Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Wybory Moderatorów! - komentarze (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=209480)

Thero 01-04-2009 07:28

Jeżeli to żart prima aprilisowy to wyjątkowo wredny. ;) Jednak uważam, że Drom by tego nie zrobił, bo nie ma tyle jaj. Gratulacje, kto jeszcze dostał moda?

eerion 01-04-2009 10:28

Cytuj:

Jeżeli to żart prima aprilisowy to wyjątkowo wredny. ;) Jednak uważam, że Drom by tego nie zrobił, bo nie ma tyle jaj.
A nie wziąłeś pod uwagę, że Michoss sam mógł tego dżołka wysadzić?
Jeszcze tak jakoś 2 minuty po północy (Akurat 1szy kwietnia).
I albo mi się wydaje, albo o tej godzinie to ja Dromowi bańki na CSie sprzedawałem? :P

jerrry 01-04-2009 11:15

Jeśli żart - to fajny ;P
Jeśli nie - to pogratulować ;)

Koszyk 01-04-2009 12:15

Raczej żart ;)

O tej godzinie jak już wspomniał Eerion, Drom grał w cs'a i łapał headshoty od Eeriona oraz mojej osoby :D

Memlaq 01-04-2009 12:31

Cytuj:

Raczej żart

O tej godzinie jak już wspomniał Eerion, Drom grał w cs'a i łapał headshoty od Eeriona oraz mojej osoby
Są jeszcze 2 opcje:
1-Droma shakowali.
2-przyśniło się wam.

jerrry 01-04-2009 13:00

reasumując
1) Droma "haknąć" mogą tylko uzbrojeni w kartki papieru Azerscy Hakierzy z przenośnymi nożami na sznurówki.

2) Tutaj niewiem. Cokolwiek nie napisze zabrzmi głupio :P

3) Mogło go porwać ufo

4) Mógł uderzyć klawiaturę i nagle przypadkiem wcisnęły się wszystkie klawisze które ułożyły się w ten soczysty tekst ;D

Możecie wrzucać tu swoje propozycje ;P

Thero 01-04-2009 13:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eerion (Post 2511121)
A nie wziąłeś pod uwagę, że Michoss sam mógł tego dżołka wysadzić?
Jeszcze tak jakoś 2 minuty po północy (Akurat 1szy kwietnia).
I albo mi się wydaje, albo o tej godzinie to ja Dromowi bańki na CSie sprzedawałem? :P

Faaktycznie, może być i tak. W każdym razie msg wygląda wyjątkowo przekonująco.

neopostman 01-04-2009 13:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michoss (Post 2511077)
Dr. Omader

Taki mały szczegół, ale rozjaśniający sprawę ; d. Zresztą styl pw kompletnie nie pasujący do Droma. W dodatku brakuje paru emotek : P.

CinkoL 01-04-2009 14:40

Gdyby nie fakt, że jest to napisane chwilę po północy 1 kwietnia, to może bym i uwierzył =P

eerion 01-04-2009 14:41

Cytuj:

Faaktycznie, może być i tak. W każdym razie msg wygląda wyjątkowo przekonująco.
A bo to trudno walnąć taki sztywny i oficjalny tekst?
Poza tym bardziej przekonująco by było, gdyby Michoss zrobił coś takiego:
http://img406.imageshack.us/img406/5457/moderator.png

Roboty niezbyt wiele, a zdecydowanie bardziej przekonuje ;)
Wiadomo - zrobiłem to bardziej na szybko - zostawiłem wszystko na FFie, po prostu przekopiowałem tekst, który walnął Michoss, ale...

Scobel 01-04-2009 14:41

Teraz Scobel powinien skopiować to co się dzieje na forum modków ...
Ale hola hola ... Dostał ostrzeżenie od Szefa Wszystkich Szefów wczoraj na GG ... więc Scobel postanawia zrezygnować z ów niecnego planu publicznej publikacji zakazanego owocu ...
Chodź nie ma punktu w regulaminie który jasno by tego zabraniał, ale jest kilka innych pod które na siłę można to Wykroczenie podciągnąć ...

Nie ubliżając nikomu - ale wy kurczacek jesteście nakręceni tymi wyborami i tym co się tu pisze (w tym ja sam ;]) ...

A i tak ogólnie - Bosala nie ma do czwartku włącznie, bez jego spoglądnięcia na kandydatury nie będzie wyników bo on tez ma prawo do Veta !!

Upsssssss ... ;]

Michoss 01-04-2009 15:20

Szybko mnie złapaliście. Ale tego nic mi nie zabierze:
Cytuj:

Ryba 0:50:48
ej
Ryba 0:50:50
michos moda dostal!

Nie wierzę
:* S.Sam

@Godzina
A nie zważyliście, że napisałem 'jutro, tj. 1szego'? To znaczy że PMa powinienem dostać wczoraj, o nieokreślonej godzinie ;]

eerion 01-04-2009 15:39

Cytuj:

@Godzina
A nie zważyliście, że napisałem 'jutro, tj. 1szego'? To znaczy że PMa powinienem dostać wczoraj, o nieokreślonej godzinie ;]
Aye, ale wiadomość została wrzucona dokładnie po północy jak już był prima aprilis. To się bardziej liczyło ;)

Thero 01-04-2009 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eerion (Post 2511242)
A bo to trudno walnąć taki sztywny i oficjalny tekst?
Poza tym bardziej przekonująco by było, gdyby Michoss zrobił coś takiego:
Roboty niezbyt wiele, a zdecydowanie bardziej przekonuje ;)
Wiadomo - zrobiłem to bardziej na szybko - zostawiłem wszystko na FFie, po prostu przekopiowałem tekst, który walnął Michoss, ale...

Nie nabrałbym się! Widać Painta!
Dobra, wiem, że to nic nie znaczy.

Rybzor 01-04-2009 16:37

Żeby nie było, że jestem w stanie uwierzyć w tak płytkie wkręty :P

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michoss (Post 2511275)
Szybko mnie złapaliście. Ale tego nic mi nie zabierze:

:* S.Sam

@Godzina

Ej, why wyciąłeś te najważniejsze info, jak dziennikary?: //

http://img23.imageshack.us/img23/9853/img000002g.jpg

Btw, Sam, nawet ty sprzedawczyk? : o

@down
Nie zawsze. Rok temu np nie było, co do 2 lata temu, to nie pamiętam.

Pan i Wladca 01-04-2009 16:52

Nie zdziwił bym się gdyby wieczorem albo jutro napisali, że to żarcik. Nic innego na prima aprilis nie ma, a zawsze było.;)

Koszyk 01-04-2009 17:22

Na moje to by był trochę nie smaczny żart... bo ludzie naprawdę chcą pomóc temu forum :P

Wyobraź sobie teraz swoją minę, że dowiadujesz się iż zostałeś wybrany na moderatora tylko dlatego bo 'Grupa Trzymająca Władze' nie miała innego pomysłu na prima aprilis

Ashlon 01-04-2009 18:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scobel (Post 2511244)
A i tak ogólnie - Bosala nie ma do czwartku włącznie, bez jego spoglądnięcia na kandydatury nie będzie wyników bo on tez ma prawo do Veta !!

Upsssssss ... ;]

Nie przypominam sobie wyborow nowych modkow, w ktorych Bosal bral udzial - tzn. wypowiadal sie badz ocenial kandydatow. Fail Scobel ;)

Oficjalne informacje - wybory moderatorow to nie sa zarty. Tu naprawde trzeba kogos do pomocy w prowadzeniu forum.

I taka mala informacja - sam pamietam, jak wygladaja wybory moderatorow z pozycji uzytkownika - ale naprawde, nie robcie wokol tego wiecej szumu i magii, niz to jest potrzebne :)

AkonBruth 01-04-2009 18:43

Rybkę to można zawsze łatwo wkręcić xD.

P.S. Jest może jakiś przybliżony czas kiedy będą wyniki?

Pan i Wladca 01-04-2009 19:01

Ano minę bym miał nieciekawą ;)

@up
Tompior pisał, że tydzień - dwa.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:57.