle .. jezeli wiesz co to jest ...

a co do sorca .. to sorc robi lajtowo po 600 + k expa/h z ue na frostach wychodzac jeszcze na profit ... a druidkiem nie przycisniesz takiego pg .. ;)

Dabir 11-12-2008 00:28

Ta kolejna Era druida hahaha ktory dostal mozliwos robienia run wild growth haha porazka zal.br

Sir-Babolek 11-12-2008 00:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Druidnyco (Post 2371692)
Ty jestes jakis uposledzony czy malo inteligetny ? Idz sie ojca zapytaj czy mu kur** stanal ..

Tylko czlowieku .. ja mowie o akcjach w trapie a nie o open battle .. jezeli wiesz co to jest ...

a co do sorca .. to sorc robi lajtowo po 600 + k expa/h z ue na frostach wychodzac jeszcze na profit ... a druidkiem nie przycisniesz takiego pg .. ;)

No to nie panikuj ze jest era druidow, BO JEJ NIEMA. I co z tego ze w trapach sa dobre ? skoro i tak sie kur** leczyc niemoga, a zadko kiedy jest trap w ktorym wrog nie moze kontrowac, mysl chlopcze

Happie 11-12-2008 00:40

cc na rookgardzie to teraz rare XD

Druidnyco 11-12-2008 00:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir-Babolek (Post 2371700)
No to nie panikuj ze jest era druidow, BO JEJ NIEMA. I co z tego ze w trapach sa dobre ? skoro i tak sie kur** leczyc niemoga, a zadko kiedy jest trap w ktorym wrog nie moze kontrowac, mysl chlopcze

A o czym ja mowie kur** ...
nic driud nie dostal w tym upie .. to co mial to ma dalej ..
oprocz tego ze pal i kina maja good dmg .. i napier** pg ze bania mala .. to jeszcze dostaja nastepne atrybuty .. zeby ulatwic tym profesja gre ... ^.-
Kumasz ?

Loth123 11-12-2008 07:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Happie (Post 2371703)

FAIL. Kase w banku dalej można zamieniać.
Pozdro!

Xerionis_Family 11-12-2008 08:44

czy mi się wydaje czy nie ma nowych itemów? przynajmniej nie zapowiedzieli nic a szkoda ;p

cebul96 11-12-2008 11:35

Rookstayerom wblili noż w piersi :( 1000 gp to naprawdę bardzo mała kwota...

PS : Po upie mi sie ogolnie podoba ale hat of the mad TO PORAŻKA xD

hapnik 11-12-2008 11:47

Nowe itemki i nowy wygląd tych starych to normalnie masakra...

ciuciu 11-12-2008 12:34

Calkiem calkiem im to wyszlo...
Najwiekszym bledem jest to, ze palek moze robic runy ale tylko dla pallka.... to teraz powinni zrobic ze sorc i druid moga robic tylko dla siebie... pff, bez sensu.

2 glupota - Grav Vita w runie... Boze to masakra... cala zabawa byla w tym ze mozna bylo walnac sobie przed siebie tylko...

zbilansowanie profesji im nie wyszlo... sorc z kolejnym upem dostaje po dupie...
niedlugo dadza ograniczenie ze sorc tylko 50 lvl moze wbic a kina na bocie wszystko :D

Michnik of Celesta 11-12-2008 12:40

Hail kolejny kiepski update , za kasę to już nawet tępią rookstayerów. Era dzieci neo trwa w najlepsze -.-

--Cienius-- 11-12-2008 13:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 2371654)
Nie no swietnie, stracilem troche hp, na cyc smith, zostalo mi 300. Wiec ide na kolejnego z zamiaram uzycia strong health potiona, wiec walcze z nim i jeszcze z 1 cycem, no i chce uzyc potiona a tu zonk, od 50 lvl(mam 49) i panika, zostalo 200 hp, jestem upity, w efekcie padam. Dzieki za zajeb... nowosci CIP.

TO ze jestes idiota i nie umiesz czytac ze potiony srednie sa od 50 lvla to przykro mi

SaiLo 11-12-2008 14:17

ponoć wprowadzili potwory anty-botowe

Gormitas 11-12-2008 14:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Happie (Post 2371703)

wcześniej też był rare(chyba)

Askaral 11-12-2008 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cebul96 (Post 2371848)
Rookstayerom wblili noż w piersi :( 1000 gp to naprawdę bardzo mała kwota...

PS : Po upie mi sie ogolnie podoba ale hat of the mad TO PORAŻKA xD

Taak, placzmy wszyscy bo biedni rookfrajerzy nie moga sobie spokojnie ustawic depositera :<
co do hata-najpierw sobie przetlumacz jego nazwe, a potem sie zastanow i dopiero po tych czynnosciach mow o porazkach.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SaiLo (Post 2371931)
ponoć wprowadzili potwory anty-botowe

Cos tam niby wprowadzili, np respy serpent spawnow na niebieskich kultach, no ale na reszcie kontynentu jak bylo tak jest.

SaiLo 11-12-2008 15:48

na małpach i żółwiach ponoć to też jest

colen 11-12-2008 16:18

Biedne rookmasterki :<!<!<! oj biedne wszystkie kochane scrypciki z depositerem nie dzialaja :(! i co teraz nie bedzie juz 200 levelka na rooku :/?
bo recznie gonic wolf po 20 godzin sie nie chce ojoj ;o

--Cienius-- 11-12-2008 16:29

antybotowe potworki ... Bzdura ^^ wystarczy troche pomyslec jakis skrypcik napisac i gotowe :D

Hexafear 11-12-2008 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Askaral (Post 2371973)
Taak, placzmy wszyscy bo biedni rookfrajerzy nie moga sobie spokojnie ustawic depositera :<

Mówisz o wszystkich rookstayerach? Jeżeli nie to w porządku, ale jeżeli masz na myśli wszystkich, to ulżyło Ci, że pojechałeś nas rookstayerow? Musisz sie w ten sposób dowartościować?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:48.