![]() |
Ogłaszam wszem i obec, że pewn rookstayerka na valori (16lvl) posiada i jest gotów sprzedac owe cudo za 20k. Sama mi pokazywała na trade niestety nie miałem tylu pieniędzy, a także z wrażenia zapomnailem zrobic ss'a(wiem że inaczej mi nie uwieżycie), ale sprobuje ją gdzieś złapać i zrobie wtedy ss'a.
P.S. Myśle, że jest to dowód na to, że PS będzie spowrotem dostępny na rooku(o ile to prawda, że zablokowali jego lootowanie na rooku). A więc rookstayerzy do roboty może i wy zostaniecie szczęśliwymi posiadaczami tej cudownej broni 8o |
@up
I oczywiscie zapomniales nicku -----.----- |
@Boximus
Nie zrozumialem tego posta... Chcesz go sprzedac, a dalej piszesz, ze nie potrrzebujesz kasy? Czyzby za "rary"? A pozatym jak cie hackna jak masz PD to zabiora go, a jak nie bedziesz mial zabiora kase za jaka go sprzedales :] @Jacekkkk Podaj chociaz nick... Kolena afera o wymysl akiegos forumowicza bedzie... =] @Edit Szybszy... @Xeriluss, Jacekkkk Slowniczek PS = poison spider PD = poison dagger PA = poison arrow lub plate armor PC = platinum coins lub poison cave PK = player killer PL = poland, polska lub plate legs |
Cytuj:
o co tu chodzi w tym "PS"... nie P.S tylko PS dla niektórych...ludzi |
Z kad mam pamietac nick jesli nie zrobilem ss'a?? Napisalem tez ze bede probowal lapac te dziewczyne i dam ss'a. Wiezcie albo nie ale ta dziewczyna naprawde go posiada.:p
Dla tych co chyba mnie nie zrozumieli w poprzedniej wypowiedzi: P.S. znaczy post scriptum zas PS to poison dagger nie wiem czy to tak trudno zrozumiec zwlaszcza ze o Poison dagerze mowa w tym temacie i ten skrot byl juz uzywany wiele razy. |
Jesli nie znasz jej nicku to jak zamierzasz jej szukac?? po raz drugi -----.-----.
Kurde, z reszta szkoda czasu -.^ na gadanie z takimi... @down Ta... czekamy z niecierpliwoscia... -.^ |
Mysle za na rooku nie wiele jest osob, ktore maja poison daggera wystarczy na kanale trade na rooku napisac "buy pioson dagger" napewno odezwie sie spowrotem.
|
Odpowiedz:
Tak raz miałem Poison daggera ale go wywaliłem (Jeszcze niewiedziałem zabardzo jak sie gra w tibie) bo mi sie wygląd niepodobał ;P |
@up
A kto jest za tym, żeby banować takie osoby? Bo jestem w stanie uwierzyć nawet w taką bzdure, że ktoś wyszedł z nim na maina, ale napewno nie w to, że wywalił bo mu sie "nie podobał". Nie podoba ci sie że masz broń z wiekszą iloscia ataku? A może nie rozróżniasz która liczba jest większa i myślałeś, że to jest słabsze? Jeśli tak to przepraszam... a jeśli nie to... Nie będe dokańczał. |
Bylo juz mowione (na 90%) ale mowie:
Poison dagger na rooku nie moze poleciec tak samo jak np. stary bp sama leci tylko z orcow na of. -.- @Down Dzieki za poprawke z tym bp, za bardzo wczulem sie w update. A do tego vamp shielda nie bylem pewien :P Ale tych 2 wczesniejszych rzeczy 100% |
Cytuj:
|
@up
Ale niesadzisz? Ze lepiej jak odswieza stary temat niz zaklada nowy o takiej samej tresci? Poprostu: 1. Odswiezy stary temat - bedziesz na niego krzyczec bo archeolog. 2. Zalozy kolejny temat o tej samej tematyce - bedziesz na niego krzyczec, bo zalozyl temat ktory juz byl kiedys poruszany i niekorzysta z funkcji "szukaj". Pozdrawiam Darushu. |
Przypomniam tylko że to temat o Rooku a nie Mainlandzie więc zostawmy dyskusje o vamp shieldach itp.:)
P.S. Zgadzam sie z kilkoma osobami, gdybym ja miał PD na rooku to bym go nikomu nie pokazał ewentualnie sprzedał gdyż nie jestem rookaysterem.I nie sprzedawał bym go za :D 800 gp tylko stał bym do usranej śmierci (sry za wyrażenie) i czekał aż ktoś go kupi za porządne pieniądze.Tyle odemnie. Pozdrawiam |
coż... jakby to zręcznie powiedzieć... no więc:
z ciekawości wlazłem na tibia.pl i poczytałem o psn dagerze Poison Dagger Atak Obrona Waga 18 8 8.8 oz. Opis Trujący(poison) to on jest tylko z nazwy niestety. Nie zatruwa po trafieniu. Ładnie w domku wygląda. Rzadko używany do walki. Wypada z Orc Warrior, Mummy, Warlock, Thalas, Dworc Fleshhunter, Dworc Voodoomaster, Centipede z tego co się orientuje te potwory nie występuja na roku |
Cipsoft usunol z minotaura o ile sie orietuje to 2 update temu , kiedys niezwykle rzadko wypadalo...
|
Cytuj:
|
@up
Skąd ta pewność? |
Posion dagger jest na rooku na 100% jest i ktos go ma tylko niehce pokazać wiecie co by sie stało jakby ktos go pokazał?w minute by wiedzial o tym cały świat i gość by mial przerąbane bo ludzi by masowo robili postacie na jego świecie i kazdy by hciał zobaczyc PD wyobrażćie siebie w tej sytuacji jak ludzie ci niedają expic bo hcą zobaczyc PD
|
Cytuj:
lol niektorzy rookstayerzy zdobywajom 2 k w 1 dzien ;) ja np spendzilam na rooku 4 dni i nazbieralem te twoje 2 k ;) niektorzy potrafia ;) |
Co wy mowicie przeciez nie ma na rooku poison daggera?!! pisze wyraznie wypada z :Orc Warrior, Mummy, Warlock, Thalas, Dworc Fleshhunter, Dworc Voodoomaster, Centipede
gdzie widzicie minotaura??? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:29. |