Cytuj:
Oryginalnie napisane przez GargoinX
(Post 2444533)
To ja mogę powiedzieć tak:
"Nie tolerujesz homków? Żal."
Jak ma się inne poglądy to nie jest się od razu "żal". I ty masz 18 lat? Zachowaniem tu pokazujesz co najwyżej 15...
|
Poprostu temat ten wywołuje we mnie bardzo negartywne uczucia.
Jest to dla mnie coś obrzydliwego i niedopuszczalnego. Jeszcze mógł bym to tolerować gdyby te części od rowerów i te obleśne kobiety siedziały w domu, a nie jakieśparady równości.
Więc jest to dla mnie ''żal'' jeżeli ktoś to toleruje.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Exodus
(Post 2444617)
@Yakky
tutaj ludzie staraja sie gadac w miare inteligentnie, jak widac to nie jest miejsce dla ciebie ; /
|
Ty matoł, weź mnie nie rozbawiaj. To jest tibia.pl i ty chcesz tu inteligentnej wymiany poglądów? Na forum gdzie 75% to dzieci w przedziale wiekowym, 24% to normalni użytkowanicy, którzy nie wchodzą w tak debilne tematety jak ''tolerancja'' na forum poświęconym internetowej grze 2D, a ten 1% to My. Wszystko wiedzący, hejtujący napinacze, którzy próbują nażucić komuś własną chierarchię wartości i przemyślenia.
I teraz kilka słów do osoby, którą (poza Lechistą) nie lubię (k***a jak ja nie lubie pisać kultóralnie) najbardziej na tym grajdole zwanym forum.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch
(Post 2444719)
Bo zaściankowi, kseno- i homofobiczni katolicy to według cIEBIE jedyne słuszne wyznanie? Śmieszne.
|
Śmieszni to są twoi rodzice, którzy rozpuścili Cię jak dziadowski bicz. Stary pewnie nie chodził do kościoła i wbijał w nauke synalka. Matka próbowała coś wskurwać, ale po kłutniach z mężem też ma gdzieś to czy synalek wierzy w coś czy nie.
Tak? CO prawda w oczy kole? A Ja to p[Cenzura]e.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch
(Post 2444719)
Od tysiącleci do plebsu najniższej kategorii nikt nie zwracał się per 'pan', co najwyżej 'ej plebsie cho no tu'.
|
Nie mam zamiru się spinać jak pół furory, że co ja bym
ci nie zrobił na RL. Bo szczerze mówiąc przeszedł bym obok
ciebie i miał to gdzieś kim jesteś.
Ale teraz zastanów się czy akceptójesz się takim jakim jesteś.
Uważasz mnie za plebsa. Ok. Ale bolało by cię to kim jestem.
Teraz piszemy na co mamy ochotę, poniżamy się itp. Ok.
Ale ja gaszę tą stronę i uwierz mi; mam daleko gdzieś co napiszesz na mój temat poprostu dla mnie jesteś ubogą duchowo osobą z bardzo wywyższonym ego, która poprzez swój wygląd jak i zachowanie, którym próbuje zwrucić na siebie uwagę nie jest akceptowana przez ogólne środowisko.
---
Na koniec.
Zastanówcie się nad własnym życiem czasem.
A potem spójżcie w lustro i na swoich rodziców i odpowiedzcie sobie na pytanie czy chcialibyście mieszkać w Holandii albo Kanadzie i żeby wasza rodzina składało się z dwóch przedstawicieli tej samej pułci.
A na koniec odpowiedzcie sobie na pytanie czy toleruje homoseksualizm.
Jeżli odpowiedzi się nie pokrywają, zastanówcie się nad tym co pisąłem wcześniej.
---
Yakky ../.,