![]() |
I tak robię nową postac ; ]
http://forums.ddo.com/showthread.php?t=175391 rozumie ktoś coś z tego ? : / wszyscy mówią, że dobry build, tyle, że ja z niego rozumiem tylko jak rozdawac skille... Jest tam w ogóle napisane jak rozdac początkowe punkty? Dobra, coś załapałem. Teraz tak : Level 1 (Rogue) Feat: (Selected) Dodge Level 2 (Ranger) Feat: (Favored Enemy) Favored Enemy: Undead Level 3 (Ranger) Feat: (Selected) Weapon FInesse Level 4 (Ranger) Level 5 (Ranger) O co chodzi z levelem 4 i 5? Wybrac co się podoba czy jak? Autor builda napisał tylko level i klasę >< ehh. nie pisze też jak rozdac skille przy robieniu postaci od 0. Taki trochę z dupy ten poradnik ... |
@UP
Nie tylko ty nie rozumiesz :P |
http://forums.ddo.com/showthread.php?t=12250
To ten, którym ja się kierowałem, ale wbrew wszelkim prawom bardziej mi się opłaca bić great swordem, więc coś jest nie tak. Chyba zrobię czystego rouga z jedną bronią (brak kar z twf). |
Ja chrzanie build :D Probuje sam cos stworzyc . Jak cos nie wyjdzie mowie sie trudno.
|
Arcan - żeby miec weapon fineesee muszę byc rangerem czy mogę to miec jako rog?
|
Właśnie nie wiem, możliwe, że potrzebujesz rangera. Okaże się dopiero na 2 lvlu :/
|
Zrobilem sobie z ciekawosci nowa postac, nazywa sie Zeonidas -ranger
|
na jakiej to sie edycji opiera?
|
Ktoś z Was w to jeszcze gra?
Bo do tej pory tylko Arcan'a i Erverse online widziałem. |
Cytuj:
Cytuj:
Btw. czy ktoś jeszcze poza mną, zastanawiał się, dlaczego w queście Sacrifices (jeszcze na Korthos Island) pojawia się opcjonalne zadanie zabicia maga szkieleta, chociaż nigdzie go tam nie ma? Dopiero dzisiaj na to wpadłem... Ukryty tekst:
|
Ghernie ja gram :) Ale widzisz jak ja online to zas nikt inny :D a ja nie lubie grac sam
A gdzie mozna kupic to plate +2 i np longsword +2 ? |
W dzielnicy targowej w Stormreach odpowiedni NPC sprzedają itemy +2, ale ceny wahają się między 5,000-10,000 sztuk złota.
Dużo łatwiej i taniej trafić na jakąś fajną licytację (czasem nawet zdarzają się takie itemy poniżej 2,000 gp każdy) lub kupić od graczy. |
Ok :) a jak juz kupuje to jesli ma ona jakies magiczne wlasciwosci to co dla paladyna moze byc przydatne ?
Edit@ Wlasnie zobaczylem ceny na aukcjach i uzmyslowilem sobie jak malo mam kasy xD. Rothes gdzie ty zarobiles na takie eq :> ? |
No ja gram ale i tak chyba już z Korthos wszyscy wypad zrobili co? A poradników nie rozumiem bo są średnio językiem dla laika pisane i nie wiem co się dzieje, a nie chcę postaci sobie zepsuć ;p
|
Ja gram dalej tylko zmieniłem postać z barbariana na fightera nick napisze poźniej
Co do Barba obczaiłem wszystkie możliwosci potem doszłem do tego ze featy i enchamenty zle rozdane pogadalem z kilkoma graczami dostalem bardzo fajne advice i tak o to zrobiłem fightera z wiekszym dps i hp jakby porównac 4lvl barb z 4lvl fighter :> Pzdr |
Ale cisza :) CO tam ?
|
Gurwa - Bard :cup:
Ktoś jeszcze jest na tej początkowej wyspie? Jakby co, jutro zagram trochę dłużej. |
Chyba juz nikt nie gra ;p
|
Ja gram i mam się dobrze na mojej drodze ku rasie drowów - 150 favoru. ;p
|
Ja chce juz 4 lvl i wkoncu jakies spelle ;) bo nudno tak aby swordem lac ;p
--- Kropaofc dodał 3 minut i 43 sekund później --- Edit@ Zalogowalem sie wlasnie i niikogo nie ma ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:15. |