![]() |
Po glutaminie, gainerze czy kreatynie nie bedzie miec zadnych skutkow ubocznych, co najwyzej biegunke.
Ale fakt, nie ma sensu brac odzywek przy zerowym stazu. |
wierzyć , po prostu spieszyłem się i firefoxem źle poprawiłem.
a co do pospieszenia sie , wielu kolegow tez nie czekali i narazie nic im nie jest. |
Cytuj:
|
Cytuj:
A mogles poczekac. Cwiczyc na czysto, a dopiero jak juz nie bedzie efektow zaczac od odzywki. |
Ja szczerze nie jestem zwolennikiem odżywek i innego tego typu dodatków. Po prostu nie potrafię się do nich przekonać.
|
Lepiej wypić 3 szklanki mleka :)
|
Kurde szykuje się grubszy wypad z kumplami do pubu. A miałem nie pić alkoholu w czasie ćwiczeń. :S
A wy jak podchodzicie do picia w czasie chodzenia na siłownie? Raz na jakiś czas, kompletny brak czy pijecie jak zawsze? |
ja jestem abstynentem od 18 września , chodzę do klubu na mittingi.
Wiec w czasie ćwiczeń nie pije. A co do poczekania , to tak jak mówiłem - dodatkowa motywacja przede wszystkim. Tak tez bym ćwiczył , tylko ze duzoooo bardziej mi się chce jak zjadłem coś ;D po prostu tak mi to na psyche działa. |
Cytuj:
Piję sporadycznie (w czasie treningów) |
Cytuj:
Co do picia. W czasie cyklów nie pije, ale tak normalnie to 1- 2 piwka nie zaszkodzą;) |
Jak ćwiczyłem to piłem praktycznie co weekend i żadnej różnicy nie widziałem :>
|
Cytuj:
|
Ja tak czy siak nie piję ;p
|
Ja pije dosyc mocno w gronie dobrych znajomych co weekend i zadnych spadkow nie notuje.
|
Czyli widzę nie warto sobie odmawiać tych dwóch piw raz w tygodniu. ;)
|
Ale fajek jest lepiej unikać, bo walce Ci tchu braknie . :).
|
Zależy od człowieka, pale tylko sporadycznie na imprezach (ale i tego staram się unikać) a miałem tylko o 20 sekund lepszy wynik w biegu na 2km od kumpla, który nie dość, że kopci jak komin to nic nie ćwiczy. Życie. : /
|
Pamietajcie zeby nigdy nie opuszczac gardy, mozliwe ze mam zlamany nos xP
|
Jak możliwe? Albo złamany albo nie :>
|
Cytuj:
Btw. dziś na treningu przyjechał jakiś trener z innego miasta. Ogólnie było fajnie, sporo klinczu, troche kombinacji z kopniakami a do tego ćwiczenia wytrzymałościowe. W trzech słowach: padam na ryj. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:23. |