Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Etanov2
(Post 2443347)
ja gram w tibie bo jest jakas fabuła sredniowieczna i latasz rycerzykiem i napieprzasz w potworki , mozesz sie w handel bawic itp , jakas odmiana od gta czy innego badziejstwa
|
Fabuła średniowieczna... no tu by szło dyskutować :D
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez 19MaLy08
(Post 2443350)
Ja gram po to, żeby wbić wysoki lvl, pogadać z kumplami.
Ale że niechce tracić na to czasu, to boce. Czego nie rozumiesz?
|
Tego, że skoro nie chcesz tracić czasu to za pomocą programu przeszkadzasz innym.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arkazann
(Post 2443356)
Jakbyś zauważył dorośli też grają, chyba że wsród twoich znajomych ich nie ma to już co innego...
|
Słowa "głównie" nie znasz?
Cytuj:
Mylisz lenistwo ze znudzeniem, a to duża różnica. Mowisz o trudzie gry a pewnie jestes retired bo na 50 lv przestałeś expić...
|
Jasne jasne, wiesz lepiej, botterku -.^
Cytuj:
Znowu mylisz lenistwo ze znudzeniem. Tibia nie jest trudną grą, tylko aby czerpać z niej przyjemność należy mieć wysoki lv (dla większości ludzi teraz mówie, bo niektórym wystarcza 30lv aby sie cieszyć).
|
Dokładnie. Takie myślenie ludzie, którzy chcą się nazywać graczami, chcą tępić.
Cytuj:
A żeby do tego dojść to godziny spędzony przed ekranem.
|
I co z tego? W każdym MMORPG to musisz robić. Nie chcesz? Nie graj - nikt cię nie zmusza.
Cytuj:
Nie dla każdego cele w Tibii są takie same.
|
W życiu to samo. Niektórzy chcą zgwałcić jak najwięcej kobiet, niektórzy mieć jak największy otwór w dupie...
Cytuj:
Więc zamknij morde z tamiki głupimi tekstami.
|
"Zamknij morde" to sobie do kolegów z gimy możesz mówić. Jak narazie twoje myślenie jest tępione.
Cytuj:
woli zarabiać za wybocanie charów
|
Handel piratami to też niby "nic złego". Jednak niektórych to w*****a, nie?
Cytuj:
a inny po prostu gada z innymi na tibii.
|
Do tego 1 lvl wystarczy.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Etanov2
(Post 2443361)
ty zamknij morde bo pewnie wymądrzasz sie tu tylko dlatego że scale armora nie dostałes od 20 bottera za free ...
|
Głupot nie opowiadaj, wkurzony botterku.
Cytuj:
dlaczego więc tak się czepiacie kur** boterow?
|
boooo:
1. Zajmują przestrzeń (cavebotterzy)
2. Cwaniakują, jacy to oni są wielcy
3. Zajmują miejsce przez co tworzą się w mniejszym stopniu kolejki
Cytuj:
A jeśli za mało respów to nie wina boterów bo nawet jakby nie grali na bocie to by gdzies musieli expic.
|
Po twoim nastawieniu mogę stwierdzić, że by zażywali uroków Rl'a
Cytuj:
a boterów bo nawet jakby nie grali na bocie to by gdzies musieli expic. Więc to bez różnicy czy botem wali czy nie. Tylko wina cipów ze tak mało respów i poprzepełniane serwery
|
To wina Cipów, że tak późno zabierają się za boty i tak łagodnie traktują botterów.
Cytuj:
Więc się zamknijcie ze boterzy ze EVUL i samo zło
|
Są jak komary. (na chwilę obecną nie chce mi się wymyślać bardziej trafnego porównania)
Cytuj:
Rocket Slayer - obraca przyrody?
|
Nie, twój stary ((tfu! tfu!)
Cytuj:
Graj sobie dalej 10h dziennie.
|
A to ty spostrzegawczy jesteś!!! (patrz profil i domyśl się dlaczego)
Cytuj:
Tak w ogóle - gówno was to powinno obchodzić czy ktoś boci czy nie.
|
Róbcie to na OTSach - wtedy faktycznie nie powinno nas to obchodzić bo w żaden sposób by to na nas nie oddziaływało.
Cytuj:
Jego sprawa, jego postać, jego życie (te które ma, w przeciwieństwie do tych co nie bocą)
|
Nikt mu nie każe grać tam, gdzie panują takie i takie zasady. Jest możliwość stworzenia własnego OTSa, więc problemu nie widzę. Wy serio jesteście na tyle niedorozwinięci by tego nie zauważyć?
Cytuj:
Ja jem czipsy i pije piwo i patrze jak bot mi expi i jestem zadowolony
|
Hahahahahahah o k***a! <przepraszam, nie mogłem się powstrzymać>