![]() |
@djkuter: A wiesz moze o czym takie AIC czy PJ spiewaj±?? Ewentualnie pare przeslan PP?? Bo przesluchac pare piosenek nic nie da.
Swoja droga dziwny zbieg okolicznosci, ze wiekszosc z tej grupy przesluchales. Zwlaszcza BR i AIC. |
Czego słucham? Hmmm... Głównie rocka i metalu.
Zespoły: - Bathory (rewelacja); - Nightwish; - Rammstein; - Finntroll (metal z elementami skandynawskimi); - Korpiklaani (j.w.); - Turisas (gra Battle Metal); Czasem jeszcze dla rozluĽnienia jaki¶ hip-hop polski, czy też co¶ co akurat leci w radiu... |
głównie słucham rocku (np.green day, scorpion), ale lubie też przeważnie muze filmow± (np. gladiator)
|
w wiekszosci h-hopu... (wwo, fenomen, snoop doga..:D, fisza,fu, paktofonika;(, molesta itp...:D)) ale czasem jak mnie najdzie to wlaczm jakas nastrojowa piosenke...:]
|
Ja slucham dobrego (powtarzam dobrego) hip-hopu.
Z ostrzejszych to Dimmu Borgir, Slipknot, SOAD, Therion, Korn itd. Ale nie sluchamm jednego.... Techno NEVER!!! |
Osobiscie slucham przeroznych rzeczy.. Troszke techna (malutko), troche Rammsteina, troche soundtrackow z gier, itp.. Co mi wpadnie w ucho z radia, czy skads, to sciagne..
Nie mam ustalonej dziedziny muzyki, ktora preferuje.. |
Rock i NU-Metal RLZ /,,/
Ja tam lubie rock i nu-metal
Moje ulubione zespoł to KoRn Jestem największym fanem KoRna XD Mój Ulubiony Kawałek to ,,somebody someone" Somebody someone to moje mooto :baby: Lubie też Rammstein,Soad,OOMPH,Slipknot......:evul: :evul: :evul: :evul: Jak solowałem moim magiem Draga<na19lvl,u :cup: > to pó¶ciłem KoRn-Right Now XD |
Słucham głównie death/black metalu, trochę gotyku i awangardy. Poza tym nie gardzę innymi gatunkami muzycznymi - lubię trochę ambientu, rocka, jazzu, trochę polskiego hip-hopu też nikomu nie zawadzi, za¶ co do zagranicznego, to nie mogę się przekonać...
Wymieniać zespoły? Za dużo by ich było... |
Słucham głównie Rap i Hiphop przedewszystkim O.S.T.R. góruje w moich słuchawkach ;) Ale słucham również dużo innych wykonawców. A tak swoj± drog± po co kto¶ od¶wieżał temat prawie z przed roku, w sumie lepiej ze od¶wieżył niż zrobił nowy temat ; P
|
Mój kumpel stwierdził kiedy¶, że przez polski hh "trzeba po prostu przej¶ć, aby zacz±ć słuchać porz±dnej muzy"... bardzo m±dre słowa, bior±c pod uwagę to, że 3/4 polskich raperów po prostu nie umie ¶piewać... :p
|
Moje upodobania to głownie rock, no i sporadycznie pop.
Nirvana :) |
Słucham głównie Rap i Hiphop przedewszystkim O.S.T.R. góruje w moich słuchawkach ;) Ale słucham również dużo innych wykonawców. A tak swoj± drog± po co kto¶ od¶wieżał temat prawie z przed roku, w sumie lepiej ze od¶wieżył niż zrobił nowy temat ; P
|
Cytuj:
Dzi¶ najczę¶ciej słucham:Tiesto,Ziggy X,Base Attack,C-bool,Starplash,Kelly Clarkson-behind hazel eyes(raindroper remix>,Kalwi Remi,Dj Shog,Mbrother,Deepack,Dj Bomba,Dj Neros,East Clubbers,Benassi Bros,Scooter,Global Deejays,Greatest Deejay,Baracuda,Interphace,K-Boox,Cascada,Megara vs Dj Lee,Michał Lazar,Pakito,Rave Allstars,Rocco,Rob Mayth,Rumble feat.Dick Rules,Special D,The Real Booty Babes,Tokio M<<MMMMMMotel nie hotel:-),Westbam,Dr.Motte,Tune Up,Zero |
Cytuj:
|
Ja slucham reggae :D Natural Dread Killaz, Vavamuffin, Habakuk, Indios Bravos itd :D A tak to czasami rock (Nirvana), hip-hop (OSTR, Abradab), Jazz (Luis Amstrong)
|
System of a Down, Dj Tiesto, Benny Benassi,Static-X itp.
Niemoge ustalic jakiegos wybranego gatunku muzyki. To co wpadnie mi w ucho to sciagne ;) |
Czego słucham? Tutaj jest dokładnie napisane czego słucham, jakich piosenek, albumów, wykonawców najwięcej itd. http://www.last.fm/user/Hiey
Aktualnie słucham tylko Apocalyptica, Moonspell, Nightwish, Sepultura. Czasami co¶ System of a Down. Ale rzadko, bo ostatnio tyle tego słuchałem, że naprawde mi sie znudziło. |
rok, hh, i wybrane techno
|
Cytuj:
Magik był shizofrenikiem. Wielu geniuszy jest chorych psyhicznie. |
Cytuj:
Pozatym o Magiku mozna sporo dobrego napisac. Jako prekursor, najpier psychorapu a potem rapu pisal bardzo madre teksty. Juz samo to, ze nazwa grupy Kaliber 44 miala swoja inspiracje w "dziadach" adama mickiewicza. Pozatym wiele tektow z ich pierwszego albumu "Ksiega tajemnicza: Prolog" tak z tego co pamietam mialo swoje zrodlo w dziadach... druga inspiracja byla trawka. Ale co z tego? Pozatym magik poruszal bardzo ciekawe problemy, czego nie mozna powiedziec o wspolczesnych grupach hh. Pozatym tworczosc K44 jak i pierwszy album Paktofoniki ma swoj niepowtarzalny klimat. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:53. |