![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down A czy mu tu wołamy "Do gazu!"? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@edit Mam pomysł. Zgwałćmy wszystkie kobiety, urodzą dzieci, bo aborcja jest be, będzie przyrost naturalny, nie będziemy musieli się angażować w problemy zdrowotne i finansowe. |
Cytuj:
Cytuj:
Jesteś idiotą czy tylko udajesz? |
Cytuj:
|
Poruszam głos kościoła w tej sprawie.
Cytuj:
@down To było odnośnie tego, co Watykan sądzi o zgwałconych kobietach (w Polsce jest możliwość dokonania aborcji, jeżeli ciąża jest wynikiem gwałtu). Jeżeli ktoś oglądał historię JPII cz. 3 na kanale Viasat History to wie, o co chodzi (pzdro dla wiedzących). @2down Literówka, my bad. Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
O tym dogmacie (?) nie słyszałem w ogóle. Więc pewnie błędny :) Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Chrześcijanie uznali, że nie da się na te pytania odpowiedzieć. I nazwali je pytaniami pierwotnymi czy coś takiego. W razie czego zasłaniają się tym terminem. :D Ale i tak imo te pytania są całkiem bez sensu i rzal mi ih bo przedstawiają paradoksy w założeniu, że bóg jest, a tego nie można udowodnić, ani potwierdzić.
Nie potrzeba żadnych pytań... katolicyzm istnieje, ponieważ jest propagowany przez wszystko, a jeśli coś go nie propaguje, to jest to jak najszybciej zwalczane. Wpajanie wartości już od najmłodszych lat sprawia, że ludzie stają się fanatykami będącymi w stanie oddać życie za ideę o której w ogóle nic nie wiedzą, do tego dochodzi jeszcze alienizm w społeczeństwie i ogólne ogłupianie ludzi. Nie ma to jak manipulacja na skalę światową. Sam bym był w stanie robić ludziom wodę z mózgu za takie pieniądze. |
Cytuj:
Dotarło do mnie, że niedługo KK będzie akceptował TYLKO invitro! Wyobraźcie sobie! Podczas normalnego zapłodnienia TYLE SETEK PLEMNIKÓW ginie, a gdyby tylko znaleźć jajeczka, to mogłyby się z nich wykształcić dzieci! MORDERSTWO! A ile komórek jajowych ginie w ciągu życia kobiety! NALEŻY NATYCHMIAST PRAWNIE NAKAZAĆ ZACHODZENIA W CIĄŻĘ PRZY KAŻDEJ OKAZJI! Przecież mogłoby być z tego tyle dzieci! To barbarzyństwo pozwolić im nie-ożywać! To morderstwo!!!! |
Michoss, tak będzie. Bez jaj.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:17. |