![]() |
@Askaral
Wpadnij na rook dłużej niż na swoje pięć minut i zobacz w czym tkwi sens gry na wyspie nowych. Prawda jest taka, że tibia sie rozwija i nigdy już nie powrócą stare dobre czasy z tibii <7,5 ale co zrobić. Mogą jedynie naprawić to co zostało zepsute na rooku, ten update wprowadza choć namiastkę tego. Krzykacze, którzy zostali strasznie pokrzywdzeni z braku możliwości przetrzymywania pieniędzy w banku, nie powinni siebie nazywać rookstayerami. Pc też mogą cieszyć i w cale nie potrzeba do ich przetrzymywania masy dp charów. @edit. W dalszym ciągu można wymieniać pieniądze na cc, więc w czym tkwi problem? Przecież pieniążki można trzymać na dp charze i w dalszym ciągu cieszyć sie ich posiadaniem, bez względu na to czy leżą w banku czy w bp ;) |
Cytuj:
Ty jestes jakis uposledzony czy malo inteligetny ? Idz sie ojca zapytaj czy mu kur** stanal .. Tylko czlowieku .. ja mowie o akcjach w trapie a nie o open battle .. jezeli wiesz co to jest ... a co do sorca .. to sorc robi lajtowo po 600 + k expa/h z ue na frostach wychodzac jeszcze na profit ... a druidkiem nie przycisniesz takiego pg .. ;) |
Ta kolejna Era druida hahaha ktory dostal mozliwos robienia run wild growth haha porazka zal.br
|
Cytuj:
|
cc na rookgardzie to teraz rare XD
|
Cytuj:
nic driud nie dostal w tym upie .. to co mial to ma dalej .. oprocz tego ze pal i kina maja good dmg .. i napier** pg ze bania mala .. to jeszcze dostaja nastepne atrybuty .. zeby ulatwic tym profesja gre ... ^.- Kumasz ? |
Cytuj:
Pozdro! |
czy mi się wydaje czy nie ma nowych itemów? przynajmniej nie zapowiedzieli nic a szkoda ;p
|
Rookstayerom wblili noż w piersi :( 1000 gp to naprawdę bardzo mała kwota...
PS : Po upie mi sie ogolnie podoba ale hat of the mad TO PORAŻKA xD |
Nowe itemki i nowy wygląd tych starych to normalnie masakra...
|
Calkiem calkiem im to wyszlo...
Najwiekszym bledem jest to, ze palek moze robic runy ale tylko dla pallka.... to teraz powinni zrobic ze sorc i druid moga robic tylko dla siebie... pff, bez sensu. 2 glupota - Grav Vita w runie... Boze to masakra... cala zabawa byla w tym ze mozna bylo walnac sobie przed siebie tylko... zbilansowanie profesji im nie wyszlo... sorc z kolejnym upem dostaje po dupie... niedlugo dadza ograniczenie ze sorc tylko 50 lvl moze wbic a kina na bocie wszystko :D |
Hail kolejny kiepski update , za kasę to już nawet tępią rookstayerów. Era dzieci neo trwa w najlepsze -.-
|
Cytuj:
TO ze jestes idiota i nie umiesz czytac ze potiony srednie sa od 50 lvla to przykro mi |
ponoć wprowadzili potwory anty-botowe
|
Cytuj:
|
Cytuj:
co do hata-najpierw sobie przetlumacz jego nazwe, a potem sie zastanow i dopiero po tych czynnosciach mow o porazkach. Cytuj:
|
na małpach i żółwiach ponoć to też jest
|
Biedne rookmasterki :<!<!<! oj biedne wszystkie kochane scrypciki z depositerem nie dzialaja :(! i co teraz nie bedzie juz 200 levelka na rooku :/?
bo recznie gonic wolf po 20 godzin sie nie chce ojoj ;o |
antybotowe potworki ... Bzdura ^^ wystarczy troche pomyslec jakis skrypcik napisac i gotowe :D
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:48. |