![]() |
Jeżeli to żart prima aprilisowy to wyjątkowo wredny. ;) Jednak uważam, że Drom by tego nie zrobił, bo nie ma tyle jaj. Gratulacje, kto jeszcze dostał moda?
|
Cytuj:
Jeszcze tak jakoś 2 minuty po północy (Akurat 1szy kwietnia). I albo mi się wydaje, albo o tej godzinie to ja Dromowi bańki na CSie sprzedawałem? :P |
Jeśli żart - to fajny ;P
Jeśli nie - to pogratulować ;) |
Raczej żart ;)
O tej godzinie jak już wspomniał Eerion, Drom grał w cs'a i łapał headshoty od Eeriona oraz mojej osoby :D |
Cytuj:
1-Droma shakowali. 2-przyśniło się wam. |
reasumując
1) Droma "haknąć" mogą tylko uzbrojeni w kartki papieru Azerscy Hakierzy z przenośnymi nożami na sznurówki. 2) Tutaj niewiem. Cokolwiek nie napisze zabrzmi głupio :P 3) Mogło go porwać ufo 4) Mógł uderzyć klawiaturę i nagle przypadkiem wcisnęły się wszystkie klawisze które ułożyły się w ten soczysty tekst ;D Możecie wrzucać tu swoje propozycje ;P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gdyby nie fakt, że jest to napisane chwilę po północy 1 kwietnia, to może bym i uwierzył =P
|
Cytuj:
Poza tym bardziej przekonująco by było, gdyby Michoss zrobił coś takiego: http://img406.imageshack.us/img406/5457/moderator.png Roboty niezbyt wiele, a zdecydowanie bardziej przekonuje ;) Wiadomo - zrobiłem to bardziej na szybko - zostawiłem wszystko na FFie, po prostu przekopiowałem tekst, który walnął Michoss, ale... |
Teraz Scobel powinien skopiować to co się dzieje na forum modków ...
Ale hola hola ... Dostał ostrzeżenie od Szefa Wszystkich Szefów wczoraj na GG ... więc Scobel postanawia zrezygnować z ów niecnego planu publicznej publikacji zakazanego owocu ... Chodź nie ma punktu w regulaminie który jasno by tego zabraniał, ale jest kilka innych pod które na siłę można to Wykroczenie podciągnąć ... Nie ubliżając nikomu - ale wy kurczacek jesteście nakręceni tymi wyborami i tym co się tu pisze (w tym ja sam ;]) ... A i tak ogólnie - Bosala nie ma do czwartku włącznie, bez jego spoglądnięcia na kandydatury nie będzie wyników bo on tez ma prawo do Veta !! Upsssssss ... ;] |
Szybko mnie złapaliście. Ale tego nic mi nie zabierze:
Cytuj:
@Godzina A nie zważyliście, że napisałem 'jutro, tj. 1szego'? To znaczy że PMa powinienem dostać wczoraj, o nieokreślonej godzinie ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dobra, wiem, że to nic nie znaczy. |
Żeby nie było, że jestem w stanie uwierzyć w tak płytkie wkręty :P
Cytuj:
http://img23.imageshack.us/img23/9853/img000002g.jpg Btw, Sam, nawet ty sprzedawczyk? : o @down Nie zawsze. Rok temu np nie było, co do 2 lata temu, to nie pamiętam. |
Nie zdziwił bym się gdyby wieczorem albo jutro napisali, że to żarcik. Nic innego na prima aprilis nie ma, a zawsze było.;)
|
Na moje to by był trochę nie smaczny żart... bo ludzie naprawdę chcą pomóc temu forum :P
Wyobraź sobie teraz swoją minę, że dowiadujesz się iż zostałeś wybrany na moderatora tylko dlatego bo 'Grupa Trzymająca Władze' nie miała innego pomysłu na prima aprilis |
Cytuj:
Oficjalne informacje - wybory moderatorow to nie sa zarty. Tu naprawde trzeba kogos do pomocy w prowadzeniu forum. I taka mala informacja - sam pamietam, jak wygladaja wybory moderatorow z pozycji uzytkownika - ale naprawde, nie robcie wokol tego wiecej szumu i magii, niz to jest potrzebne :) |
Rybkę to można zawsze łatwo wkręcić xD.
P.S. Jest może jakiś przybliżony czas kiedy będą wyniki? |
Ano minę bym miał nieciekawą ;)
@up Tompior pisał, że tydzień - dwa. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:57. |