Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Jak odzyskać rl-life ?-Czyli o powrocie do (szarej) rzeczywistości (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=223133)

Albertus 30-10-2009 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smoly (Post 2677244)
Siemiatycze.

Stary, zakumpluj się z Tetrisem i ćwicz freestyle :D

Hah ;D dziwne jest to ze nigdy go nie słyszałem ;D a okazji parę było. Ale od kolegów słyszałem ze niezły jest.

Kele 31-10-2009 10:42

@up
Bardzo niezły ;) Z tym, że to pewnie nie będą Twoje klimaty ^^ Możesz sobie jego "Magnum" posłuchać ;D

@topic
Skoro masz jakichś kumpli, to może warto zacząć wychodzić z nimi na dwór? Ot, tak po prostu?

Slivi 31-10-2009 10:57

@up
chyba ze kumple tez graja w tibie i tez sa noliferami to najlepiej poszukac nowych ;p

Luka$ek 31-10-2009 15:31

Spędzając większość życia przed kompem,jesteś pewnie kompletną piczką więc idź coś trenować...nauczysz cie czegoś i znajdziesz znajomych.

Rav 31-10-2009 17:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2677252)
Hah ;D dziwne jest to ze nigdy go nie słyszałem ;D a okazji parę było. Ale od kolegów słyszałem ze niezły jest.

skromnoscia to ty tutaj raczej nikogo nie zalejesz
swoja droga dziwie sie ze nie wiesz kto to tetris, wiekszosci nastolatkow z polski siemiatycze kojazy wlasnie z nim.

Beh0lder 31-10-2009 17:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rav (Post 2677712)
skromnoscia to ty tutaj raczej nikogo nie zalejesz
swoja droga dziwie sie ze nie wiesz kto to tetris, wiekszosci nastolatkow z polski siemiatycze kojazy wlasnie z nim.

Ja siematycze kojarze z tym glupim Albertusem
btw. kto to ten caly tetris
@top idz na dz**ki

Syfol 31-10-2009 18:42

Cytuj:

TeTris, właściwie Adam Chrabin (ur. 21 kwietnia 1981 w Siemiatyczach) – polski raper, freestyle’owiec.
żrodło: http://pl.wikipedia.org/wiki/TeTris_%28raper%29
Tak ciężko wpisać w google?
@Cytrynowy, jedz tyle fast foodów i pij tyle coli żebyś miał się prawie zrzygać.

Rav 31-10-2009 18:51

Cytuj:

btw. kto to ten caly tetris
pierwsza rzecz ktora do mnie dotarla po tym jak ktos tu napisal cos o tetrisie to byl wlasnie ten filmik z youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=XcoB6v7Xftw

jesli ktos ma czas, to moze sobie poswiecic 8min na obejrzenie

Mindless 31-10-2009 19:56

Pytanie pomocnicze...jak poprawić pewność siebie ? I jak "zewnętrznie" zmienić pozytywnie swój wizerunek.

Beh0lder 31-10-2009 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mindless (Post 2677804)
Pytanie pomocnicze...jak poprawić pewność siebie ? I jak "zewnętrznie" zmienić pozytywnie swój wizerunek.

Kup se koszulke z napisem tibia. xd

Slythia 31-10-2009 20:25

Cytuj:

Albo:
- samemu znaleźć w sobie coś, co Ci się spodoba, z czego będziesz mógł być i będziesz dumny;
- znaleźć kogoś, kto za Ciebie spełni punkt 1.

Dragon-Fly 31-10-2009 20:36

Cytuj:

Idź do teatru. Albo na warsztaty teatralne.

Mindless 31-10-2009 20:50

Przerabiałem to...Ale nie chce udawać....tylko być...

Luka$ek 31-10-2009 21:03

Zapisz się na jakiś sport i to wystarczy po jakimś czasie sam zrozumiesz...

Nari 31-10-2009 21:32

Pierw zaakceptuj to jakim jesteś, negatywne i pozytywne cechy. Szanuj je, bo tworzą ciebie. Zacznij siebie lubić, nie uważaj się za gorszego od innych z samego faktu, że jesteś. Zastanów się nad sobą, najlepiej wypisz to co ci się w tobie podoba, a co nie. Poprawiaj te drugie. Nie pij alkoholu i nie zażywaj narkotyków, bo na dalszą metę zmniejszają ilość opiatów (generalnie ujmując, to od nich zależy to, czy czujesz się szczęśliwy) we krwi. Aby zwiększyć ich ilość zacznij uprawiać sport: rób pompki, przysiady, zapisz się na jakieś kółka sportowe siłownie, cokolwiek. Możesz spróbować z medytacją i, jeżeli nic nie pomoże, modlitwą (niekoniecznie pod względem religijnym, możesz modlić się nawet do szafki, chodzi bardziej o stan kontemplacji). Nie pozwól, by oczekiwania innych wpływały na ciebie, jeżeli chcesz się zmienić, zmień się dla siebie.

To tyle od Nariego =).

Wormek1 31-10-2009 21:55

............

Mindless 31-10-2009 23:04

Czy dla was RL to tylko piętkowa/sobotnia dzampreza na której można się najeb*ć i wyrywać dupy ? O.o

Blind_Farmer 31-10-2009 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mindless (Post 2677913)
Czy dla was RL to tylko piętkowa/sobotnia dzampreza na której można się najeb*ć i wyrywać dupy ? O.o

Dla każdego RL to co innego, więc określ lepiej czym jest dla Ciebie, inaczej dobrych rad nie uzyskasz :)

Berbatov 31-10-2009 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mindless (Post 2677913)
wyrywać dupy ? O.o

Z tym wyrywaniem to wychodzi na to, że jak dziewczyna nie jest pijana lub naćpana nici z ruchanka.

Trochę żałosne. Żartuję. Bardzo żałosne.

Oerciak 31-10-2009 23:07

Dla większości tylko do tego się ogranicza ;).

Myślę, że powinieneś powoli wchodzić w grupy "bardziej elitowskie" ale i takie by się z nimi dogadać po prostu. Najłatwiej w klasie takie znaleźć, ale trzeba mieć do tego szczęście. Nic na siłę, bo wtedy efekt będzie odwrotny! ;)
Najłatwiej znaleźć kogoś kto Cię po prostu z tego "wyciągnie" :D.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:04.